嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
: x; Z3 J! g8 N0 v7 d9 Y" x$ t! [+ R1 d& M" g) F7 x6 ^; b

/ `' p! V$ [  F5 q我會用震玩具入我洞子
" @2 C( h! C! K. m+ r2 q' Q$ g, Y$ u; \2 U" @6 P: X( t, [* E3 T
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
" w7 o, ^' u" V2 e  q分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   
+ s3 E' y7 n  \" \' I
$ X0 L2 |3 ?+ }5 e) }. _% e% B: w2 l  i: \5 t6 \" {! s
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
; u4 K) y' k& g' y) G5 L+ }/ ^

/ m1 T7 G: |% B$ W5 Z如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
6 R5 o' A# V* i好有趣咁喎。。。應該好爽
- g6 \+ G5 ~; @+ E係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
8 ?) B2 r2 h1 q) o0 S
5 g, S8 j3 G2 q# s& J! ^3 N; E) H6 E# M0 [3 g
如果玩得多,身體不好
. E/ }4 a& r, L1 V; I- n
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   , {2 ]. m; c& E1 c
含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
# m! n# u. Y! p7 U% x0 V. W% D而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
8 m; I5 L- @  J& o1 t( l感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   : ]' S, I: L: Q  r, Z" ?
& u- a9 h* v" k; s/ i
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
0 [. U/ `1 X8 \

% l1 J/ A( N+ L9 w1 T" V2 P1 i真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   
4 f# u; U- e! L" [# z, r* W/ }% ]. @: s- t) x
感覺如何?
1 w4 {: J2 c& M6 S& Q& O梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。
0 k" Q( d$ r/ n我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   
& D% y% v6 k  M% [- C+ W" g' b  [! S, S1 o
4 Z" Z; a! W8 T3 `* g! o
真的想試。。。好期待
( [( |6 X* p5 X" A$ ~1 {- `+ I4 r
我比你試下

0 @' t$ Z8 Z$ T3 ]

/ k) ~; y/ B6 _8 H+ d/ }% B[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   
- t. y: k  k# H' {' O好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
$ @9 i- P+ e0 `& \+ s深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。6 W% U% ]! T3 [, [. U" K4 Z6 A; X
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

: i$ n: n; a/ w3 b8 p+ n( I+ `
% D  Z0 r- x" [* w- V& Y/ k) Z; Z- G

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
, d& N/ ]8 D( m6 U7 U5 F& h我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
- O4 h$ J/ Q7 G) t8 @4 D, _' A) _
係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

: @& ^- ~3 g5 c; E& o6 p# M* d& E

# C- O; ?: {0 }2 j[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   " u  i! @; B3 g( q
一前一後實好滿足 ! {" l" S. N$ h$ U8 R' O
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
/ w1 Q& C  S& d/ X7 }係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
. H/ Q6 w! [3 P1 T$ ~9 i1 O& ~. i
# W% ^5 H' P( h2 C' i" c係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
: C) Z+ f8 e( ?' X+ V. g
# j; ^7 f" H/ Y; M
我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺