嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   
% N: x) W! F2 q* C/ i! o2 l& a7 l  ?9 a! L7 \# g/ F8 g
$ k7 _& p. r) Q6 r4 E3 E
我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
* W$ H7 |# X" z+ F4 y1 ]+ q7 L3 P
7 O5 n* C" O7 P0 \0 D. Y下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
4 p  l- a) I7 E- j有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   ( F- r2 k) C6 u7 `* E
# q  x4 A" w" N) _3 c! W
我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
: f% Z; `; n- i2 Y
; |2 K2 _" P; {1 G1 @- s
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   
9 w9 g) V) w, V# l. v' s  ~0 L3 S* @- v

8 G4 I; ?9 G& T- `; c. N未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
- ?! [, S9 n+ T8 g1 e; J6 I4 \, S2 E  {2 p! u
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   
/ j& k* F2 a1 b4 R3 {, w
% t) D" B( z8 p2 C
7 R. v" T* Y- X8 a下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
+ W2 ]2 @3 T$ [/ I有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
7 _+ x- G8 O8 a- V) O% R1 Y
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   3 G! K  X/ w/ J  R

. v( f0 [" q4 p: @
( l! h8 E& ^8 X4 `5 {' J) s如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
/ @) B' M  E: T0 A) N# ^
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
% t! Z) y$ ]0 h6 X# b: m; s) u/ v  K& @. b' y$ L" C& K
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
8 u* p. F4 V) p! i( k. G( u: @, u5 p
4 ], h& @# `7 h
戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,6 N* z5 j9 a( b: |
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   
. o- L0 |8 Q; h# B1 q3 N/ s" x9 L1 a0 H2 U

% |5 w" p/ O- M3 m: g戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
( S, x; ~* g, Z! G" Q& a  u/ O因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
! F0 I3 p+ r) x" P$ [8 @) ^
無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
/ R3 Q& g& o* Z$ S* `8 I/ ?: X) |4 u( R+ J1 l* [, x
; e* G: {( E, J( _4 L8 G- C

; R1 U0 {2 n6 h2 B% D& K6 @# T還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。% L  h6 W6 e- Y* ~# `  d# u$ G
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   
, b4 a/ W9 m6 c% T( ]! i8 X0 r: ~3 o* t2 y% T% d' l8 s  P9 B& ^; M
3 J0 G, M0 ~3 ]
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
' s5 w6 H9 f; N  g" G: }5 p4 z$ X9 K; m7 H$ X
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆( S8 f8 ?9 O* G" W- M
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   3 E3 \: @- s$ X& [

/ |+ R; H4 S1 Z1 n我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
' f0 q$ g5 s. P- }  u. s- U( r) ?( y4 F# o# C( c6 r3 z
我也喜歡軟綿綿的啦,( V7 V0 q5 l, _' r4 Q% ]
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   
* P5 s) a, @6 k* F
" F4 T) O( t2 c0 R; G# \" a0 m
( Z4 f: M" {) I3 W4 R4 y還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
6 X3 \7 L' Y1 w/ J0 M2 v0 ]5 Z興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
" Q- w6 {) \' M3 m. F
所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   
* u  R3 A9 `* K$ f* V! Z5 z2 A$ B! d
, v- {% M$ A( X  s9 i4 s5 J
我也喜歡軟綿綿的啦,8 }% a) V) J0 _! P. {6 W4 u
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
1 c+ G9 V; r2 P% E8 z
有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   
- h) t( }/ t+ W, \: j! `
, U& {# ]- {$ C- X2 G2 I+ l所以我都唔使清理就唔麻煩
6 ]- h; b) |3 `: e
; H/ N. d+ L8 T0 M- t3 y7 {+ Y
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   ( `0 j0 s: t+ x! t6 x! r9 u4 X4 Y

" D2 ?# _, T7 J8 |& i6 v1 J3 t$ X- d' c2 j( A! W/ y
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
$ b% m* G- P# \: l" X想揾細細個氣球再試
  `' u: A2 s7 v0 i* c
( U4 f* p! d" H; ]; n細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,5 u: A( X6 z/ c% \( m1 Y
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。: M' f% u+ R3 x0 W) O5 M% f2 B

F+ b/ p% r# L' ]擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   4 w# L: k2 v0 m7 i
3 |+ j9 h& J0 Z  w" l: g
2 {# r' s9 {% m0 c" ^
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
0 |: c4 |5 [  O. T8 J7 a* q! J
洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   6 Q% l( c2 _$ t3 k- l

$ r. c6 K5 C+ @3 q* U9 L& V
2 M+ E" f/ r1 ~( d( R細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,: {' M- @% N& N. [
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
. h' O! Z! l- Y8 X6 o
9 j! }/ O& n; j9 J& P7 _  T! O+ ], n擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
' L4 U) n0 y' y9 D  N  {; e5 M: s7 W( U6 Y
有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   
# T& s( O& M* J/ u0 |) R& D! C. v2 v
+ E% z0 s9 n9 N; ^& F4 a洗完會無咁滑同彈性。。。
0 L1 S, _/ B. m: Z) H. K
6 G& B! k' a2 M0 N; B
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,9 Y8 x9 z8 ?$ y
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。/ K: t% d4 w) v  G* K0 M; ^. m
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   - y( R/ |* s. P/ @) A

$ S. R  P& ?1 z$ g  n5 @! m1 W1 h4 P5 y
有無示範可以參考下?
7 K- |3 A/ R( Z

4 \% n# ?4 @6 I# i6 c2 h. x有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   
  O6 f2 r) P# M- P3 v- M
  ?* ~6 d3 i. I! m
; x, ]& ?$ ?4 ]: S. ?1 y是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,- k$ h$ h# j3 R0 P, k
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。" W" ^- y- Q( m' {  J; @
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
. a1 }: S% _  c  ]
我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆1 `4 Z* D+ ^4 Y# D# ~: j3 {+ u& u6 \
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡
" B9 S* U$ s5 |6 R; U
. P! Y7 A* o* h' u  u6 s! v' p& Z' E2 p( a1 @& ~& a
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   1 O( [- j3 _& {9 [4 P. _: d1 L
# a8 d$ b% X) j

1 ]3 s. f$ O- w0 ^4 G6 @你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
" t, N$ c2 d3 R" L) |9 k
  k3 \4 n) U) u+ q2 w0 E9 {前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。" }) O* Q; r! s  E; P; s
1 z1 s& r3 S6 @9 f

0 d4 O- S: r  p5 W前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。# h  ]; {# N; k. K

: \! U* w( l: Z* Y; i+ W% x前面的左右位置:可以 ...