嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   
) ^4 O; p% V1 Y; K7 N. f
& g$ m3 o2 F8 M% h" j. J仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
8 H6 J: E  _9 Z
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   . E2 }  `2 k% t2 O% c  I: a+ M# T

9 |$ b0 o+ _# S4 r3 C& z5 }* U9 b你地好大膽阿xd
0 q* \. ?: q3 P; a3 n2 S- s# b係!  N8 D( ]3 t" C. K. U
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   9 G$ F5 R  b$ d% e3 g

2 y" N1 ?4 U2 ]6 Y$ P3 }* D係!& D/ N, o9 A, d1 V8 c
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
. x) }/ X1 m& U依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   
7 x$ Z+ `( j' S0 H9 e/ ~. e8 m5 H
8 W2 ]" Q% v: S1 @$ p6 x. P依家有地方??
# e# [6 \; S6 ?
有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   5 G+ o$ k; y- H8 J4 F0 M3 u+ j

# V/ V6 Y; C& u# j" y6 b$ [有,我搬咗另一度住.
6 E8 G9 q" o& X; f" t
55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   ; {" ~9 A0 ]. i& Y8 f

* A# x' ]0 u  K, w/ \  \2 `仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
& j- d' V9 K8 C: o/ n姐姐幻想自己比人強姦?
3 O4 P5 Z; Y9 C5 w; V' K; P點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   & V) p- m5 l" I$ ~8 C) e+ Y

M6 d) M7 l8 H& d4 c7 l) c4 [, h係!
! B9 h% T% Y& H: |1 t想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
( @0 j' b" ^. w# K$ C% P
我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   
! G& M% e! q& K  m3 m* X+ a" y
  Y; R2 m2 b, A- G* f# }55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
3 N. B# Q! J1 V/ i) o" r我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   " U1 s7 a% ^" i/ t* X* n5 m
8 ]2 p  v# E' F7 u( x( F
姐姐幻想自己比人強姦?7 y) ^: P3 u$ J  A
點解要c難d校服?
% S0 _5 `# k6 O8 K& B2 m$ ]3 ~
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
/ z# F1 V0 P, \/ x) O: o, r' b, U! i# u/ Q* K
我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
- W* M$ n& G, d8 F. f4 \3 t
的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   2 q* s* J0 n5 _
' s8 T. @5 W& Y# b& M
的確十分剌激
4 H. n* @4 a) {- |2 ?6 _
' ^& w9 ]- O1 K) `7 N) {
我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   ; b( W+ w) u/ A4 [5 \+ X+ K/ ]. e, i

+ V" ]/ A8 k8 a6 A4 }% I8 k
, S8 m% _' b/ y6 c. y% g2 |我今晚會搵公園既廁所打
1 V  j2 m# }; V- I) R. v
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   
! w4 w; H, x1 b7 Z) G$ h% J% s; d# ?* n+ R$ n0 _5 W
嘩!
) W3 v( b. t$ X3 q/ b5 J1 l" ~4 ~4 ]3 D8 O$ n* }
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
) J% w* V2 }8 K' d冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   
8 A) B8 B. J! n: u
; @% M: W8 v. {4 l7 L  {
1 ?. |- s  {0 c0 `擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣' g. S+ j, Y) K& S* _* S1 B
冇人陪我打飛機
& N0 _0 ?: @5 l5 }
厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   ) q! J. `8 h/ L% E: d: P% x" j! o

8 J/ ~; R& `8 D厲害啊!
4 |3 a) ]1 B! x4 p' m" r" K
/ n- N5 |# x1 _3 f今日放學刀行左一陣
1 w# g8 |4 l0 i4 j& X不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
9 F, l& c, m) ]+ n, Z' O$ f: S7 |9 Z7 P
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
7 }8 e9 b, S( L# I: G
我都試過係樓梯玩過
5 S4 U$ e4 ~& b只玩過一次,己唔係好記得
/ r- ]  {; X& k( `7 U) k好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   ( T% [; Q  f$ t$ Q
3 x# x* o1 x5 A! A/ D5 U
我都試過係樓梯玩過+ x' ~( d* K, o5 M# D- k6 I8 n# d7 {# r
只玩過一次,己唔係好記得
6 Y. [9 v# {5 ^好似有撕過,不過係男仔校服定pe
9 [, [3 o" h" F4 T1 y) K
而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   
2 \  s: v) |$ S7 ?
  D$ F! n+ l3 N而家著乜嘢打飛機呀?
$ l( q7 B9 W7 N- f; e
我仲係以pe為主,因為鐘意滑0 Y: g8 m" n. n% x/ i& z0 P
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打) p/ u) {" x8 H& T5 ?/ ?
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   3 n; H4 a* j2 g+ v- _& R4 J

" ?  A4 R( D3 P3 c我仲係以pe為主,因為鐘意滑% o6 V% @; {7 x3 L' P
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
- w4 x  [  A7 W. I2 T1 D- [/ g間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
, n* t) }3 s9 ^. h另一件上衫是?# j" q5 z' K  [8 Z9 ?
係包住JJ打?
- R- f. ~: y' i" v  U( |其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   / y& g: C: g1 o$ e! R9 u
# N+ b- }' I; P5 \+ k
另一件上衫是?- t, G. }* v, t* D, T
係包住JJ打?, k3 k- j) Y* U. A$ ]
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
* O# X6 X3 ]( h! {: m
係,包住來磨
. i4 }6 ^5 F! [/ X% R; H: U7 m5 A搞到我都想玩下