嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   
* s5 C4 P! N' ~9 N5 ^4 @有游水堂已經很好了啦。! Q1 [3 |1 s; M$ l) U5 ]) w& w
話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。 5 H; L7 x; I0 R' l' \

* n7 ]! N# k# J0 h9 k
$ W4 C$ t% T9 f0 w8 w
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   
( s7 v" I, ?, B! y3 z& K1 C9 {7 G  v3 K6 X  w4 ]- b+ N
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
! B" K7 @  N1 X( e7 i+ T

: ]9 N/ u, Q: w( O6 q, B天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
2 ?4 Z7 J; c5 ]: s& `, L敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   
( G) l# o7 m0 G4 Q; E2 P4 c% {% G* C4 F

( H+ V2 _2 [8 C% w4 z& J天冷就要試試了,感覺真的很好啦,1 B( G+ d2 t1 Z
敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
/ T; v; y/ D: O& `( @
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   8 J- U: H  q3 ~5 u$ P! Y/ |+ p. Y
& O5 X& \0 P" X( u& Q' G8 q% Y
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
' i4 b' _' s, N: i! Z$ R( |2 u5 A  C
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,# X! v9 B9 l6 Y+ |; P
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 ! ?2 x- {' v2 |- M3 f) K6 b

; @0 }6 q) E! |6 S不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
% }9 H$ F: P3 |4 h, U
/ C. Y6 U% r" L, [9 g9 Y穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
) A* b: @* @0 h8 S因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   $ {7 O+ c* Z* R; I3 l

4 ?) V$ _, ~6 |% y  c  L- C
( J7 R! i* H% N4 Y/ w冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
4 y  y& N5 M/ b2 a' Z夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 $ B0 m4 U6 e  [# \9 m

% }8 ]) W3 E: q& Y7 O3 o% V! q不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦, 6 v) l/ z5 |  K' B1 |4 f& T' d
  H% B" b; E  E  T5 n: e0 g
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,& u' p# q8 {. o# C8 o4 `
因為朝早才洗澡 ...
* P" @1 J1 i- w6 H" _你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?  \" q2 i' f/ W5 U
我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   ) F5 J8 r  u5 j# u5 E$ K  i: D" N
0 I$ A! q1 e$ p- |- {7 }) C
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
7 j' _0 e$ A3 [我試過夜晚著住落7仔課金
8 S. u) t: O  t. G9 \1 T' e) z: n5 n  Q% Z
冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   # `% Q& d0 j0 h9 D$ H$ V

9 o5 s& u$ G8 [! y
5 o0 `; D( C% g. W; p冬天就有啦,夏天還沒有
3 f# ~! _( ^3 _/ h. j" j% a
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   * N* u1 c* K& F
3 a7 J8 y$ j2 y1 ^/ W% i9 ?
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
3 n" ?5 |% C; d
; F# M" P0 g, h
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   
2 ]  H! D( `/ I% c9 h0 c' y2 e
& \' u, X/ X$ n' u( g* o& i
只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
3 o. |  k) X7 V, K9 ?1 n; C: i無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   
$ z: o! M, S" x5 B( J8 N" T' @. W% F  T% q0 m! J2 F9 {/ }9 j
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
1 Z  n7 U/ R( l" A& j; ^# p+ D  ]- h5 c- L
還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   
! D' K4 x9 J' d& g- P/ H% c& ]
  D* z3 m$ Y% p& x5 l! V' y& V
: |' e* D+ R  l還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
0 K6 h8 C; h( r) p2 k( J7 _
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   . W, c/ _" A5 e1 ~: K; F, u

, l* u0 ^2 b- o9 P! n我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
/ Y; h6 {6 B$ h) ~0 W
6 J: @4 f( @/ w) r
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   
6 e. v. F: r4 i& k9 _+ ]" W
9 M/ K$ N0 N- T) @! h- ?4 R5 T8 W) C
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
4 U7 W$ i( w8 f/ t6 y9 o& p% L
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   
, @! J# Y0 X) ], Z7 w4 y. [8 x) T* W# S6 |2 C' G
但會唔會搞到第朝無精神?
5 o) T# L- o& D
9 l- H( G! |) e0 m6 A
第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   
# {: z: }: a# Y& R6 e9 x2 X
2 ?& K, g5 ]) v3 P2 x0 O' V5 r' {* A0 O6 g+ L$ s
第二天放假才可以啦,不能每日吧
& f$ y3 d3 A/ q2 _- u0 p  ]我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   / C! @. m! t! I& Q+ N/ t
; ~4 r0 y/ P# W% V! _/ Z
我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
$ `. j2 E4 Z: i% K- N

0 U2 ]; z8 U# p0 g5 g! ?* ~我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   8 L, Q8 j5 x& j' N

; v6 a! C  c4 X* ?7 H( J! P3 H0 T) r! P9 P  [
我只有假期時了啦
& l* ^' D- Q. u1 d: X1 F: D7 o
平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
8 s$ h, w% x. o+ z! P
! W! y) r) y  o( @6 p3 X平日驚比人發現?
8 i% C" e" i7 M7 C

6 L3 C  L5 U' v* k3 {- J7 F' Y) B+ G$ [是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   " c5 D( h! ~# ?. S3 A
( A5 h; K: o+ ~+ _$ _8 O/ y3 V
  q( t* _: {$ N6 H9 f
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
% P2 X: p. T) S) O
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   
7 \3 T9 }7 H+ Q. T/ E' J6 h6 F- ^, `( _% w
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
& A* c$ @  K7 k. g( W7 u) x

/ Y- Y5 I5 {  m0 [8 G  f( h* m應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧