嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 lovable 於 2014-7-14 22:57 發表   * g+ C, C  B  V) C# N
會唔會攪到有漬架?
0 v1 o/ Y9 Y+ k8 H
即時洗返乾淨就可以

有無用m巾玩

有無用m巾玩

引用:
原帖由 dennisping 於 2014-7-29 17:34 發表   
: u) |$ [, Q5 n. W5 w! ?% i+ b有無用m巾玩
2 X7 I( a( R! k7 S細個未自己買衫果時就偷媽咪既m巾射,宜家通常都用平底底直接射。

成套著晒打先正!!!!!!!

這很棒!!!!

回復 1# kingphone 的帖子

我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-1-18 14:12 發表   & T9 P% E' h& s( {# f6 k
我每次著校裙都有反應都忍不住要打真係好High,但一定唔射係校裙
7 M& p5 ]( K- Q" l2 n  p# j有時忍唔住射咗,. x; g! |4 T: ]& c! O
但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.

刺激,多謝分享。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 20:22 發表   $ A" z( P6 j' |% X0 H; L3 G4 R

1 ]* U, H. g! i) \有時忍唔住射咗,
1 j, f; m9 L0 }+ Y但系不是想射落校裙上,只是無打算咁早就射出來,來不及接住就射咗系校裙囉.
' C9 X8 d/ U' l8 w1 c3 p( L9 \
5 G) E6 P6 m1 h$ ^試下搵條校裙專係用黎射
, O) U7 N' Z- o# u( s5 B/ S4 E射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘

引用:
原帖由 131072 於 2015-1-25 15:46 發表   . D% [& h1 f$ t8 |. q! p% B
  l- h' V8 J9 @6 ?- |1 b

: l/ @) c6 s$ V7 u. u5 U$ M% e( m試下搵條校裙專係用黎射
# n! I; f: z! s! r3 Q$ o! `' w射係校服既感覺係好正 好似征服左件校服甘
; D% i/ z0 ~5 F8 ?: F" }6 s) F/ G. `
都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-25 19:24 發表   7 r" d! e3 X  U$ s8 E0 V' m6 c

u7 W4 C' B/ S! v都有架,射完即刻攞去洗,再掛系度等乾.
2 x/ D. G. w; f
4 J+ i& A0 v' X: K% k8 [
我有PE褲係射完唔會洗 由得自己乾..8 _! C+ A) ?1 A7 ~9 T* M' t, E
乾左再著黎射 黑色PE褲射到褲入面白色一達達4 M; a1 S, B& T
( b6 H4 \0 O3 ^
見到條褲甘多戰績我會好興奮
. ]. H: B& J& \2 t好似同人玩完好多場黎甘
* K& O- B/ n% W' m2 c' s4 y8 W' M: ~' r3 R1 }/ j; H
當然太耐有味 都係會羅去洗既

雖然會好hi 但係好難洗呀

超級難洗

好難洗咖喎

回復 1# kingphone 的帖子

好美啊

唔,睇黎我都要買番套看下門口

好性感

睇落幾爽
大家好

引用:
原帖由 wuyiyan 於 2016-4-22 19:11 發表   
0 ?* ]: Z8 |& v/ Z  ~* p# d睇落幾爽
/ d+ r/ k2 T3 o9 w( M爽架