嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   
5 x) H# g( v; T( s" _3 a, F* N( a
唔知呀!
0 p, z! u: j2 N7 w7 J8 f6 e一向都係咁樣洗.
1 ]* r  @7 f* p2 \- S$ q
+ z7 m/ S( O, S3 O+ H' E我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   ' q2 ?! b+ S2 C, Z) W$ D9 V! r
旗袍要傳統的那種才有感覺
  S1 K7 X% s  o# F$ I$ w. Z
" j1 c& D: C6 s" S' b/ n5 c
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片8 t; m: t# p$ ]1 x: M
# j- q9 a0 }* j+ s
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   : `; E- k' p. A, h5 \# J' R
我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!8 i( C- R2 q8 n" y6 d
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
0 m- a6 @6 A. ?" c- L, \8 s' p! p( q你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
: g, N. ^7 _: ~* \
  B3 g: m4 P" D2 k6 H% I; O
% G) N5 w8 y5 @9 Z真係好hi呀!

我也會這樣做!!
# f6 i2 g. u) [* O0 y% Y# V可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
8 P" c9 k* {$ w' ]你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片
5 |% @$ b" K+ I( l3 q* Y) F4 y5 Y' ~
$ l7 m7 X9 [: Y- e2 Y$ d4 n9 ]' [人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
. [7 O/ n5 D* C6 U2 r' W
5 x. i) v3 ?' Z0 ?7 X& e套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。
+ _( E+ Y- Z( i$ B不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
( Y, I$ K1 w6 A我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
, M$ g, p, L! E& ?" g# S* Y+ ^著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
9 u. O! @' f" l  h: [$ h$ `要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
( s0 j( F! w0 c
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服" q  W( [" b- W1 z
我會日日都射
0 B8 _/ E$ k& r4 L7 S. A; S( p' L但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   
" \. F3 A& @/ r: D* u: T著埋女同學的白襪就超爽
! o- F+ a; I4 ~* B
4 T* s  ?, Y+ a& \2 h0 ?( X我鐘意校服咋~~~