嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

應該唔係, 似係民間流傳嘅口水歌,可能出自d妓院酒館啩... 
% d$ ?3 E; U1 W9 D7 n0 a; S' I" K- {1 l1 v' @' ]
仲有,應該係'18摸',唔係'18摸啤'... 之前既意思係: ...'18摸'俾大家...  
: C! c' B2 @" E) I! p9 E$ I
  q% W. z$ @8 l7 N& I[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-24 00:21 編輯 ]
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著了變超人!

... 哈哈, 應該係超人都係著佢咋...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

swimwear full body/white color
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正... JGARY兄再推珍藏...
$ ~% H, }! e& g% `可唔可以介紹下邊d link 有呢d 相呀? 真係好吸引喎....

pink swiimwear

pink swimweart

NEW PHOTO / 2

著左等於冇著

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-6-30 14:32 發表
% u: W. Z4 P6 i: f& I& b& Upink swimweart
) r/ R$ Q& z  T$ e" L2 N
6 v/ I# w2 i6 [/ e0 g/ b
嘩嘩嘩.. 條腰幼到呀....胡...

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-3 19:19 發表
9 R+ K% y4 M0 m" Z: }著左等於冇著
0 M$ ]2 u' A  X! X0 \

' b" _( y* j# x4 ?" x若隱若現先至係最吸引...

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-16 17:37 發表 9 S" x+ N) m- S3 D0 Y/ t
6 ^, ~6 s' ]; v9 _第二張係RACE 黎既...淨係掂啦

SEX SWIMWEAR

好似好難著咁

stocking mui mui

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-7-16 21:21 發表 ; @1 `- J* s: _

! D: J2 E& S8 h1 Q/ l$ U第二張係RACE 黎既...淨係掂啦
% J+ d4 f5 O5 v3 A; V( g1 t9 D! p- l- n- W8 K( \* s0 `
/ @2 S& o+ F) q# n: L1 _
請問RACE係邊個,唔係好識喎...
+ o9 A" d. ?% ?8 E. \9 K( e2 C7 C5 E: T1 g7 m; l
佢件全身STOCKING好 .. + P! B9 k$ y0 b+ @3 E$ I
簡直天衣無縫,又勁貼身勁誘惑... # R& O& b3 p1 `+ L+ S

/ K; P$ F1 b0 n9 I5 F) f7 @, C8 l9 T其實係唔係photo effect咋.. 如果唔係邊度有賣?
+ x$ l0 Q' e. Y3 ]$ h2 P
* w  j' z- K; [3 C, i1 a: C) C[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-7-23 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-21 10:40 發表 & v' t( Q5 C0 L8 A9 l3 V3 |. Y8 H% f
SEX SWIMWEAR
8 z& z  ~% h0 l: h8 q4 ]; p1 U

2 P/ y& {, Z5 C- o# r+ @4 L% gJGARY兄,你d圖真係好掂,完全中哂我杯茶... 真係期待你每一張圖...
' P; |. w+ M, E9 v# _" S2 O9 a9 W7 P4 H4 _$ W7 f% h
第二張'2009071813005908.jpg'個bra真係好正,好鬼立體..
" J; ~5 {3 @) O  t9 t6 t! w* W& d. S* }' i) g  [# l

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-21 18:06 發表 " Z# _" u, g' \+ o* I( M1 _; b
好似好難著咁
5 s6 e! q, ^9 w/ I0 m% {
7 H9 P/ K* k+ M' D2 r) a) W8 K一d都唔難,最緊要有身材就真...

CD 時要貼身先FEEL.

真的嗎? CD 都要貼身..? 仲以為要女性化同夠cute添...