嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
- Q" j: h- z' q* h) T; _3 w2 f
* G" n  o  o6 Q! I* W& h/ p; u0 p! K7 }8 A
我以前吞過,喉嚨不好受
/ p2 s9 X1 `- x8 f# C4 Q
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

/ U1 r6 A5 @4 f( {" S1 k' f# U
: G0 j, Z" `1 J  T" m  H1 n" V' v[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

' \5 ^% P& R  D( M6 X
6 t, j1 r0 @- H8 _& {

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表     q/ T( g' h2 c6 p5 ~" s9 J
0 \5 a0 S2 W0 g6 r8 W# S6 u
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
, j( R1 q# t" t; Y0 z
$ J6 }% t/ c# P" M" j7 |
不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
6 Q# @( P4 p* e6 H5 ]. z  l3 T睇到啲留言都硬晒
2 J7 [' r% Y  n' |, C
4 [) C* F) }; P; a
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
2 K; {9 ?. h$ k6 U6 s2 b5 r& H! X6 J! m* x# j
( F0 R( C& N6 h5 t9 R; u* v. B
不是太喜歡,在我口出
* f" [+ p5 X, z0 l: t% h5 [& a
你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   
/ C, B& _! E6 z* Z) V果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了
, I/ g5 M# M3 ^( [$ Q9 E2 L: A( W: X而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
% T* j* u& [+ K9 Z: n6 S我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

. R7 H+ d& }; \; S3 n4 J6 {+ d

m- U+ |9 C% r, T3 I4 A[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   8 p* K3 y( v! A/ w0 f2 g$ k
8 ~, G% S$ e+ h8 w% ]9 h

! b! y" H: b1 v4 |- j! t7 |你喜歡什麼款打扮女生?
& I; b) V9 C' t" I, i
$ E/ H/ \' u2 m: N5 h: e/ c
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   " K! ~/ ~. J! w! }4 V" G

- n8 Z: X5 d  j- O你比較鐘意內射?
1 q  }. c" \0 d8 n& b, o

9 Y+ m# G% T1 L5 X3 B! q8 X7 p  h男人是很貪心的
! @) x1 v! j$ }/ S& ^初時帶安全套,8 j  ~9 ~+ ^0 C& m
之後不帶外射⋯⋯4 K/ [& v" o2 ~* S, j7 |" ^
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   # G  M, o( J2 |2 q$ @4 V, [

- _9 |# [* V% i( w
- q! _7 s. W; k0 g) j喜歡日系少少,校服個類
1 j- X2 W! G# z, {" u

. w( @2 B/ U* i9 ^# t  z我穿著校服不好看
. q" w* n& M/ x0 E' A1 }, B4 P我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   " {$ T1 u$ T7 f" C2 V! Y8 J
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
5 g0 @; a$ V' s% e. X, S, o! T  F/ c7 x$ k) e  `/ s3 e
我每次穿上新衣裙,他特別興奮
8 P+ z, k. J, F6 j4 _% w- o( u% L會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   & t& _9 W0 d0 ~! n* l) i6 w  f# O* f
3 d9 k3 U' O+ f, h& E& W

9 W; ~0 Z& x( W4 q$ Z- f; Q* Q我穿著校服不好看
) u: M& }& U. b% R5 ]我穿著連身裙多
+ o- H7 r' s, z' `# p* J8 p  V/ |4 ?5 k2 x; T& S& c
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   6 I8 B& b* |1 r9 H0 }" {

G1 G6 \1 x5 B, u
1 j3 x$ Q  C$ Y+ T: ^但你有男友,應該都唔會幫到我含
- ?- l5 U' n2 h- h2 z
1 H5 ]% ^! i2 }$ z2 `我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
  |' z3 Q3 P9 M比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
3 A# {  H$ R: U6 u係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   3 I5 {- B% v3 p( g' a, H
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
6 u$ v" X1 s" S6 G; _無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口