嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   6 k! B6 `4 i6 |6 @% {+ K, p8 q
3 J5 P5 q+ S% {" R1 p2 A2 `6 N& ?

8 B% c1 T6 `1 z% N/ ~我以前吞過,喉嚨不好受
3 f/ F  A9 t" O  @
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

8 n  C6 `0 |; z+ E4 p" }! {% n1 m* {/ j( v: Z9 T/ V! l

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

# j' c5 j0 ~& @5 M" M4 r, y! ~1 Q, `# L* R6 |" |& ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   
9 R8 G9 F1 _, m8 j: ?6 T
, t8 i9 z0 n8 W; {. s睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
7 p6 e7 R3 o6 x' d7 O5 o

* l( P8 n; u& z5 Y: }3 E1 E' E不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   7 m3 v5 k8 }. M7 R
睇到啲留言都硬晒
& a, y  L1 O" a! `1 q6 h
! K' d3 f, r4 a你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
. K, h  e  e0 y
! p- U, G3 L  |8 o4 r$ n% k) f9 ]. h# H; {# Y( d0 t1 ?/ U) P
不是太喜歡,在我口出
# k7 d7 T$ y5 [6 }
你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   0 x7 |, l. A5 F
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了7 s/ S  i2 n) V8 c
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
( R4 v) Z5 q" j2 j' N' }6 U
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

: @+ n3 O8 q4 \, m$ N
' c& k# a) H1 E: O  r% S+ _! B

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
. Q; p+ {( @. C/ c  A# L8 W/ c4 ]) e; R3 k3 L
6 E- {+ a6 m8 ^/ o7 I2 v
你喜歡什麼款打扮女生?
6 R% s  J7 ^) j* y  o1 B* {4 z1 C
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   6 [& P- {) e9 o. P# s

3 n8 J! i% ]5 A/ n8 G' \你比較鐘意內射?
% r# Z) t" y; T5 y( k, N5 u7 E8 t1 N# Z% Q7 c9 u- R
男人是很貪心的
% z: }  T& g9 l$ T4 i" |4 |初時帶安全套,
1 {2 E0 j! N3 `之後不帶外射⋯⋯) Y4 g7 L! T4 ~; y
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   ( Y+ h( \  R- k, ~+ S, h
3 o- w$ {- e; ~4 G

& W3 x. m8 T9 k2 _+ C7 A喜歡日系少少,校服個類
8 w. G( p) b; d* Q7 R
. o: n, ]( i: O1 d我穿著校服不好看9 c4 K: `3 A1 z4 _7 f, u, M1 }
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   ) z$ o& h/ \& H7 ~3 T
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
: t; m  C5 h+ l0 ~
9 u. f7 I( c& {
我每次穿上新衣裙,他特別興奮
  y3 Z. h8 u0 P. s( B' J) @會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   
, ^8 j. {( ]0 G9 n/ f2 z) }( c: A; n( _; t5 O
7 N0 m* }; g/ J- C
我穿著校服不好看" L+ l! N) c# e% m4 d
我穿著連身裙多
5 K( {5 J; v$ i) q& m# r% k
8 l) @- e0 i* ]1 D
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   4 k1 {9 |7 W* X  G
6 k5 O. E3 r" z! l% Z9 ?2 C* p

4 z4 B) |6 K1 d. Y但你有男友,應該都唔會幫到我含
1 f. b( E9 {! t! y
. ^6 c- z  y( r" x/ z
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   6 E' ^4 k7 O0 `# l3 x6 O
: H% v# i( l; ^& V- ]. m( r$ D" r
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   ; k. {  Z  V4 j3 Y
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
% ?, D. q6 t% j7 q6 M9 [無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口

最近訪問的版塊