嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我都想試試....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試試...可惜我又高骨架又大唔似女仔
& J, e5 n+ E  l" J好想試下比男仔渣下波,然後幫佢含,再用佢d精射落我塊面,胸同個口度, 最後當然比佢 ....

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 22:47 發表   . ]6 I! h: N' K" F
冇試過/~\ 點算/~\
- F1 A5 C% p: Q0 a6 ~1 g- H
' i4 C" |) r3 P1 ~0 Y6 }其實5可惜,直男系得把口
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

CD住比人攪應該好正!

直男係唔可能想攪CD架

想都5得@@ 未到18

我刀想試旦系直男淨系鐘意女人所以廣笑就得

引用:
原帖由 tony921 於 4-4-2014 20:41 發表   
5 G8 q2 I) M0 h# A- ?" H# yCD住比人攪應該好正!
; C+ m# v; J# ~0 J

" i& ]' t, o0 M4 P! q. y我試過cd左比人抱抱同摸
$ P9 z+ M: }. s: X) W1 A好爽

引用:
原帖由 CD-sa 於 4-4-2014 23:24 發表   
& o$ r. R$ e9 V% v. Q直男係唔可能想攪CD架
$ j2 W" B! t& K! }1 }- v6 s# p  m3 D9 S( `
無錯,等如我刀5會話自己系直男

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:45 發表   . B  X# U5 f" \2 f7 h
想都5得@@ 未到18
: s; e( S1 M6 a5 c
: h5 @) s5 a3 b) \; ^我刀未到18,旦5sex是可以的

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:09 發表   / L( T8 W4 m& Z* B8 I  F: Z
9 Z6 S5 |4 K4 h6 L
& J2 }5 h( b; f# }( q
我試過cd左比人抱抱同摸
0 i$ E0 \, ~+ B好爽
  U1 v1 I' t9 I- f! J; W0 B7 R; U6 L0 H- P

- Y2 ~! D: \/ z; e我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到* E+ O: q2 z0 q, v# O  r( d
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
7 B+ }/ W+ x( ~9 \  d2 B想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒

對直男什麼的冇興趣=o=

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 9-4-2014 01:07 發表   9 L; \( O& O) p% H. C
# ^; q* P; W+ E( k

* P0 U) e0 r4 r; d# }0 N0 V) E+ u# G. p6 G# r- Z
我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到
$ r& F6 ]$ C& o' n7 ^1 ?( U- k  z想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐$ C+ ~( z* S; n8 s+ D7 O, I9 [
想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒
( e) u$ o7 C6 g1 K2 q; B) L2 j, X1 h! L
D對白甘熟既^_^

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   
; @; X# s! A8 ~, _- E+ ?7 |  Y0 K
, e  v+ |% N, y& U+ y. J$ ~
  p$ s3 }) I2 T- V  I$ h6 ?2 h2 ED對白甘熟既^_^
" ^% Y& \% l% i3 }
係歌詞泥嫁

我都想試試...

好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻

回復 50# ZOE.HO 的帖子

香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   
& H4 |, g- a; ?  o$ M4 ^: g5 D. f, {! S/ C' X# w8 q4 P* v

/ P+ ?5 l8 B# O6 f! T- PD對白甘熟既^_^
5 B( N) L5 A+ @2 y, Z8 u' X
& y' E1 l, {# n! D
梗係熟啦!抱抱-3-!, T5 z9 g0 {% J- `$ W  H+ J+ \

- T. t! _% w4 O; u' o[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-11 02:21 編輯 ]

引用:
原帖由 CD-sa 於 2014-4-10 23:51 發表   % V! Y8 c( P2 C/ X

6 q; [( R8 y3 f, G5 u( P$ `; d係歌詞泥嫁
; H) H6 q% x! J' l- g! G
7 \7 e* P4 c- G0 d
真聰明' d# s( E8 r7 c
" X" Q& v& X/ F+ K) U3 d3 W

引用:
原帖由 yoda0806 於 11-4-2014 00:56 發表   
8 v% p; F: n$ T; c6 J香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...
2 z6 ^" l5 U7 n. o! X

1 `* F; t4 G2 ]( F/ Y. b1 o即是zoe要等六年

最近訪問的版塊