嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   6 ~/ h6 A1 N8 u- N, H
9 ~  {4 C0 X1 t+ z; k& _$ @4 J$ Q
, {" i0 E3 {$ ?$ g
我以前吞過,喉嚨不好受
9 |" P6 _% m: F1 \, [8 K7 k1 S6 u3 g
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

& e, E/ ~  t7 _' c1 e. F8 q9 z6 o) c7 Z

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

: g) `) S) E+ C, B( ?0 x- s4 V& I

% f: h4 e% b# r8 Q7 H4 o3 k) w7 Z[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   7 g# `! B. K& a
( l; B. {- T- z1 E
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
3 |5 u' w0 j- Z: h/ w3 M% B7 Q4 A# e& w: ^$ S) |
不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
$ O4 Y" o" o9 L睇到啲留言都硬晒
  w4 i% q  K, K; W$ j
6 a+ A% f8 F3 j# v. O/ P9 S你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
1 y) b+ K3 |; p* N* j/ k, F  G
$ F7 h, V/ I3 E% ~" T" @
不是太喜歡,在我口出
& O7 A2 s! L8 G2 K# H  n  r
你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   + m( O) L, h5 O8 }1 [: D
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了( ]$ N$ e# f6 ^) d" ?1 B% v
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
3 U# v: r% Z5 E8 ]* z我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

- ~0 I3 Q8 v5 j& G/ d
  r# E) z( \# {* _[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   ) j, Z5 O) l. O
# W3 l- Q! R4 [1 e

3 Z* Q7 g3 v* N" J$ y你喜歡什麼款打扮女生?
- f0 v5 R3 G' F( V4 b. P, ?

' N. o/ ]- x5 j) o; Y1 w5 O喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   ! x0 `2 @6 ?9 E5 E& O
7 I! X+ D/ W$ l( N' {* R
你比較鐘意內射?
  Q3 Q" Z* c& |9 Q+ F; o7 s; @
& {8 }! _: c9 K
男人是很貪心的0 V5 X1 t7 K5 T) ^5 Q0 J9 S' P" G  M
初時帶安全套,
' z8 \3 b9 ]* y# [+ T之後不帶外射⋯⋯2 p, `3 a1 g: m& x$ P
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
! _- K* P7 v5 q' [( i1 C& f4 V+ t
6 S9 Q- p) g7 y  U
喜歡日系少少,校服個類
; ^( \3 h) M3 @7 X2 U& n9 s! G
. m8 t+ R5 c- T' X/ j% ]我穿著校服不好看
, A; u5 t" _1 P0 l! X- n我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
1 k) v& M% ~# m* g# p4 t比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
6 R; G% \+ c5 k8 H8 `5 ]0 K% u

) N8 `7 Z/ d1 |" P$ Y我每次穿上新衣裙,他特別興奮
' c6 }% f0 {% |會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   
9 T% l' g# O2 Q& r
' y9 h0 p5 A) E1 Q) Y1 \* K6 o% g% n1 ~3 A
我穿著校服不好看
' F1 [+ L6 H& C' N: B我穿著連身裙多
6 P& F: n7 `8 w" s
; l: X+ }6 f& \" N, d但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   ' E! j$ o$ ?6 \: |
' x# i6 h% O0 F" s% d$ _* k& t5 E6 N
2 F5 k- C) p! F" r. |) [
但你有男友,應該都唔會幫到我含
, F( ?. v. M7 h  n0 @/ ^1 w- k8 }) c4 J
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
4 H1 G! Z2 o& V' F比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
3 Q+ C7 C2 r+ T* }  T! p& {係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   
. [, [* Q$ }2 Q9 r. j9 N  G4 a9 ^最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
* W7 d$ Y) n+ m$ k( V無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口

最近訪問的版塊