嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!& R- A' C9 R# W' I( k7 t
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.
! c* D, ]. E: G9 i: X, b" P% {0 T
* h$ d" u4 C% O  i0 \# C[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-24 22:06 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁正呀,你入面通常著咩架? 會唔會好似學生妹咁成套架生齊晒呀

引用:
原帖由 大話王 於 2013-7-24 00:13 發表   ' ]) a4 }8 M! M+ p
咁正呀,你入面通常著咩架? 會唔會好似學生妹咁成套架生齊晒呀
, S' ^8 p- y2 A& f" f" [6 Z
乜都無呀!

我試過著埋PE褲一齊打

引用:
原帖由 大話王 於 2013-7-24 00:21 發表   ) ]! I3 M7 d, `& @# T
我試過著埋PE褲一齊打
$ k' z$ l5 @+ w8 J1 y3 Z# z我對PE褲無hi嘅感覺,都係裙正D.

內裡著貼身PE褲,外加校服裙,似足學生妹

引用:
原帖由 大話王 於 2013-7-24 00:26 發表   / C/ A5 r$ i' w! n2 \
內裡著貼身PE褲,外加校服裙,似足學生妹
% z2 g; U( \/ `) j  P9 S, m0 f我喜歡直接將J hi落校裕果度,感覺特別hi.

最high都係偷偷地著左真正學生妹返學的校服 PE褲來打,超爽

引用:
原帖由 大話王 於 2013-7-24 00:21 發表   
  P$ p9 k1 U9 `% r: f* q4 @! T6 a我試過著埋PE褲一齊打
3 e8 V. I+ V5 P" e) L
' r: Z+ d2 n% C8 s我都有呀﹐射完有排洗LOL

引用:
原帖由 大話王 於 2013-7-24 00:26 發表   
% M* p3 w0 s0 n% j9 ?/ a$ d內裡著貼身PE褲,外加校服裙,似足學生妹
# Q& \4 ?4 s# @- o2 b: X
$ s1 _: X  c% F" l1 p著埋底裙

; p* h; q# U8 m& Z不错

唔捨得射係啲校服上面不過又好想試

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 07:12 發表   
" E; j5 N( U" C& o* Y, r, V( S; j唔捨得射係啲校服上面不過又好想試
8 u: E: q6 F/ N9 w黃色一撻撻

本人喜歡潔淨 一定不會這樣做
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

我通常會係D可以洗裙既日子先會咁做
+ G' `9 Q. F! J0 A2 [; P( w' k不過真係好正架!
+ A; I  l2 ^% u% ]# ~" ~+ X7 m所以我平時都係用裙擺包住JJ黎打

引用:
原帖由 alexander 於 2013-7-24 12:22 發表   
; v# o+ F! O9 y  B5 V  r我通常會係D可以洗裙既日子先會咁做, L( y# P, Q$ E# V  Y/ ?
不過真係好正架!. \6 S7 g( A9 v$ J9 D& G- n  d
所以我平時都係用裙擺包住JJ黎打
( i8 }& o6 f3 U- t
攞胸圍包住打

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-24 13:14 發表   
9 o: a) J' P# H3 t7 y
  v, r' l5 L, Q6 S攞胸圍包住打
' G& G- S) s, O/ @套隻手套或者襪落jj度打

我點都唔會做咁...因為就算即刻拎去洗, 洗完出來都會黃色一片, 係洗唔白既...我先唔會整到咁難看

同感 不個我鐘意旗袍校服多啲
! H! V0 y, O( @  _
/ {. n' Y6 Q5 O, S[ 本帖最後由 Kk1010 於 2013-7-24 21:01 編輯 ]