嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我都想試試....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試試...可惜我又高骨架又大唔似女仔
, |0 q' c  y& X& T好想試下比男仔渣下波,然後幫佢含,再用佢d精射落我塊面,胸同個口度, 最後當然比佢 ....

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 22:47 發表   
# y  @  f3 m4 z! G冇試過/~\ 點算/~\
8 E( L. S; G1 G, y" N* `- r4 K
) F& L, q+ |6 I1 H8 b7 H
其實5可惜,直男系得把口
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

CD住比人攪應該好正!

直男係唔可能想攪CD架

想都5得@@ 未到18

我刀想試旦系直男淨系鐘意女人所以廣笑就得

引用:
原帖由 tony921 於 4-4-2014 20:41 發表   ( N0 r  d1 }& `; Q# O& A2 I
CD住比人攪應該好正!
, g  h2 v3 h5 r2 J' e/ k, B

1 D( ~$ V# ?9 {6 [, W4 R* E6 B我試過cd左比人抱抱同摸+ M) W# e7 R/ d& t; p
好爽

引用:
原帖由 CD-sa 於 4-4-2014 23:24 發表     [) ^& P( }% `: S6 s
直男係唔可能想攪CD架
  \$ V9 V: f( j: y# h' Y& F0 r- H+ a' q& D# w
無錯,等如我刀5會話自己系直男

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:45 發表   ) h$ d3 v/ j  l% N+ x! O3 K
想都5得@@ 未到18
8 H' L7 T) l' k# l

9 n7 O' u6 E. s* [; s- b我刀未到18,旦5sex是可以的

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:09 發表   
4 F! A; l7 i  o7 [4 B" O1 l. l0 A3 o  H( F  E

2 A, i2 l5 X- L5 r& F" w我試過cd左比人抱抱同摸
% D0 a, m9 d# S" D9 ]6 ~6 n/ R好爽
$ w& e- V2 x8 V8 N: P
4 X" X6 ]# ^" e% n
  ?9 m& {; R( B# x# }! g6 o我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到
, K& S6 L* ]' [; u, D. i; L想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
; V8 n7 k! c2 Y8 ~  o5 J想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒

對直男什麼的冇興趣=o=

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 9-4-2014 01:07 發表   : e* o# }  ?( x, |6 D. u% G

2 y$ e/ r+ e7 G2 G! }. I, g9 l* y& L6 ^/ _; L! ]
! {6 I! j6 E, t! g0 `; V# Z( S
我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到2 m6 T: u' i2 @6 }2 Y6 [  |
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐4 e& i7 G/ _. U" C
想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒
  U8 {- k% e" e$ W2 T
2 }% m% i, g( W' |& A0 O4 u
D對白甘熟既^_^

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   6 K3 G* A7 J3 d5 C5 P; b
# G" }4 b, h0 c* O: L. ^9 v" G. \
2 T" G! x. ~9 j8 n
D對白甘熟既^_^
+ w; N- ?  h# w5 I1 i5 a係歌詞泥嫁

我都想試試...

好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻

回復 50# ZOE.HO 的帖子

香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   
: \- \  o, [4 G- L) @* }- ~5 V6 O2 o8 [& m
. f8 W% [/ E7 W& c
D對白甘熟既^_^
- s5 v' O" F3 Z  e$ E! n: c5 b8 |' x. N) V, ^) t; v4 e% F% \1 `2 z
梗係熟啦!抱抱-3-!5 r/ u' ?8 ^" |' w; _1 x' Q
4 G  F0 q6 K1 g( ~# I

引用:
原帖由 CD-sa 於 2014-4-10 23:51 發表   
7 N+ S7 }; ^' M2 \& C( `/ f* E& H" P9 N  n! d! J. w$ o4 |
係歌詞泥嫁
% X5 Q* c7 V2 w$ y: N8 A' {! b
7 L. A: d8 k" b9 a" B3 s1 k  K( s; ?. i. t
真聰明) r- \& i9 Y' z8 v9 H' {8 |% x
( `- c. k* c" |5 l; K2 y- f

引用:
原帖由 yoda0806 於 11-4-2014 00:56 發表   
& q" B# B7 ~1 u香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...
" q) g9 H9 X2 k. N8 i
; `! w& ^% f( s) N/ N4 ?! F9 `即是zoe要等六年

最近訪問的版塊