嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   ) `1 B5 H, X1 s) g; M& Z3 p

% U- Z* d" }4 s' [我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
9 k6 f) c/ _9 q所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
1 D) \9 m5 F- `3 {2 H/ v+ o- Q; P; x+ p
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。$ q9 P+ V! F. Q, ]
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   ! \. a. S4 }$ [

# f9 T( H( F, t) R. t6 D2 P& j& Z4 {( ~/ z! p1 r
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。2 Z. h7 S, R) l8 `3 R0 G2 [/ n; o
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
$ {1 Q/ V' m; {& P& o: z' r
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
# \0 f" n5 `/ Z唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表     G% {. S+ K8 I. X$ U1 G+ V

0 r- ^; s7 f( L9 ~6 `. u+ F& I我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
( o. Z; r) V1 _/ x唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
# u- N3 K# l! x. K3 B: N
# b: P9 I5 e( X* U# f1 b: s# b
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   $ i5 W5 Z; A7 t0 s* n
* F; V$ V4 h, A0 e- v" L

$ m4 s, v9 [5 D用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
) P4 z. B, y+ Q* ^; H. \. W
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   
) L  Y+ Y  i; G- w4 X6 }3 L) K! ~8 [
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
) {. l* p& ^# t1 c+ N, q6 J$ Y, {/ i

) ]9 [; F3 n( w1 A8 n試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
1 z4 H# ?7 I' s雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,/ D/ c9 y' O4 l4 Z9 C
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   : t- @! r# y' n1 \# p
/ m7 {8 l9 U5 J1 B9 Z% }3 L
# m; [/ r0 e$ o/ z; P: T

2 C: B# R5 b5 M- P試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
% [9 Q1 ]# P8 u" X5 k- r. h雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,2 N( L/ }( l% J- v
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
7 g# p5 d. r+ G3 E8 U清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   0 R0 A3 t4 I& J+ l" u

" b* P  r8 @7 G- v+ o清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
4 W" }7 @; G- k0 m% j9 }9 s$ m. M; A5 B3 {) e# h5 i
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,5 ?7 Q3 N5 a/ @) Y5 p5 _4 x$ C& ~8 ^
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   * ]6 Z( f- o- _6 K( Q# E: r$ F

]+ v. ?* K, R" t! W, \9 f; Z+ D+ g4 b) w* Q5 ?, g4 a
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
* S6 t! S4 x9 ~7 y, @
1 l0 K" \. r% A6 T前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
3 A9 c( G; V0 S& |- z0 V4 w# f( M; j. S$ P0 {8 T
, A  `; M+ R! G# Q
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
6 [. W" e2 d" ?: q& Z- W: ~% I2 b. a2 e+ r) I$ j1 ~6 O# q6 I- I. g- F
前面的左右位置:可以 ...
5 f  C, U( t9 h" N
$ [+ ~- r, C+ @) U6 ?

( K4 S: Q% w, W6 J: y呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
4 r& P6 B8 V" v+ U% ]https://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   7 o! D. h% ]& ]& ?% A
% u* _% q/ J7 ~5 G5 w) H! V

- |0 z  v( I5 V$ }) w不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,1 Q( \! Y7 t: f2 D7 ^* ^
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
4 g- P) }+ U& }6 N
咁麻煩。。- H" f" O4 [# f) ^( ?% p
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   $ s) l  S2 p3 p  v  S# u) c3 p
/ b4 P5 U  {8 Z! x9 B
& }- b1 y* @4 [# j) Z

2 i) t9 a  I+ b# ]呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
7 r/ [5 @* U$ h* B8 Whttps://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
# }- V+ `+ E' G3 S# ?, ]( g
+ ^) ?. r# }4 G' S3 C
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)) A) S" ~8 l3 K: v$ U
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有)
2 n1 c- O" P/ r/ _" L" e8 q- F: s1 y, ~* T
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
8 i% `5 j& x  O# u9 J" M
5 e$ C7 i# r1 q# e咁麻煩。。3 R' O/ Q  O9 E9 O) Y9 L& g4 y( L  m
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
/ I1 ?3 U. ]7 T) F7 s% P
% `( j7 ?  m* p) V# E, Y; N雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
2 {) h% U( O6 a9 Y也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
" a5 Q9 C/ K. d9 h沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
+ V& Q- H" c* h1 R, W! y3 x6 A' M+ X; A3 }: V- |
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
) m0 i! c; I" u# ~* a" i) O但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   0 Q5 I/ N; W0 r" N* O1 F3 o' u. e
/ ~3 i; t; U, Z8 o

8 n# S, Z, s9 w9 \2 I, A雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,5 Z# {) _/ B0 A" E; s3 _1 P/ J
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
; ^# v' R* j& z) j9 M; D. M8 ~& J沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 1 `$ H; @/ B& U( o

- W" x7 O& C/ Y, N3 x1 E% J) v這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。1 b5 A& [. m5 Z. w+ r9 Q
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
" d: h9 L( A# Q( @* R/ R4 v- T其實咁緊都好難會變得好大。。。
3 h7 }" ]7 w# p( z5 q, R. T6 i/ E4 T膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
! z) }4 k  g2 W: T! P) f- w+ l) i* Y2 ^* u
- Z; W; a/ r+ c" ~
0 F/ N$ R/ t# b6 u' a6 Y* ]
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體- J  K, {& O% O7 z! y; L" L' v: }; s
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
3 g, |% O" {4 P5 l. e  f9 s4 z
& m4 J$ y0 |! |1 X8 s6 u! R2 I
還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
, A4 s, X3 E6 l5 i這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。4 u# w2 Q8 P$ E8 F0 t  E

" ~* o, J3 }, g! |雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
5 Q* r" ]$ J' \你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   
# |$ k" T" E+ B, i' l5 P$ N6 n" ^4 W& k$ K+ \9 y( J

4 R3 o8 f" X; z  x還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
4 {- k! W+ E0 ~2 h& v* @: p  i0 q這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
* T( c! B* i) @* `  ?: t( f0 g
# P$ [) F9 }( k, Y& f+ C8 Z雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
' O  a) U1 u! j1 e( z. S你有試過用膠針筒嗎?
4 ~( R/ k6 J6 I
% _* I& w3 L% @; p
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
; Y1 d3 d& |, C" W, ^: k
, T2 `$ |! Z9 ~, q2 a針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   6 _4 e8 j. V6 i2 Y1 E

9 E: W# b  v  c. }0 g( y其實咁緊都好難會變得好大。。。% ]/ \) P) Q# R
膠紙係藥房買?要幾錢?
7 R) N. n6 Z8 v. @7 ?# a+ J' k* o1 o! _3 k+ X9 U
透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,
; D; P: {( o1 N/ B, V9 ^" X% ~# F% Z手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   : n9 D. N3 l+ n  ?  [
4 P2 |/ L, h' S5 L3 P, H2 a; L
其實咁緊都好難會變得好大。。。9 i: R- B1 n0 I
膠紙係藥房買?要幾錢?
0 D* s% r. |3 `! H/ R7 `$ j- \/ e
( D, r8 F# \4 r1 E8 H" X  y# q( J3 t藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種
" {" A' \& r9 i) A! P' ~! ]5 o3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。
' e1 r! F% c# d" Z0 ]( G, Z$ [/ p- h% t
如果想包住,有兩種方法,( m  n( t# T/ Z; x3 d$ M
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。
3 I/ ]9 T. Q% g( n2 Q另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   ' z$ y+ o3 \0 c/ e  Y3 c" I

5 D" l+ _3 I4 M6 R- y" D3 h* n9 K' m9 X' S6 c4 T  W0 w/ d% }8 E
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄# M5 y6 ^; u  {# m/ C( v

9 L3 G. x/ O: y& o6 D% h8 w( `針筒又可以點玩?
9 E( Y  T# ~3 s1 Y% ^% Y

% M# U# A* m/ z5 C! n將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,6 T# z1 N; _* Q. R' H+ m) o6 Y
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,
( o  i! N5 |! d入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。" e* a5 t& r  s! S
6 C! E9 z- c* A$ j
然後有兩種做法,
4 a1 G' k7 J( C" [5 \- e6 B可以打結,然後將水球留在裡面,
) H" R) {+ K5 x* e' G$ S試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
/ l! T" z# p" \1 E& ^7 S- i6 t# m而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。
1 l8 i0 h: C, {% y. G2 M+ u3 G  G6 d- g. w" e" f
或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   
( p6 ~4 L  Q$ L5 c6 y
7 u  t( F# l; H- D: H
! y+ n, ]# ?6 ?  N* h1 ?將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,
7 c  ?6 |( e) e# b" P' }9 F+ \然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,6 T. X$ P+ R- f! H# P
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。
9 |. n  J8 a" S
9 j- _! b. {0 t3 G) R然後有兩種做法,
1 ]4 J9 d' G" x% I( @可以打結,然後將水球留在裡面,- Y$ Y1 P' a$ D5 e/ V3 ~0 `; _4 N
試過維持 ...
# Q- p6 R7 v8 x5 Z坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
/ M! ~) ]/ c1 L0 _0 h) N. Q8 Y4 z; v. a) |

1 \9 C( s1 w; [8 b) R5 z( v普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄; U, M1 q7 f0 _% r
# w: A. {+ O8 U+ W) |; A  w& w
針筒又可以點玩?
- z0 f( r8 j$ Z3 _2 V: h  L6 N! h% t6 V% P+ s
還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,5 U% ?5 x9 g8 [
然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
* E4 p5 L) }+ P4 j" P* d蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
8 s+ q4 q% d! N7 y' C8 B身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,
" t  g7 K4 S" B' a' ^& N即時動腰就可以很興奮啦。7 |; Y3 M' o) l/ ]: U: r  J, k

# z; ~+ s$ h, o+ w. t  {! n昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。
+ I5 m0 z6 v7 K) T) O6 b: {' l還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
( F9 w! N3 p9 o( Q4 @) ~& x2 H. k. R& o7 U
坐低唔會整爆氣球?
# g3 q0 \% g& l, B& E) B  Z  C) u' @1 d
在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
/ \7 C2 ]" M( U1 c如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。
% h% C) s+ Q2 K5 {2 e( g, ?+ j可會十分興奮了啦。