嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   % J9 V( [% N" V; E
( a  P( x. ^& p  X% E
0 v# X: w' G) k* T; {) ~4 Z4 ^
我以前吞過,喉嚨不好受
$ Z3 u0 J/ j. h7 g0 _$ U睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

% w/ g5 t7 N, m' G# }# Y9 {, p1 W2 k$ a" ~! ~- |

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

' J6 z4 Z* R% O: L" d4 C0 i' W: {3 `# F

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   
4 s; @. c% W2 D4 i7 P2 F( i7 h* D* K! B- I
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
. y" }% Q, y" u5 T) E+ ?
/ t- y1 F7 _9 z6 C7 j不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   8 R+ i/ ~6 w9 D- U
睇到啲留言都硬晒
& _0 B' g& f' o0 {" D+ u" C. B. p

8 d! G2 w/ Q1 ^/ ^9 u* F你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   / b7 E2 T* T4 v, O# R
% y, D1 c/ i' Q" a( w

# l, ~+ C- m- z: T8 D不是太喜歡,在我口出
" a6 m: R" V# {' u2 Z. b& ?
你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   
9 K! O: I) M: ^2 r2 v( v+ r# I果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了% N" Z$ P8 V, F  f5 ]
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
7 W% X  H1 ^) v4 ]3 f, V: c3 N9 j  s
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

/ x1 ]! h9 f4 n8 X1 t) G9 D
: j6 O2 Z: Z# {3 t% ]* ?# C# Z

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
3 Q9 f) t; I! i1 z8 A, q
# L- }! v- w3 r7 W5 M2 ~8 m8 r1 r! c7 L
你喜歡什麼款打扮女生?
  p2 l1 O) t5 V5 s" M) D5 Q1 y, O, A+ X
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
2 r  F. O$ W- Q2 s; ^, f8 {3 ^
/ X& W! O8 a2 ~8 s' P你比較鐘意內射?
% T  F# j1 m( j  H; ]( a- v# V& u: L, _2 {5 P
男人是很貪心的: |/ c9 _; b) t/ b
初時帶安全套,
( r# U5 i* D5 U! Z0 Q) K+ s  f之後不帶外射⋯⋯
+ k6 }: d2 Q" s4 s; ?$ m日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
% Z9 \7 x  I/ G1 a9 d  x" x- l7 g5 n+ N

( L9 C% p$ O4 u3 n3 {/ q, l; _; E喜歡日系少少,校服個類
( `% B& g2 O+ L. l' Y

P1 B% ], W4 k3 }我穿著校服不好看: X( I- P' w3 \2 e" A* A+ z* l4 v
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
: M) H0 }, x3 s% D: t1 V9 o$ m( P比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
, |1 ]& ?- e- P0 {; J. H2 M1 x: |7 L/ T4 G
我每次穿上新衣裙,他特別興奮
+ _( X/ N  z" J+ K7 Z7 V8 J1 I; V會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   0 p4 p+ U/ ?% g, \  _

6 J) B0 {+ [7 l$ r( w5 K4 C& _' o7 U% \  a9 D$ A
我穿著校服不好看) O. G' F: F4 p
我穿著連身裙多
) m, x4 R; n- E: v3 z+ e& Q" |& x) D- U8 y0 y* D
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
: H; _+ z8 \  h6 @+ O& p" a
  u7 C+ ^0 X( h5 W* Y0 j( a
: `; H2 Z$ G: x6 m  P; Z+ A但你有男友,應該都唔會幫到我含
1 ?2 B+ r2 `( z$ p3 O& ~9 G
  @! V6 q% P# g% Q我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
4 q8 `& \; {$ X, p+ ^5 s" F6 t比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
( W3 t' t' L8 ]; m- A: [
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   
* I" X. o* H4 i. A- {* J最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
8 y# n; c! ~) z" @) L
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口

最近訪問的版塊