嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
* B" I* F# n1 B- s9 t1 h  b" W3 D. G' [& P6 C3 j  D6 W$ h7 t
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
7 G2 c7 ^& d6 E% N
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   : g4 I2 y5 R; W; D3 }5 G

) g/ y+ X" K+ o- b佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
2 ]. R2 `0 c4 o0 X& o( \) bARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   . q! H  p  e' N: N5 i8 `  T/ G

; T- x8 I1 |+ A0 yARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
- N5 I3 N! J( e( E& D6 `
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   * E( W4 S2 y) b# P0 V# p

) Z( B8 C; X8 o9 _& _! ^* x我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
( \0 {: o. p( N  t6 V  i. D& }+ ^佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 5 G6 T5 t5 P) V1 {; `- I
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
( T# n1 b; I' q6 k0 A0 I+ s1 `/ D; f1 w1 d8 {
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
( I2 m4 o& g- D/ ?7 T3 J! z8 L& B5 x9 h
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
% e: ~" }1 k7 d  h: s7 U# F& v/ j; [' C- U: o
# `( Z! N: x& F% l2 B
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
1 K# L& R7 U. w1 S+ Z
我全部都係買童裝 + R( T. R4 q3 q$ R- z% D
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
2 K& ^5 i: L8 a/ W4 u0 i( l
3 `8 d  L# M) h. Y' u# `  E# J* f9 u
+ z1 N* k+ \6 {" L長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
) q% ^* m4 |$ f1 p9 p0 ]/ g1 O最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   * ?5 \/ T; P2 p7 X8 C7 ]- H
% f5 C8 |$ ^$ \5 Q
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 $ o" g: c, O3 {$ E) I. g9 @
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
" N" d0 r$ q2 G6 L0 D- q5 i2 q
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
: v3 l" ~+ P) K0 L  Q
$ V% V6 d) r6 l3 {" D潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
. @& p0 ?& [( W. d5 N  T# C
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
3 o1 K# t. `! o! T' K( b; \) Z* g  l5 d6 V2 f4 o
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
% ?" G$ P: M. g保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   " a1 b% k/ z! e
* A/ i- M; Q5 g/ N
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
1 N: X) y5 U6 |" O7 ~又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   8 B. b9 B5 T0 U5 G+ V8 w) o0 q

. B& l# M1 T" W* r1 f/ g潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
# |, [$ O+ A, I- F1 x# t  \: e
( H* T; M& t# o+ J% c/ ^8 @
同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   , Y+ U4 Z. ^; p5 c0 U5 G6 `
1 T6 P  |6 q# [! c( L3 g" y- P8 p* H
  R. v' t2 L7 L9 |5 `9 q) f
同感,潛水料表面粗糙
3 }1 _$ i  K! M8 e: [# E  w7 I但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
5 a- e+ K" W8 o2 N) R9 k4 `+ A
& ^1 q8 v2 F1 o1 j  E但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
/ g8 O" O5 u0 |6 h5 f$ d& V% E. T! h
, V/ h( h: D. x7 z2 I: [7 `6 ~- F
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
% q# \" n4 J1 R0 c% G2 m# f
) J( ]- ]7 h0 x* P+ O' n但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
. b" ~. }' H) }) R4 Z1 ^: r- z
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   
, l1 a  D- k6 F, ~3 A
# b$ ]- N' d2 `$ N童裝好多泳衣料架喎。
* c7 Z9 L- F/ G* y

5 K; O2 T9 q# [' a* T8 |: x8 b8 _! E6 z; X$ {, t
請教一下呢,有許多嗎?
7 |6 N% t' r% n只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表     L1 Y3 G- K  {, ^* N5 E/ `0 O, c
" U6 h0 R, @0 [! Z! N1 d* s

7 ]9 D( h/ d7 \# K' I; {! S& L2 @其實賽衣料係咩觸感
  u6 J4 i# d: |4 F$ W好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
- ~; k3 s8 _* U- _; p" I5 Q& l; k$ C- ~0 Q! U% F, j; N2 u3 |
好似張紙,但係好有彈性
' f9 Y- Y1 O0 T9 X. [5 l
) u6 g, m' Z7 Y% q) b% i$ k7 H" A2 t. S有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
0 G' V4 f1 V. G2 z# q) U% g: w+ q4 J% B- T4 ~
8 o. N' u! Z) B& n! D5 G6 U
有嘗試穿這種睡嗎?
$ m! p2 N2 k. q" r
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲