嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

但洗衫既時候唔怕比家人發現?

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
( ?' E/ V$ v) Y( D$ g8 Z哪時候要分享??很想看看
% z9 K. ^; a: ~( V  J* O剛剛玩完,而家未得閒住,遲D會放上來分享.

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   # z: z; a! y$ \5 t  V, n" ^: Q8 ~
哪時候要分享??很想看看
. B4 G7 d% G3 l1 ~; ^; J/ u做好了
- v: b% N$ n1 H! Ohttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 jacjac 於 15-4-2014 20:11 發表   
4 E( `- N3 v& J* c" h
- s: R8 m! G5 T: L7 o9 W+ K在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的. J* X+ f  k! Z% {. Z! m5 c4 N$ k
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
- r# _; ?$ u! m! Y( ^. @) R2 f# @$ z
甘咪要倒好多!
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 15-4-2014 20:50 發表   
( `7 i& Z5 s  `; j& T. U+ a( C  P, D! e6 Q" [# K2 f
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
/ A3 S" q' G5 `6 m. V, D' I3 j唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.
3 Y* E9 V4 z0 S5 i8 X娣咗la
5 B' g& {5 m8 I" q! y超正law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:37 發表   " g  W7 u( J  i7 W5 B" f

8 s" @& p+ z" s' D* v* o/ C4 z娣咗la+ ~/ [( u) e4 m2 [5 j( @
超正law
* P. ^- ~% Z& d) R$ m7 p係呀!3 f  F/ I/ m2 o& ]
今晚無人係屋企,得我一個,有機會著校服瞓喇.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:36 發表   - W+ r% p2 }5 y% J, K
) M1 M0 b2 C! n. A) B8 f
$ r, D) x. b5 ]" l8 ]
甘咪要倒好多!
9 V3 p& w2 f0 W9 n
不用太多我試過十下左右已經夠

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 20:06 發表   
" y+ i) X6 m" s% P/ @! o/ [3 Z) Q" W+ O
不用太多我試過十下左右已經夠
1 g6 k$ K0 B  f) y. T2 X( U
5 e$ f+ }8 A9 N7 b+ P0 n
十下…我沖涼刀系一兩下

俄羅斯校裙輪盤

大家好、我係新丁叫米米、我有一個玩校裙嘅方法、我覺得幾好玩嘅、我叫呢個做(俄羅斯校裙輪盤)。
( B+ }( u2 e, G1 E0 G基本要2個人同1條靚靚校裙' U* E5 c7 {- H4 Z% M
不過如果想過癮啲就好似我地咁、各人帶5條校裙。首先A著住聖安當校裙、B著住東華三院校裙、之後拎條保良局校裙用遊戲主用。其他可以掛起佢令環境更加有感覺😬之後遊戲正式開始、我地輪流用保良局條校裙包住小j上下搖動20下、之後搖動慢慢減少19、18、17最後到5下、最後邊個忍唔住射咗條校裙就當輸🤤輸咗罰乜就可以大家之前講好、而我地如果邊個輸咗就被對方攞走1條校裙囉😬大家有興趣可以玩下、真係幾好玩嫁🤗

好刺激呀

直接將J hi落校裕果度,感覺特別high
) c  ~+ X3 o0 ?1 p

睇完回文都想即刻玩番下