嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   $ F0 ~) h  r* f3 e: K4 c
$ m. m) C, ]7 u; h/ d

4 \$ J* `* A0 G; S* c: L+ h, U我會用震玩具入我洞子
- J! Z- ]% x) s' @9 k5 c; o/ [( \1 o
; V7 u6 M! o, x* P我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   " }$ Y. U& Y' f
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   
  A+ F. P" x* w0 k4 Q9 a
5 A7 x2 b/ j4 V; s. F/ T4 _
* \: a. m8 Y2 D3 ]; i" W我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
8 I$ t0 T; k& y/ I2 i6 g

! x! F0 }- L4 t% M+ v如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
4 E6 y" L2 }3 b5 m好有趣咁喎。。。應該好爽
9 Y5 w. j/ ?/ a# A' y* u係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   * b  Y$ J( S% A6 [4 F+ H
0 q6 K7 Q- \8 N& i
- x/ J6 h- _" q/ C- }4 S
如果玩得多,身體不好
4 E! D9 h* X4 i& z  i3 N/ b0 \1 E
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   6 ]! ]/ Q  O2 F7 E) j
含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
6 b2 E) E/ c: W- k0 _! d% q2 M而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
, Y8 w* ~+ u& u感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   ) a8 e% c2 N  {: }5 `5 r- G
0 P+ G/ U, i/ r
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
1 P3 d  C' _3 d7 L

' \# R* {8 {" d真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   9 S& o7 \2 r1 O) W3 D2 h
0 s: k! m3 _/ D; X: w; S
感覺如何?
9 e: h  f4 A& u! y. X/ ~1 k
梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。1 c5 l4 U. T: h9 C% Z* @& y
我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   
/ W* K; F1 c4 {& X2 i: C' P9 D" B3 |" s1 k8 p6 h* o# h' A5 n2 }6 H- L+ C5 ?$ C
) l$ A; y! U) [
真的想試。。。好期待
. u# Z0 A/ v2 I我比你試下

9 d7 h0 _" L  G- ]. P9 S: W% Q

: S& r- X7 \& o[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   
1 W- h( Y' Z+ K  L3 R  g* |好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
/ l1 ~- x# f) l! S* F
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。1 j: r  Q$ K; q
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

+ c, |8 I, {+ A; t# A9 M

) O( p6 P' l& \! Y) M/ i[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   7 \4 n! [! w* }! l2 e# [2 ]
我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
7 ^7 {6 _- @( Y3 w5 u) H
係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

' f( u: `3 ^8 O( q6 m+ j0 N9 H9 x3 W9 N' M* A" @  ~2 n$ h9 u7 D# S

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   
8 i' z2 y- }+ ^- k+ X# L一前一後實好滿足
) k  p! Y, l! O4 e: Q& W  M5 e係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
' z/ s. p- Z8 I1 n; @
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
0 Z3 _! Q  S2 t. T( O/ _9 F; j/ {  ~- c7 y6 \7 D
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
' X' r( t  B6 Y7 |$ k

9 d& _. ]% x5 @% E/ J% ~7 t0 r我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺