嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   * y8 k6 H: p  w) n% P& {
咁射法真係爽死
" s  A! W* s+ d! ~) F
: A! }( e, n+ O$ a$ U! g5 G
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
6 ^; I/ M0 G2 G6 |3 ]4 U) C
) I# m* G- ~, A" G" q2 @+ j但如果唔洗好大陣味,$ K: t# x. v) w. v! X* r+ |1 V; `# v
唔知射完之乾左拎去洗," D+ J/ ^' u2 E/ S# S7 K) A
留低個積會係點呢?
, y/ v, R0 L/ B) q) F. x, K9 l我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
/ k- k# L3 N# V  \5 d' W2 V( H, g如果太大味我都會拿去洗8 c* w7 g1 w& d
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
. g; B# o' I9 T  R深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
6 ~# N9 j  A" B# `同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   5 p! I0 ?6 W7 }# J6 \

% Z% @5 R5 f2 J6 L我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味( P' r' M  \. J, F4 `! E5 N6 n5 U
如果太大味我都會拿去洗
/ `4 S& @0 j! Q. |要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到4 Y+ u1 m, O/ N$ X- e2 w
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
5 H' ]3 @" u& ]0 x* U$ V同埋放耐d就唔會好大味
  y1 ]7 o# R3 a+ K9 Q0 y6 H! m7 J1 _8 r3 h) B
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
' C+ y+ [9 P( D2 y  U/ C- W1 m
# j! V" I; p) N! |5 u" W% h. d1 j! M2 E' J& c2 H1 ]. h+ V
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
7 W* L2 P0 _9 I& u我就一時時,有時射完好黃' v* b5 X- C( C  X
有射基本上看不出有黃0 U) M0 \  P" O& M, ~
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   * l2 N9 u0 X2 C, S* r; m1 }

) M- g2 A! m, z" Z我就一時時,有時射完好黃& q4 ]) g  J3 D& m+ {. {! t
有射基本上看不出有黃5 h0 B$ h2 D9 P: f! U
可能射得少
  ^# [1 n+ q+ _+ c# p9 |. Q# M4 f/ R3 n3 ~2 Y. q2 g8 v
我是指射咗落去5理
5 z/ M3 d& m. o3 m" u: |就會黃色一撻

我全都係射完唔理; `5 k7 O  n" A0 L% i1 _
都係唔一定會黃色一撻4 C! u( E; s8 Q/ q! L# F& Z& r  ?; H
有d可能太薄 難有色d& e5 a7 l# T9 d, _1 F' Q% |6 q
最近射過一件
2 n; i7 c! V) j3次都只黃左小小2 i( i9 Z6 h+ A
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖' c- {. R# [- U4 n5 F! Z
% a8 f2 M7 P- G! X$ E
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
2 N* {+ Y5 {) a5 B/ d& t用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理2 V7 q3 x! w# ]- t
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
; r! e* `" w/ E1 w) x
4 Z3 Y* d  P" o- M需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
! L* R; d5 P/ k8 U% @" d洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   ' Z( Y/ w# r9 [# ^7 ^  C
我全都係射完唔理5 [  ^1 M/ p" k( {* B) k9 |+ g
都係唔一定會黃色一撻
/ Y9 a$ m5 u2 L; v! J有d可能太薄 難有色d; o% E3 e' m' N; m) Q  X4 ~  \/ H, V
最近射過一件
$ j# n- H9 J' \4 L# N3 {! e3次都只黃左小小4 L; S3 W/ S1 E% U' v& B2 B. [3 Z
背光看係好薄
, i2 I2 e0 A+ l3 J; ]1 \4 _$ t* t
+ @# t+ l% X. ^% l$ N一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
3 F! p& L3 K7 @" O, ^- }! H& Q!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖7 `$ h9 X" I8 t2 @- ~) _
2 C0 f, i9 v" r% P
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕  P0 D: x' Z+ ^  p# W- [' a( o  o
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
& b: n) W6 \% I+ _. }- O% j注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi& H2 B, J' e4 I2 O9 {+ t! u8 K3 u
& g9 u! P, X( }: w( S
需要正常洗衣劑/預 ...
. J/ I% C. c  V# E0 P" W" R1 N
% t2 P% f7 b' _- ?" F6 [/ {) l謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   8 q2 T, r" T0 U
3 ^2 i" b( X4 K

6 m6 a+ K" U3 t) |一件可以射三十次度la
9 g5 Y1 W- M  }# d/ [$ C
我射到明顯黃
  e1 A7 b# b, w: y5 }! `$ L; }就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
# D% n+ c( j, w* ?3 a! A) m5 |. q  A/ e
我射到明顯黃
5 q, ^4 }! U9 S7 Y/ O' Y, a就會轉射另一件
# J' Y" [9 c7 u, {* z% |2 w$ T! V* d/ W0 `8 C% P4 M, k
我刀系,而家搵第四件泥射% m( v/ X  ~& G2 A5 N8 b
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   3 `, H0 c8 @6 ?' w  A

2 D- O7 S9 z5 M3 B7 s6 f8 R1 d; o' `" F  h: s
我刀系,而家搵第四件泥射
  f+ p* N! o9 k% S' J可能會買件栛因
$ y% V3 J6 W2 C% S/ h( f0 E
協因射完無咁易黃,% n, o6 }) Z) C# T8 e3 x& a" b6 i
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   . X* h* Y# M! V/ Z
打完我射在地下!
, @1 p5 P* H7 p' O有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令