嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
. ?4 b) o# U0 R; e0 y
& h6 N# |- S) S0 H9 P. x1 c) A7 R0 }0 v; Y1 r# i
我會用震玩具入我洞子
" v" Z7 Y4 }5 d9 H
8 R+ ?0 L$ Y8 A% M) q
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   . u1 ?* c% H1 W4 a; G# l4 I+ S
分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   $ G8 J: n/ m" K  R! G9 I

: V& ?2 E; m( ?/ N/ a1 T+ R1 t; J' ?2 K2 ]
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
8 L6 ^! H2 A2 @9 r( R  k8 W8 m8 G6 ?, P  Y0 O. o5 C; \- Z
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
1 A; P9 A' r3 v1 O好有趣咁喎。。。應該好爽
* G: ]- V8 F- e# ^9 D5 S. u係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
# O" H/ v, O: k" c% m
* r& U% y: Y, J! r
1 c0 t) Q: V* i( ~( b( \, y如果玩得多,身體不好
7 s" ?4 X8 U4 r& T, C4 L
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   - t1 `7 K7 Y' W7 ]
含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。. D' [2 b) w& K0 i- P
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
4 V0 ^" f% ], m- B
感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   
* k0 Q& I4 i" w5 H8 S
$ g0 P, ~: u. D; n4 Q' E9 ]係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
) J/ I' M5 P# @0 Z3 R
* T' m" O8 T, g" j9 j- e0 _
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   : y7 R5 n1 m5 M1 }3 s5 T6 G1 K0 g
$ J: Q9 c8 ~: d8 T
感覺如何?
0 C# j. G$ F1 \: t
梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。: x) I5 z7 k2 W% x! ]' _
我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   5 O; p* s# ]1 c% K7 T4 [

( D0 x" j8 W* N6 }+ s3 }+ `  M! q
真的想試。。。好期待
" ^0 S, b9 O) d8 W
我比你試下

# D  G& o/ `" o1 X: ]# W8 T& X! B1 S- M

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   
& o  ]9 }" P& ^8 M好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
9 |* J3 v; G$ B# ~& [7 b
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。6 ~( i) e& p* z. S/ |  P
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

# k6 [5 N4 t; q9 g0 b8 \) s8 X, ?
4 n; ?  I& Y/ d' D& m[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   7 N2 x8 D; m1 \* t0 x- |3 P
我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
8 `0 k  r0 z. A2 L# b係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

6 O& n* C* H! n6 T! Z$ k" r$ V3 Q6 q% O& E3 e

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   : m/ K9 q4 E7 W3 A/ g. ]  L
一前一後實好滿足 $ d: ~3 v, r+ d8 r- a
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
6 A  F5 p0 s$ j8 N7 Q) `( g) w
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   
  G5 ^4 k7 H2 V' ^+ U: k
; A6 I* K0 r; z! ^8 i: H; B1 I. Q. ]2 `係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
+ `1 h& n/ z- Z+ q
- l, f5 V1 y$ o+ I我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺