嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   : S( h) }, T$ y& Q( r( T
有游水堂已經很好了啦。
8 w& @& J4 t$ s& p1 U話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。
, T- l5 m( F: t2 M" Y, p+ ]
$ |* D7 N: ]+ d2 K
) v% e0 I7 a* C2 i有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   
+ r# g0 C+ ^2 t8 p4 n0 h9 ]! \, d
/ Z* ?0 H/ M7 a有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
7 B# W# q' d  r! y3 d( C' K) M5 i5 i1 v' h7 w, |+ n& q
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,! K1 m+ j, X9 t% G# ?+ f% i
敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   
4 c* k: T& y& S6 k8 y9 y
4 l) V. n/ `: _, a1 Y' u, O. h" Q1 L2 [5 e! q2 t; y6 `
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
1 k  M: p0 _! ^6 @+ _+ B敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
/ a, c  t* I1 ^* P你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   0 F% m0 Z  _  v2 K# ?) g# p1 W

3 S  {* N2 S; H  |$ H你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
- s( N) I- o0 r. W
$ Q. y! G; N3 x5 ]
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,) t( ^9 w5 q& T- n& L- V& n
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
& p! H8 O/ C" U! R! R+ L& a4 I  Y1 L
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
1 J1 m% |3 e7 t' d, q+ V4 z% N
" H+ s" ?+ ?+ N: W穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
0 ^4 x2 |8 b1 T2 x1 Q# x因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   / O$ ?( ^) `6 l4 N% m) P5 L

0 S) Q4 @& d+ a6 o- D
; r) f3 K/ m- I7 @+ g冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
  u/ W5 n0 H+ a7 }' N, q( R% R夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
- z# a0 B; t, R7 c3 N) f
  T' G0 p4 X( d- y( U: `% n9 Z6 y不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦, 5 b1 [7 H+ R/ a1 m) W4 u8 c' I

6 D# a3 k+ R: H! l% M穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
# N. @! s! _" g9 {" `3 W因為朝早才洗澡 ...
8 g  m$ o4 w7 H0 P1 [
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
! i. V* q+ G0 y我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   
8 [& I% o/ d( I9 I2 d) U$ J/ {, {$ A' O
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
0 z5 f5 i2 y9 k我試過夜晚著住落7仔課金
: Q2 y0 a# U& s1 \& O# d: U2 ^. G
7 V- F3 U. a) a5 ^1 C1 F. b, E
冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   2 D% q* `$ }; u/ b
1 ?, ]5 U5 R( H. }$ I  m

3 I. s  p+ I# Y5 z冬天就有啦,夏天還沒有
: {7 j% o0 Q/ n' f9 \/ j你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   - g6 q7 b5 l0 Y' N9 K. X' n
4 E. p8 V" L& \# z, Y! K' S
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
! N6 X! `/ Q* r% E9 v' X, ~

* P1 E3 d; m$ O4 ]& E) R# y3 Q只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   
$ l2 d- M3 t- @) L, q7 g: M7 Y: z* v5 B9 o+ l: O+ ]. a- e) B

8 D! x9 B4 @5 R只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
$ T& K5 |/ Q- q# W9 S5 s
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   
  ~- Y: a& L7 C3 z" X4 Y) N0 E7 A+ h5 [- r. B- \  ^
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
, `6 A. @0 L$ b2 I$ n7 M
6 {* j) V4 C6 @& _; W7 p! f還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   7 o/ A: ?/ h3 v$ o& ?( X" `' k
8 o0 E+ b. ~5 e8 w1 G

# q4 w, i6 U1 E% B7 V6 J) {7 [還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
* T; o- A. k1 r1 H8 v8 m
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   9 g* P: W$ c- j+ S7 i9 j

& G. x4 e% K& g/ c7 E" T5 z! v我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
. Y. z; Y. D) [3 G
/ x0 J) U& }* W' A$ R% S
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   
3 i, ]1 l, ]3 o  g' M5 T6 r6 O9 J, o. ^' s' R3 d
5 W. r5 p% C/ w4 O5 R! h
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
  X9 z' i% N  {- f+ `但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表     h" q$ p, r  w9 P( t- O; i6 ?

9 k0 P; O4 `  Q( _/ q) }7 H但會唔會搞到第朝無精神?
: Q/ f( e9 X  C+ m' J4 ]- \) I$ [. X: q) Q/ i' D2 }  Y( u0 C3 z1 r/ k% c6 S
第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   
/ a* z% N. N0 b8 d- l. q
" |+ V; S8 W  {, c6 X
1 e/ f9 G2 z) x# [$ I第二天放假才可以啦,不能每日吧
$ g2 Z; g6 [  S# J; N$ w
我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
) L* V  w  J, A5 F0 @$ n! y/ g3 G3 u6 j6 h+ O2 A( H; ?9 g; y
我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
; r; W2 P5 n: Y& ]& d; S, f! D. J8 U! J
我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   
* ~9 e. D7 A( }' i. }+ P4 r' N3 }* H2 ?/ _2 O' z) F
8 Y; [9 x0 }4 \/ }1 k% |  x
我只有假期時了啦
0 r. C( x$ B! H- Q平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
/ b6 o- ^' I" ~
1 H% S+ Z: i# h. v平日驚比人發現?
2 R; R* c  [/ k, S5 d  c' m+ e

4 Y3 e! U3 `. a- I$ a$ L9 ^) j( Z; b是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   / L! U, \$ A. Q

1 |" W3 v# G3 H$ j
- v3 m6 Q; s3 u3 z* y" u是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
  B& Z9 Z+ y$ U) Q2 F我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   
: x6 S1 ~( B0 Z6 M& [4 ~- o. s! q0 H9 [2 a4 m, K3 l% s
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
7 I) x1 K' _, _( R) [* O
: V9 f2 Z5 u% \應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧