嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   
2 V" S9 k. L  {8 y8 k, I( B2 S
* o; M* c: ?$ I$ P7 O) a2 x' m3 a) k% W) i
二樣刀試過
4 i, A1 u( O2 y) X& s用校服包住泥打舒d
* G% @4 W+ g4 f8 a
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?' e9 A6 s5 @7 C0 ^
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   1 _% n" U4 I$ d! R5 j& }7 d/ k7 A
後樓梯冇人行架咩?
3 H3 v) ]1 w0 w
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   
( x  r: n, E0 R& J( v之後點吖?~
& \  O7 |. H* A5 [, U; @. _0 ~之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!. L+ N( C% u6 P8 r* ]
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!( g- j1 r) W' ?! {

' D( |7 e1 v+ C& O$ G, W[ 本帖最後由 kingphone 於 2014-3-17 22:42 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   * k" _+ i, j6 H  V+ A

4 _  X4 h8 b" i* J% [之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!5 |* }6 I9 j2 \
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
3 j7 o5 X1 h' f2 O; A% Y0 r; p) |2 j0 M
樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   - r  p) R! j7 l# i- d& B
5 x2 _# m* u5 E' G
5 W0 J, ~% X' V3 U* o$ \" X
樓上樓下, 實認得架喎
8 J. c# F& e- Z8 p5 X我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   8 `3 _  F! \" ]. l
後樓梯小心俾人發現啊!
; A% V2 K$ _* e3 w3 T: Y* E# G

; I1 t* l: V# j刀話law,想打果陣無念甘多
6 E6 a2 x3 \7 h( R( i- j: O不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   
8 i# q" I! v- k3 R8 P! d0 P2 z) I
( B% m1 b( A3 R& _% h" {% u用校服包住JJ再係扶手到磨呀?" ]8 T9 o1 Q7 m
嘩HI死啊!
2 |+ G- `7 l/ J  @( }3 T+ I! B2 E7 D" e/ i- I' }
系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   / i$ J5 ^% I* F: V& i. b( H
後樓梯冇人行架咩?
; W4 j( k- W! a- I, j
8 D  |5 P4 D4 K  _甘開後樓梯門有聲㗎ma
/ p2 D" U( D* m行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   7 c2 n3 J  `0 y" r: V
: G( @  q9 C( F) l# o
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
: [9 J& t2 n( ]$ h$ S
( ~! Q( a3 y1 ]$ o2 B# r上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過) ]0 @" W( P. |- k2 N/ ~
望左我地好耐先走
9 x3 b- @; m; Q' b4 E8 y( ~3 M勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   8 R; g. U6 B3 \7 ^2 c
7 q- [* R' p$ x: a
我都唔識佢,應該認唔到,
/ w) ?. i0 P4 [, ?4 t. m( |
吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層: d9 h' T0 v! B5 U0 m# d4 |
我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   
% a  p# O4 s. ~* i
& ]" u1 G: Q1 H8 D( N5 Q3 h& c我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
( N6 _6 B$ A# b$ P% `. m  g4 ]- C5 M" Z
報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   , h6 \$ Y" e# p' q4 x

$ a8 l) K, ]0 Z* a: ?! g) a報警拉左你????
8 P5 S$ F  a: `( X: O( _$ v
! i4 D: s2 E5 g8 Y9 X- ^Cd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   
$ r4 S! [) D* K, W4 g( @" m4 Y3 W$ I5 |1 J
$ H; S, q" i0 o4 z
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過' e2 y$ I$ @! |5 r2 l8 G; X
望左我地好耐先走# _  \" k$ d8 F$ N- Q
勁驚囉
* ^. y2 p) E2 v" r
都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   0 ?; {3 h7 T" j' V) w

0 ?  g( Y: \2 ~- R  i3 x& w3 k報警拉左你????
3 ~# c. e$ U. B7 x( ], z咁就無,
! z' J: K: {" ~6 Z8 i. r  V% W. p之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!6 M/ p. G9 x4 M. o; u

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   , j. F! |' P2 E# C
" _* W' ]+ c9 M6 J
都是著住校服?
  D8 u( k9 b, L- i7 H5 \' c3 h- o( V! g/ B$ s. K
是牙,拒早我5好打底同佢去佳% ^) |! F0 f7 }$ D. @- x
原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   7 u" O1 `: l+ r3 e
: l0 U1 e! }" x3 E9 N8 @* G
咁就無,
$ C& Y2 I, ]8 ?之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!  q  [, D+ F, S
. i  R  a0 X1 ~! S6 l

8 L4 I- ?( S8 \8 \比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   
- [+ A0 N. H! m* g/ C  x7 D
1 t, C% s' P) D& @& ^5 A( `+ F1 W3 o$ @) C% h
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
9 J5 j: o3 _6 e) c1 @, [
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.