嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

真係幾想試下校服....睇師兄玩得幾爽咁

真係幾想試下校服 x 2

我都好鍾意著住校裙打飛機  好在我的校裙是 綠色格仔裙 (BBSS), 所以唔怕黃 0 w# ~0 c  `4 J$ R! l
' [: O  p' r  u0 Z8 d: q
得閒的時候, 我 用 3M "巢皮" 膠紙 痴著 震蛋 係JJ 度 , 再用鐵鏈 鎖 雙手 於腰間 尼 強制發射

咁用法..套白色校服會好快變黃囉

回復 123# 校服新手 的帖子

哇師兄玩得咁開心% ]" b! ~1 _9 C
一定好快射啦咁爽

引用:
原帖由 cdbtg 於 2016-7-6 14:49 發表   
% M& o8 b0 u! F$ u- i我試過返學PE堂果時扮肚痛 跟著偷偷地入女更衣室揾我女神嘅校服同鞋著住打飛機 好想射落去但係最後都射左响地下
5 Z7 W/ K( V5 e我都試過有Pe堂果日喺lab 上科學堂果時扮肚痛去課室著女神套PE衫 我同女神 ...
: F# O. z0 F* e& J& n) n
你點知邊件係你女神呀?

我唔敢射上去校服到,我屋企日日都有人係到,好難洗到!

你濕曬啦  

引用:
原帖由 綾小路穗花 於 2016-7-6 22:42 發表   
8 W# H$ n- g/ J' W  p. H1 e( N我唔敢射上去校服到,我屋企日日都有人係到,好難洗到!
* m! R5 L8 d) z6 w2 |9 s7 Y
可以等佢哋出晒街咪得囉

引用:
原帖由 oliveroliviay 於 2016-7-6 23:54 發表   
' P+ s* a% R! V9 C5 ?# C) T你濕曬啦  
8 M$ @0 x8 J: t

回復 126# cdbtg 的帖子

係咪連埋PE褲一齊著呀
3 ]1 w5 a7 x) ]9 e9 Y有無成套沒收左佢呀?

回復 132# uniformlover 的帖子

無沒收 邊敢呀 人地女神呢架喎
最愛穿著校裙

回復 127# kingphone 的帖子

認得佢個袋架 佢好企理架 佢除左之後放番入個袋度
最愛穿著校裙

引用:
原帖由 cdbtg 於 2016-7-9 15:01 發表   $ A# {  U, e3 c" p
認得佢個袋架 佢好企理架 佢除左之後放番入個袋度
5 r1 Z7 E% E4 n3 M1 t; K9 U
你都算大膽喇,哈哈

睇完我都忍唔住要即刻。。。。

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-7-7 07:53 發表   4 J9 B: |, J. J9 m6 ]7 X4 @9 D
1 k  U) F) I3 N) ^* V5 j5 s
可以等佢哋出晒街咪得囉
& ]' t+ e2 V! c$ E4 w7 j

- r, u( E( x$ M9 L- N但係等乾都要時間,最驚屋企人果時返就大獲了

引用:
原帖由 freeman1999 於 2016-7-10 23:49 發表   
" c, Z3 M5 @5 W' P% E+ k: Y) q6 b* o! Z8 b* H& B

, t9 f4 a! d/ M5 Y/ _6 P9 e但係等乾都要時間,最驚屋企人果時返就大獲了
2 G- e6 B' x( w! p
用洗衣機洗,洗完已經乾近7成,再用風扇對住吹,個幾鐘已經乾晒啦

真的感覺不錯......

回復 133# cdbtg 的帖子

著住佢條PE褲打底返屋企

很美,,,很性感