嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
9 x- w8 p7 r+ y! a1 }. `, x; Q- h' x9 I* p- `' T& I
6 w" p2 K' V8 h. m9 r* m$ S8 S
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
9 k/ w8 |7 u( S/ R6 f3 H9 Q. p$ m我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
$ z7 e! D4 W0 B; ?  K$ B, ^, N4 M/ \0 F7 o  {# Z! T/ A
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
7 n1 f: q! f. h' N( {6 |! R) z/ k- T! Q* Y6 c

5 @# N4 _2 l$ c6 u. t在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。
# L7 e& x: p7 s; y6 t! m7 I所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。+ E' L/ g  `1 T
所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   7 C4 [& G) d5 B- R+ n6 ]( y
* y& Y. E2 [  f' q0 _7 X: T5 C6 a
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
$ [5 ^) ~9 g) T( r& j2 G  ^7 d  ]" \1 t: B/ j: y0 q
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
9 O* E) o# z& u) B
/ V7 e1 c/ @/ e5 ~  \" S) D( T' p+ R) V! Z' t4 K. i0 r. a9 s" {
% C' A9 E, s+ Q0 H2 l. ~4 a8 f水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   6 H& Q9 t7 }1 E; Q7 m

6 x& I( _; g( j* O3 N水性的除了ky還有沒有其他替代品?
. A7 i, ~3 H9 ~( k1 E% V+ E1 i( Q  t9 B; O7 v
6 p0 H4 F$ G8 v( Q0 [0 {# F最便宜和容易買到就是這個了啦。' N* b) y( F) g  ~+ K

( A& D1 I4 S4 _. Q之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)5 q3 K6 ^" R* O- h
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
8 \" b9 u6 ?& Z4 ?( p①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂: ^* y$ L4 d. T7 w  z% `

+ O/ B: R, x+ W2 G/ r0 o% P效果可以看看她的文章了啦:) W4 F6 |0 o) H+ \9 T; a# i
http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   * x4 E- P9 [  Z1 X! L. L$ k9 W5 @

" @. ?* X! T& i/ F$ d# B' Y: q" Y8 R( t6 @8 d
- j- w& @3 h" H* |2 c# [
$ ?2 r; u4 G6 x+ K補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
  Q) J7 s2 [+ u5 }也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。
, L/ F; i2 N& v) q4 p: G' O  E5 c6 o: ^0 J8 _
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   2 i' p2 _6 s, p! b8 H" [+ i- O
6 f0 Q4 ^/ P% \+ W

$ I; l' H& n' [0 u最便宜和容易買到就是這個了啦。) i1 b- f  }) G, h: Q2 y1 x8 |
- ~8 w' F& Q! c( W2 L
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
2 F3 D7 r6 _% @% Pヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b029569 f; x! F. @6 I! U4 I
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
0 E+ `, n# c% R; S7 l* M$ j+ D- M9 [, M
...
6 \$ f& ]$ E; A; T+ Y$ t9 {/ x9 z4 _7 m1 O% a8 r
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
3 l' h# q$ ~, n如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   $ `) X7 F: S; f: ?# ^

9 s* M% f9 V/ w5 f& l) L" T+ `+ j0 `1 l
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
% b6 y" P" j- [% I3 q如果用量不多不如買現成樽裝的
8 G. Z# `! h' F# B( d

; w2 k/ F, X9 ?7 v7 s買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
: }5 E, L  B! b/ h  Z: b% L不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
2 S/ J/ B4 _/ m. H& U( ]/ A. W$ _
6 K* b* }$ \6 P# h1 D水性的除了ky還有沒有其他替代品?
$ N, b" k) S# o) Z5 r1 H; M0 q

% k' Q6 K7 N+ S2 Q: C. b. N& {1 {
( X7 ~# g( l$ p& A' v- H補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,& Y: k$ I+ z1 p2 X1 H
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
. k2 X2 s" K! e) N% I( |我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
$ I, Z7 I+ I; H' ]) c6 K你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   2 b( p  ~/ H+ X! I- E! i

! I) K% u( I8 r4 d& d你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
( y3 ^9 P. Q1 c* ^6 }1 d) ^) N2 t$ {仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
7 j- x5 r0 k2 F2 s4 f/ Q$ a3 L8 f% W- w) b
仲有兩件係到
% b; j2 x$ L  C
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   & z! C: P8 V8 `5 r  c/ l2 ?  N. C

9 V. a# E. a8 }7 w會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
% Q' L0 j2 X& |0 s( O/ F1 x4 n唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼9 y' A' R) R; O5 |3 X9 ~
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落' i( ?$ i, x" q
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
( O( u( f* A, O9 t# }
" i* P2 v1 w( p5 s0 w唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼- ^/ u% ?5 R0 y; C$ U% @
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落. U; \6 R* r: E2 V/ K& V2 K
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
; q5 J5 C; M$ c
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
; m- y/ ^- W+ B! S" t% N$ s
2 u# ?% U, C$ l$ }* G+ ^淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
: |1 Z, z- I+ S- ~. L! _
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
8 }! X( R0 q5 P" ]- ]$ M5 \: ^* X' S
- v* F* `9 @& K, L# t9 O/ u# K我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
1 F+ }+ f" k2 O& i5 f* t( t
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
8 Z& U) g7 u1 Z7 O& A$ G& j+ ^7 b0 c
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
7 C) o/ n9 D, Q' w; |' f8 \, N+ r* |我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
. B" H3 Y' ?/ h7 \. e但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
, }8 z- M9 X9 f" _. \* X) E. P" ?
) ]( J: r3 ?: r- D( ^/ m我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛3 P- w3 N1 L8 ^9 L. w- [
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
9 h; `- X, K! h8 S9 D3 _9 g
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   5 f4 }3 I+ M" m; P

& }0 X) H" ]0 p% T4 X; Q我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
5 Q, V# ]/ b- ~5 c" f8 I
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服