嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我都想試試....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試試...可惜我又高骨架又大唔似女仔
  \2 d4 S: W, G5 P8 ]8 Q好想試下比男仔渣下波,然後幫佢含,再用佢d精射落我塊面,胸同個口度, 最後當然比佢 ....

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 22:47 發表   
: ^7 G- U+ f, ^9 e2 P+ Y3 u+ N8 |冇試過/~\ 點算/~\
1 y' S' I! J, l
/ |" J# T: m; V" m$ E7 b5 n4 A其實5可惜,直男系得把口
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

CD住比人攪應該好正!

直男係唔可能想攪CD架

想都5得@@ 未到18

我刀想試旦系直男淨系鐘意女人所以廣笑就得

引用:
原帖由 tony921 於 4-4-2014 20:41 發表   $ `7 |  @: V: r( n" `' _' K
CD住比人攪應該好正!
+ I; _8 \0 V" o6 L6 v
6 R- o  i( [$ W5 j& y
我試過cd左比人抱抱同摸
& J7 h% M, m1 L, \! f  i好爽

引用:
原帖由 CD-sa 於 4-4-2014 23:24 發表   " R/ {# ~$ m/ A# j% T- Y9 ~
直男係唔可能想攪CD架
) w& K/ R  F" d0 Y  J1 }2 Q
: X$ o9 B# p0 T$ u
無錯,等如我刀5會話自己系直男

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:45 發表   
3 F. K9 z/ {% q8 j( H想都5得@@ 未到18
, \* ]& P# }5 [8 l" h/ p7 r

# D  g: i% K9 Q1 f& J5 u, b我刀未到18,旦5sex是可以的

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:09 發表   
0 ^- Z6 T5 Y3 T+ {) o, e; {# N! z1 e7 X1 P* s
+ q2 w9 X4 m$ h) y; o$ i" e
我試過cd左比人抱抱同摸
( C( T& m' Y, y+ _% `! }好爽
% @; i. Y6 s& _  B) y$ H1 R& A" q4 m4 u' }) C8 t: C! q9 t% F1 \- X% i

1 r4 }4 m. B, a( W% ^  P: A1 |我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到0 r* M- L0 @9 H6 M  L. ^
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
) D* |# g! y! {+ y3 ~: C, a8 b+ ~1 O想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒

對直男什麼的冇興趣=o=

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 9-4-2014 01:07 發表   % U4 X8 j; t5 ~6 q4 v

+ f! i7 H% z7 {4 t5 k0 R$ R5 B& ]* K7 i# y( G+ \+ T: @. P6 d

$ j; r$ F) F7 y8 q: y, A7 }5 ~! |& u; w我都想抱 但熱戀得不到知己也做不到7 A5 H8 `- ^1 U/ p
想不到 若是被施捨擁抱之後誰想吐
% E8 M0 z; x" L8 O- T; ^# }6 A2 o想抱 但是珍惜的友好陌生到逃難跌倒
5 v5 I, i& v3 E
0 n. D/ C& o0 s4 e3 A, L- n
D對白甘熟既^_^

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   
7 D- g0 G. I% y  U3 L& I; }. s0 t# L% U. }$ j0 I

; r3 H/ Y2 S; @" x9 @! ]$ j8 w* mD對白甘熟既^_^
! y7 o) X& F7 ]* K" s係歌詞泥嫁

我都想試試...

好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻

回復 50# ZOE.HO 的帖子

香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:23 發表   ! J: o# o/ m! M6 V- I# p2 I

$ \% k7 Q$ V9 L$ j* _# }2 L  Q  Q# F
D對白甘熟既^_^
* s6 f) X, A/ H$ `8 I% x# H3 Y0 M! f

; e/ r5 V. j7 [* x5 c8 O% Y梗係熟啦!抱抱-3-!
+ O8 z. e$ j. G% ~: f& z7 n
6 Y. K0 o+ [( Q2 }8 C& P! v[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-11 02:21 編輯 ]

引用:
原帖由 CD-sa 於 2014-4-10 23:51 發表   , v2 F* I  I" Y8 E8 F0 [

6 g0 d& h0 M7 A; w, a係歌詞泥嫁
. D( l) d( S9 @7 V# Z$ o  v
1 E, d  R& s$ k& p, p
真聰明- v# @) n. Z: E3 ?+ Q+ m& V" |

, g2 W7 n7 m0 |/ `3 y[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-11 07:06 編輯 ]

引用:
原帖由 yoda0806 於 11-4-2014 00:56 發表   % y* ^9 b6 H( L! ]7 x, Y+ n
香港法例俾人爆菊係好似要21歲至可以,要再等多三年啦...
. c8 }7 x+ P3 ]3 ]/ a/ e6 v1 n
( J' g* W+ E# }1 m* s- R2 W
即是zoe要等六年