嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
' J# j; V6 d2 O3 @8 M& r9 Z/ h. H4 d+ w$ \9 V

- H. `7 D9 t5 R6 u7 n. p我會用震玩具入我洞子
: ?( K. z, y- Y1 r1 Y  v8 K: P. u- g* x5 L4 w. b$ D' C
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
: C* s3 d# Q& J. e分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   
- N% m" u' c6 [/ B" b' z4 f2 x. g) B% |8 y4 ~! g3 m

3 Z0 K) y3 ?' Y* k3 B5 e我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
# [/ [. z" P( _1 v* i/ U" k1 o1 V2 t, v, w1 p
如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   + c" ~0 E/ y/ u9 v( h9 j
好有趣咁喎。。。應該好爽
  o% H0 N# h1 r3 R係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   
% s; U0 a4 V- a8 Z( Y" L* J) B9 o" a( k  }

3 K& R) w  J/ z, B9 d' N如果玩得多,身體不好
( [( `2 j/ T6 M% i3 `8 [係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
1 J! _4 J- _, a0 l: h含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。
9 y# B3 }; U% H而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
5 c) U1 q, @2 q' K- z6 B( Z& E# A' ]感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   " r) Z4 |. X. ^0 B
" L* r- j: n; S6 |$ g1 p
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
/ G$ G* K/ [4 p$ t7 Y& J6 W% Z6 a7 n* b2 r0 n# y# F+ g9 Q
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   9 D& y8 ]& X) S4 p5 W
5 z$ M+ F( ]) m$ c# Z& l9 X- ?2 S
感覺如何?
- x/ t" K' b3 F6 G梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。
- s" Z* T6 ~' }5 V我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   5 p- j8 E1 T3 @8 ~8 H

* e+ ?, U3 s  u  v1 D  ~: n1 N. N$ P; z6 o4 Y
真的想試。。。好期待
+ s, |# ]( D5 }+ T6 N我比你試下

6 e/ m+ I5 }  m6 a' m2 J5 S* T0 c

) r$ v' Z0 I6 f5 C5 D5 R" L# G[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   ; ?- X2 k& B( c' n5 {6 l
好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
) {0 k/ Q3 ~; A9 d" e4 X深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。
7 F+ r$ K; F1 K) n& g$ u2 c不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

$ Y) ^' @3 ~/ [/ n$ ]' j6 I0 h# K2 ]: a: f* h& P; ]

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
! w4 H7 |4 w6 F" F. E( H* X! Q* V我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
; ~& y0 U$ u3 |: s( s% X+ n係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

# b# h0 B6 Z+ x% C, h3 C

& q2 @. w; B( n[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   
/ p* A/ Q- }# ^$ G) {一前一後實好滿足
% \& \- j! m+ o  z係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
- u* X7 N1 ^, y& e6 x4 \% Y) J係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表   . H2 M9 f, F# F
) C/ a) R; }: ?+ P8 K1 O+ f
係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
5 X9 L5 _6 i. d, R( z' |
1 `, [4 |* {# Z) S1 ]7 T" z我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺