嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   2 J" }* m6 L# S- t7 I! B% J* V
0 u$ d3 m8 _3 j  r

+ o" s* `* N& M. F  q8 X: p1 n我會用震玩具入我洞子
$ s5 u, x( z: `. j6 O
4 s& ?5 X. u/ X; {% y5 @
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
$ E9 j! a, Z! s3 \! ~分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   1 c3 ~$ {" M5 I, f# m. Y4 {

' r! n: }. Y4 O( V! n# H+ G
6 ^: q% g9 ^) J9 y1 n我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
3 `5 L1 k( v1 G% A$ ~

' B% W' ~0 D- Z/ A: w( Y如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
5 `) K  j/ @3 V6 b' V好有趣咁喎。。。應該好爽
, m$ V( q5 E  P2 J
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
* J, m9 t# D1 h+ _% L. G1 k( z
: J& W$ q0 P) O- r. R5 c# k. i2 u; ?  D9 P$ b) S: n/ K9 C5 R
如果玩得多,身體不好
: x% f6 S' G8 }. G7 t
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   & D9 Q4 E- o* H% P# `
含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
3 N% p) P% V0 [4 f而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
, f/ l& ~" G/ V- n- s7 @" E感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   1 v! B: {% f5 z: O, ~

. T- n& K4 K; N6 C( k2 v( z" {係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
* T% g  I& ^9 f# x# }& s! p0 P& f
& O: E' H8 A, N0 }5 t
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   # i& u* }; P4 Z+ r: {; T4 `  C

/ [4 M) m& j5 D2 B. L9 {感覺如何?
# _+ S* F/ c- x6 s) R: q梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。
0 g  S0 i' H9 t# C: r我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   
0 R, |5 B  l1 n3 t' `6 S) P; p5 i( ~# }: E/ d

+ G( c4 b6 |" v' q. g真的想試。。。好期待
/ @- \: p9 v. B" J/ F+ Q! C
我比你試下

4 u8 P; G. r3 @( R' _, R$ P4 L
& `) Z' U9 ^# D) @, @- K4 M1 D

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   0 I" Y! q4 l" ?8 _$ v
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
; N! d0 z0 h3 \深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。# i$ |4 K0 g8 i" _
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

5 h3 S# g, c) p
. t( {2 J/ k' m% j0 M$ A* a

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   0 F( p: T: U1 t7 k% Q
我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
* C1 @0 r+ ]8 Y4 ?9 u係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

5 C# ]5 E2 L% l% Y( p; \. A9 r
; k1 F. k( k; y

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   
: N& g0 W# I' n& n8 k" b一前一後實好滿足 ' W4 ]9 z0 z# `( O; q) g% I
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
' m' R8 {9 a" a5 ^! C, I/ a% ~; v係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
  t# z# V. N# Q! ?) n9 T7 ?4 T; ?3 Q$ r
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
2 M0 ~9 w  C7 U2 `! M3 F4 \: \5 C3 m  }+ d( }  e
我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺