嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-29 22:02 發表   
: m( \& n7 \/ R" U6 O* g( @/ |- y
, S3 u  `  Z2 N, ?  z) S  W! z7 K$ i. C) J6 U0 F
我會用震玩具入我洞子
; E" I# U# o# h
0 j; X) ~; \5 J. ~6 {0 o1 s3 m* }
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 20:07 發表   
* B: n2 \% @. v& Q9 s分泌同精我全部都會食晒,曾經比人訓練過,口爆完要含住一陣再要吞晒,所以就接受左,奴性強
好有趣咁喎。。。應該好爽

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 23:32 發表   3 K2 F5 q4 V. X3 P1 D2 L; D) t! @
2 v# Y- Y  I- H
0 T% W0 r) X- H% ]7 H2 y
我最近都搵緊啲震動肛塞,用左應該會好爽
( P3 {/ T! J% S( \2 j
( c" m; K( s/ b" w如果玩得多,身體不好

想試下玩假陽具先

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-30 00:01 發表   
0 G5 a/ j  s& k+ r7 g6 s0 g# o好有趣咁喎。。。應該好爽
1 d) ~0 N* R  y% D# G) u係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦

引用:
原帖由 joey221 於 2019-7-30 00:04 發表   + {" Y4 [8 H# ]5 @
8 _0 N* t& @7 T' Z( ^, W) l9 t6 f

) B( w$ R0 M8 ^0 P3 Y- `如果玩得多,身體不好
% V% P& q( V& s" F3 x2 M7 W" @係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-29 18:05 發表   
  h* P5 ~: w2 }5 v4 y+ |含與被含都試過,真係試完一次就唔會介得甩,仲會越玩越大,初初幫一個人含,到試過玩4P,比人蒙眼不斷有JJ插入口,感覺好爽。! S. j3 U0 H+ |- u2 C
而且,一定要口爆,再吞埋,最鐘意精液陣味。
7 d. L, L: ], m
感覺如何?

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:33 發表   7 p9 ?7 W) P5 x4 k1 t) W6 `
* S8 V6 f$ x, _
係架,你可以試下,但如果係完全接受唔到精味既,會好痛苦
6 T! J! }, G* F, o. k' b# z' u: @7 U$ `
真的想試。。。好期待

引用:
原帖由 Monby 於 2019-7-31 15:11 發表   1 C$ Q  P  G" }. _
% w. c5 {5 k# F: h4 J* S, U1 y
感覺如何?
# n' @, q# m" `) O; Y/ a( T! Q6 X! o梗係正啦,但呢啲最好係自己試過先知,每個人既感覺都唔同。
7 i9 n. G, D- d" N3 l/ M4 u3 @# E7 w我就比越多人口爆,感覺越爽,不斷有J塞入個咀度,又不斷有精射入黎。

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-7-31 16:16 發表   " Q3 n# T( L, h$ i9 r

8 T+ S- p9 n' c! R
- p9 r8 Y1 ?2 S$ N; w; [0 W真的想試。。。好期待
* C) r2 |2 q) N" x; [. ^' p
我比你試下

+ W8 ]: l" A$ \+ a3 G5 i, ^
. _. U* ]& W4 z2 W

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 18:45 發表   
( T! P: ^, L' Z. m! k. ^* O) {7 D好耐冇試了,試過俾人抱實個頭插到口爆,吞左,真係好腥同好臭,但好喜歡陣味,成晚都唔散  >.
4 I# Q% X9 i/ x& C
深喉都好正,呢樣反而適合果啲唔太鐘意精液陣味,但又想吞既人玩,因為會直接吞,精液停留係口腔既時間會少啲。  }6 w2 a. J5 b& f
不過我就唔太鐘意,因為我想精液係口腔留耐啲

回復 165# Vinci_Cheung 的帖子

, R; s) R# u4 c8 Y1 H& S5 a) y: J/ P9 P# @

邦1男口爆,另1男插入妹妹穴穴,仲爽
夜思……默然走過CD路!日落……淒淒戚戚!……孤……!

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-7-31 20:24 發表   
; n9 \: [8 _) A  `* C$ s我都想試深喉,可以全部放哂入口應該好好feel, 可惜一惦到喉嚨就反胃
: j+ L& [% d! ]' t* @( r" I
係架,試過幫啲好長既人含,佢都未入晒就頂到喉嚨,作嘔左幾次,但頂你果個係唔會理你,佢頂得越入越high,但相對比人頂果個會好辛苦。

想人含我,有嗎

回復 169# plus1 的帖子

我幫妳含. Wechat: HKDL2018

. h" a4 {+ ]( Q. E$ l$ V/ K* V3 n; y' D( N! m2 v/ I% l

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-1 12:22 發表   3 ~' _5 }/ v0 g5 n
一前一後實好滿足 7 r" B* g0 J* X2 N7 C+ u
係,佢係咁頂,反胃既感覺就唔太享受..
7 u" a! C/ f7 l2 v7 W係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-7-30 07:34 發表     G7 N5 J( |1 g/ q1 H! t

/ `. N! X( ^( p; c9 {係架?🤤我唔知呀,因為未玩過……會有咩影響架……
1 d; x) n, S; U6 _/ e' h4 x# K  W1 Y" c% h
我把震蛋放入自己洞子,他再把jj 插入我洞,他會很快射精,我倆也享受这感覺