嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   : U! ^4 @+ i. i& Q" A  ]+ d
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
. M$ I+ p* R/ t% i& r* F: m  w: E, h# B6 r1 J' x8 D* ^$ ]
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
! p+ u, I6 o, Z' l3 Y我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   ! e* v. m( D- K3 l. ?
, q' V, a5 \! h7 I8 q
/ l# p  b1 d4 A# H& q9 t5 U
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
, [: |( u; `% }. I' W4 n點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
5 F4 A1 a8 y, w  |% j" T穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨+ q6 D* h3 I6 \7 P3 |

. b$ E7 ]: G1 r; |! Q8 F5 n好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
  d, Q- a+ u4 I8 n" ]5 {4 L) g是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   % f( N' [" H% m/ v0 z, i5 S- x

2 [9 Y- x4 |. s買到蒸氣熨斗囉
( Q" h, Z8 O5 ~! ?) v( }* h
0 r( H8 t4 J7 M, A
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
/ O& `/ C, D2 k/ |. l3 B
" z3 M2 I2 w6 {( r, k5 t/ V# ~. a
( Q* l% _6 t; \: q我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
: I+ c' n4 Z- M- u  x
- N3 Q2 A. D3 E/ D/ n! ~3 B
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
% X: d$ x9 }0 H  k) G一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
3 V* ^& x3 _3 X& O* S5 Z7 k3 Y/ w

3 T0 ~8 S# s6 R1 W; ]# @我cd咗刀會對住鏡打飛機law5 v9 E' d9 \1 N
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
: q5 i# J$ x$ j& [; h0 a0 P/ O6 M穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
/ C7 V  f/ Z- [9 u7 p' t& q# [4 M/ n/ b  D2 q( t+ D" E
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
. S) S) J; j$ K' w姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   4 m0 w+ e7 ^5 u8 |' {

6 p8 |9 f+ j! w/ v是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
9 ~% x2 @  b3 M1 `( c
# m6 h; u2 {" _1 f4 j5 O# S
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
7 M' m( p$ E0 U# ?7 g! E% P! m用沐浴露慢慢倒在身上- L/ k/ ?$ Y: {% E* c
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射3 _/ j( }& {9 h* f2 t
唔知有無機會呢3 o  f( y5 Z4 d$ b+ ]
1 w! B0 @% l( ~% I2 o

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   $ b6 @9 X! J4 ~4 c! Z0 W  c1 H

( L4 g+ p+ `# z4 v; N0 v7 e
( h2 p" V# a; S8 ^打直刀可以熨果d?
% [4 j: A3 q2 G+ W
係呀!
+ g. @' R$ Y. T6 q7 {! j+ K( d+ Z/ [; c買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
# C$ _2 _' U; l  O
$ d9 L' ~2 Y* ]; y點解會無呢?
8 A9 }( J& X) Y- ?" n0 w% D6 h! C
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 2 Y3 w6 n  y+ C

O" Y( h. ~+ z2 s1 u$ C
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   : q3 d8 T) c; p* o0 `* ?; g

& D3 n7 z8 a. W0 t  e
( V$ o% m$ z4 c姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
) q  F, P0 P" j6 k6 ]; U0 S$ j: Q+ ~; N$ K
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   6 |( Z. m6 M5 U
前兩晚試過全套校服在浴缸
* x: G1 a) o; N4 i2 L用沐浴露慢慢倒在身上# Q# v! W2 Z) s9 x. y0 O
感覺一絕
8 ?) f2 I1 U! a2 Z, g/ l# c5 s9 o: ^; ]& w: U7 }
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
6 l5 L8 t* f4 M! u' b: n1 A! B' R
係呀!4 @0 d8 p& D/ c3 ~
買返一個用啦!
- Q" J6 n0 W* v6 z, e

" U, q% c4 B" h9 Q! ~; B2 Q4 ?* ^/ ^等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
# \# W! a) D6 ], |% `+ k2 c6 m4 x& w1 r* T7 p+ P: ^
0 }- [) x4 Q' V4 b
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
! ~: d/ ~1 `3 [" Z4 X
7 Y( I' ?8 s( ]  i
# h0 K6 V+ N8 t1 C/ t* `. j3 T% z# d5 s: w
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
  _; H9 r, {6 z! m
3 l  N1 t9 ~0 L$ Z- y& w' G& `1 ^旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   ) A8 b- s8 `% @- B# D
前兩晚試過全套校服在浴缸. K' M9 r$ H8 Q9 S
用沐浴露慢慢倒在身上& V: b) r, I* G% i
感覺一絕
' l' ^5 y4 s; s" D我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
+ o) Y, I7 \5 m9 ]( y1 U. Q% {越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   2 |3 W8 b, o- |. p; S  F

, A# B3 q" Y* E) j: T" v, L& b9 }我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
' H' p! A; `9 G5 t! O, Q3 i越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
6 G9 ^6 s7 J8 h1 h在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的! i) H  E2 \: F6 y) b' q
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
0 ?& e9 P0 }6 q" f, ^3 L! ]2 E# U" J% C
6 J# Y! F" N: w% S在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
: T3 t1 Y5 W( y那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
2 q2 l  ~" \, Z6 ^5 u等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,% [; ^- W8 ?- u7 K% H
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看