嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   8 ^% t- l/ I7 D
要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
1 X3 y8 R2 z! d% w* r! v著哂成套真係好好feel,無得彈.

引用:
原帖由 jacjac 於 19-1-2014 00:06 發表   
) x/ T$ W4 w2 D+ S  \! ~* i: _: W; w* l  J5 x& g! o: z
著哂成套真係好好feel,無得彈.
0 j( o: w% d6 r' {7 e9 R; B

5 e+ A9 W2 i  W! m" a0 \嘩!全套有好多嘢㗎喎1 H3 |4 E, |/ J+ V
有無姐姐有哂成套先?4 i* |. P* d) ~7 a4 ~/ ~
我刀想有校服牙!但系太難買啦

我會著校服+白襪再真空打飛機

我會著成套再退條底落大髀打

一定好爽~~想試下!!

我會著埋吊帶底衫打,噤先似學生妹,入面加個bra

我都中意, 尤其著埋白襪打, 正!, 邊個可以一齊玩??PM我

咁射法真係爽死

射落去好爽

自己衫就冇所謂,別人就不好了

我都鐘意射上去; D5 i, |+ z/ [9 a& ~( O2 Y
搞到件件都有積8 }. e4 ?  F# N3 b3 _
有冇人都鐘意咁

consider also dress on stockings

我刀試迥射校服,真系好正㗎

著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。

引用:
原帖由 DesbB 於 12-3-2014 16:59 發表   ; I) k. S- D& H5 U8 V
著埋底裙個感覺真係好正,我會著住花邊底底,再著條超緊PE褲,攝實jj响下邊,然後坐响支震震棒不停磨住,個感覺好有高潮,每次都感覺到做女仔嗰種feeling。
$ z" f9 l  d- b7 U0 j1 i) _) t" T5 o  B  y% r) d8 |* T: t! Y
我而家打飛機高潮刀會扮女人㗎

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-1 03:06 發表   
3 @' _5 d1 A( W* [我都鐘意射上去
" D: P7 g/ A' y' r搞到件件都有積
- b* m1 f( z) L: v# V& z有冇人都鐘意咁
; l' r, e5 _0 D+ i! \; g: r& d8 m. _
但如果唔洗好大陣味,+ `1 ]' W( E' E& C% W7 }
唔知射完之乾左拎去洗,
; _5 J8 z) A7 X! V$ D4 F& O6 m留低個積會係點呢?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   
& C4 G$ L& O/ X, r# P0 I" i. F/ s6 H- R( |) T% ]% \
套隻手套或者襪落jj度打
5 \  Y' Y4 U5 I7 {/ s7 p3 K, ^
0 ^' L+ K9 X1 t9 l4 l9 u5 D我支持呢個玩法!!!

引用:
原帖由 NWFB_970 於 13-3-2014 16:48 發表   
9 K0 `0 }7 b9 X% w7 \6 O  b! ]4 k* M: k
% b0 q2 U) P9 Q9 _" ~$ w
我支持呢個玩法!!!
, `5 }& c5 [4 S" H) B9 h
用鞋泥打仲好挽牙

連埋底裙應仲有feel

咁射法真係爽死