嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   8 b1 o3 r: a7 c
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
1 d6 x0 {( i, J, A( z$ P
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   + D9 {. _" z: X  b  N6 q" I

\% T  d2 M8 R3 g4 b0 I著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
' F' _# u6 |/ A9 e/ l! x( ^

; M# _, X. D' }0 l7 W- N耐5中一次la$ f7 m1 Y- A% W8 c( o9 p5 o" C: Y& G0 \* }
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   " s! Z" \. v, H  p: T/ |

# X9 ?# s7 q- t6 s( Z
$ K( j( \! m8 U" g0 g& _! j* N5 X4 [, M+ I6 R& }- T
; O3 I( \' _8 j7 k1 e

& j/ n8 b' H" p0 N( q無錯,耐咗就....................
3 [, |! u! R9 a7 X9 H8 E! `  l2 ~7 k
3 D5 K. v! |) r% B$ H- s我有套保良射咗無即時洗
; E5 q* M! C8 G- ?結果黃咗洗5返白
7 \( t9 c& y( O* r, P2 _4 E而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   
& T/ J+ B& G# c/ w& ^最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
- U2 G+ e. g) B  B- N9 D0 F( c' ^( t$ P: a( C# L1 @0 B7 p* S. X
金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   : S% J  b0 g- u8 r6 G5 d7 S
* B( ]  E4 R5 t: ^
* {5 l. U$ [  y' j2 R
耐5中一次la
/ e8 D  {1 h: Q7 }5 R著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
0 a' O: e% t7 ^3 p- D; R$ c巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   7 O- ~( A5 \: h3 G
* X4 g8 ]& B7 t. Q

8 [* [: A1 ~: O, h' ^3 S( }6 L3 y我有套保良射咗無即時洗; G" o& e9 G0 D; M2 P6 C
結果黃咗洗5返白
! i, R2 s4 S3 P; K+ E5 n' T4 }; N而家套校服淨系用泥射
* v9 t; R; ^0 h" G/ ]. }4 I+ K9 d0 v! ^
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   6 v2 G3 C0 Y+ y' s3 g
我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
5 |5 @# v8 R7 L4 ^

% o3 [9 g( ]& I$ ~% W8 s% p用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   5 P& M7 }0 n, B; T* ?/ P! l
" ]; a6 `6 v3 W8 t. K
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
) x) `* t; x2 V. E: D9 |% w" G4 P) p: g! J
我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   
) R; n. v8 S# t+ b' V- T: X1 U2 m8 ^
( I3 J' n6 u  G% n4 K8 e我一射完會即刻洗,哈哈
. k+ d+ U2 K1 T# L
1 k, F$ I* ?, q  h' o1 g. s) A我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   
; q) L- r9 O4 y6 _( z, H) ~7 h' A* k

, }: T4 t9 N8 ]* x我刀系,所以家中無人才會射校服
0 v! p: J' m4 h/ e3 w* Z8 O
我刀係  N& U0 I/ d9 }& [& d3 l
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   
7 I5 l5 H3 k& h8 l* I7 C, K  ~8 ]/ K0 C7 r9 o4 B5 |
3 y/ E- i8 c: G
我5可以比屋企人知我有校服ma
3 \0 E, U2 v2 ^% d
係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
! y: x4 V0 n. Z. e$ X/ ^! c/ z: |0 W4 \; W' v
我刀係
( {" G% ]' G. P4 o屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
. G1 i9 o% m8 A  q1 d5 C. s; P
你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   3 `; u" `/ _  f* ]- ~, @
8 Q8 l* s$ g) c1 R( N/ _) e  Y
我刀係1 c4 n$ I/ g$ b! {. X
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
7 R+ G$ w  m- H
' @2 f4 e" S1 B- g
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   
+ }2 f; s. D& d& v
- x! L4 I5 ?6 |2 m  ?係房熨囉.
2 a# x2 h. {% Y1 \' F( N1 m! J
: ^; D. s1 _  C5 W! M- [2 m7 l沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   
# P' I$ c7 a  u  B1 D4 N
; D5 d7 f/ g2 A) D, Q! ?4 ]7 S你屋企人成日去旅行?
7 R+ s7 @1 i$ p5 s7 t# N4 S
唔係嫁
0 _0 L) [" m& c; O8 a# ?所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   
5 i& ?3 K. G/ ^) e6 a/ k: U
" z: z/ i- p# ^2 q) ]- |  |
+ k% }0 F# v0 R沒地方牙,間房子細
6 S/ S" i7 `' y, E# \
買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   
+ h  P5 }. h/ m( D4 m7 y. g% n* Z3 h5 T0 u* z
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
4 h  x( h! j9 F% Q: S; w( l

" o0 |) [4 @1 [* R! |' d我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
; ^( Q4 @$ U9 `' S7 r3 o: H' s
% y' G$ q5 w/ x好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
, `- ^! |1 M& R7 t5 [' \( o  }穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨) a6 I2 U1 ^: X$ q) R" V( n/ Y0 A) I

8 o/ s( e* s0 A. k好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
$ v# O- M# F7 Q2 Q7 H) E! N
8 k/ u# I6 E) h: P& r! L+ `嘩.....妹妹咁詳細既.,.* V3 D1 k7 q% R% V3 u( r0 w$ ]
好享受咁喎-3-