嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   + e4 [% {, f2 U) h, ~& S/ d5 z
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
! L- p4 q; m- f% ~; t  D1 ]0 S+ ^* N
7 j3 Z# K" o& b% ^- _; O( |我就有la
+ Z, m1 _% m& K0 B/ m* b& {: D有次有姐姐叫我芺日好校服企定定9 S. B# y  X/ K! p' \
比拒娣住泥打
! f0 y4 o6 V9 u  \2 b我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   $ L0 |' j1 s0 s4 N8 d2 s& Q
記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
+ g& r# {3 c0 c4 q

6 R/ A+ A' E4 H) x% I9 F: O5 J姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....
. {7 k* e0 |3 ]& m" U9 ~睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   
' B/ e2 k& ^: Y+ I我想試.....3 ~" q9 s9 [' R
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
3 V$ H* q% H& a/ E, Z* ]- r' i' K
+ l) }( H3 n2 |; ~, L8 j2 _) o一系下次叫埋你泥挽牙( b2 W( z8 y3 E; g9 p& U9 e
比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   
: Z5 V3 k7 Z1 a5 d我想做cd果個
- [/ D  l* @" F  \9 S( @: W
7 B8 o2 ~# q0 X! M3 [
即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   ! s1 j9 P7 P. T/ P
直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
8 ^* M' ~. t, v0 u" _6 _5 r2 f  q姐姐知道乜野系直男?我想知點解3 w6 {0 `* R' k. }5 U/ b
頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   0 T6 m! w+ j1 }( w, L. k
嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
* A2 z2 n, I# X5 F& Z
" c/ q9 D5 O1 x: f5 q甘混淆既?6 Y+ g# F! S9 h: a( D2 h
想同男人搞已經系同性戀la
) ]1 z; c1 d$ s6 P! o甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   3 B" Z9 E  v' C: f8 a$ e6 G* v9 ]
: L, h9 `) h7 b2 A
! ^3 i2 N" F4 G( B2 \+ E9 k
甘混淆既?9 X; I; R  }" j
想同男人搞已經系同性戀la% o5 j" f( d. }, [- S6 k
甘刀已經5是直男了
( e8 S* t: ?8 G4 X& L
. v0 Q) T% x$ V( T/ r
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表   4 B# p  r( m2 f8 D& U$ Q
. F3 [/ n- M  M

5 O& c. j+ l/ @$ E& J. u5 P, @佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
7 Y8 H0 r' T3 O) D  s+ I$ c
甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔- T3 E/ v' B$ Y4 y0 H% A1 W
但係佢之前又話佢想同cd攪( e; z3 y( ~9 M; L/ A2 a* F
又話自己有老婆自己唔cd既7 D$ D2 e* I; m  M7 p
有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ