嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   ( G. ]  D) {* f& F# X/ i

- o) q' V# D4 C' I4 q3 k: B" I4 F2 t- y, r0 p  N" d+ G
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
& o8 J- T: [) z2 n
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
: J! F. C, s1 ]  Z$ U" W- q0 m, ^1 d; {: R* Z8 D% L, r" A2 B3 _" W5 S
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
' C0 g. {% h, d% ?! a+ h+ L' M/ Y& ^' x+ Z1 H, U" D3 a3 C: f. L
& B2 W8 M' p/ f  R
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。3 P) W8 L  ?& g7 Q; S
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。* L- V7 a+ \9 L& O" c( V+ }
所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
3 Q1 F/ X  o% l% G5 `
  _+ }! ^1 n4 u6 p; A我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
; T8 x4 N; f7 ^( s/ Y7 u* b( F" G. s1 x7 x+ I% Z/ G
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
5 `9 e& K/ Y" j- i" }! G: Z
  ?+ g4 ?* f8 A. q% \; O. D! j! |' \) s
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
' h  Z# u# B) }" U; y$ V水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
6 Y- T/ ^- m& G; q9 C
  G' i; |$ G8 x水性的除了ky還有沒有其他替代品?
) l' s/ K. z$ Z* k& h, r6 ^  ]; p. M& t
最便宜和容易買到就是這個了啦。. t7 _) D7 u4 m- \2 s: a
! q( [" I1 ~% S0 D
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込): L3 B4 a6 C6 |+ x9 d# R5 z
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
7 m, n% b$ T, e3 u9 T4 V①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂# s4 |; {7 `4 B* P) O- b. s
) @/ T& V# I4 m8 G( t/ Q6 d, E
效果可以看看她的文章了啦:# w! I) [0 Q2 d# r
http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   " g% Y: Z9 e& v, m

9 D# r. {+ A- @% ?
% ?9 E! \+ m5 S$ M1 \還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
" y# J+ W; W9 l& h
! p" E8 o" c" c補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
* o) G  s# K( O  G) K' w0 z也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 3 b, m. I- g7 |2 p8 g; m
, ?1 k% e' O$ e2 [+ _! `& _  G
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表     P/ {& z: D6 ^# N3 o% `7 D
" x" Q( T6 h- ?8 o6 C
& S  h: ], D0 {3 L; k1 V
最便宜和容易買到就是這個了啦。$ Z1 X- w- G( v( V$ C  t& v
5 Y! e4 l3 s! D8 o& m* |
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)+ P% W0 G( D7 i8 \
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
* q; t( _! q; p% A7 j0 s, Z* o! N①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
" S3 {$ g- p$ ~( e! _& b) u+ _# W5 e) j9 U
...
# y* j7 P, z/ G" s0 B

$ [7 K8 w! ?0 \9 M7 e! L呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
# x2 Z0 Z5 F. e1 C1 \3 e! n如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   & K) H' C& e/ N/ M) g

7 i' }; K$ h; ?7 w
" g$ j, O, g+ W呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
1 A& T2 t8 y3 c& M如果用量不多不如買現成樽裝的
8 Q( S# O3 U# c6 J
0 |7 x7 y2 P- X- I( _; T" h2 g買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
8 c, }) Q$ F% o5 M3 T4 _不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
& B  J0 w1 X$ D& h, f0 L7 k% r8 N) N9 \# k8 I; \
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
) p) W  F' t0 q5 h2 N
$ @$ M) V: m) H8 [) ?% V2 k  [5 Y, _: _" w& K
補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,$ J( o' ?9 t; A# K9 @$ R
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
0 z0 s% d$ k& c* x我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
5 [  H- Z2 i* N* p! {你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   + X; _* }8 b& L$ N

& j% ^& ^0 N6 v$ A: G你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
' f! d" t8 c( P* _$ U仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   1 `. B/ W& Q: V" C! a. a

8 O6 }1 K$ w' ~5 w* J! H/ [" |- w8 y仲有兩件係到
# G$ A) }5 S, S7 j- C  l. j) r4 h( K
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   & T6 |& L: C8 p/ A; n

/ V; w# U; [6 K1 \% a會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
0 F8 K  q" s0 X7 j
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
2 X: T0 V% F/ W- B! ^4 s. z. u所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
( x3 @3 v6 A7 K7 y8 T$ U而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
0 ~1 |: U- A/ ]$ l/ @) Z3 R9 }' ?( T: `# w
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼# N2 U1 \4 i9 r
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
: R$ D/ y5 [5 p2 }' q而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
9 F; S$ p- {( K9 h2 q+ z淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   4 P  g* W- B$ s7 C- m9 \2 F

# n2 T0 `1 K7 I2 c) D淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
+ G7 \2 s5 m2 |$ \  Z2 h
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
( R5 B4 T6 m+ f; z) X2 F$ }" D( p. ^" M
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
1 J( T% o- J2 U( X8 `8 P
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   * R7 y2 Z  E/ p) k+ m5 n* o7 Z% c( H
: r8 h( n" ]) s) j; q" ~( |
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
2 E) W& a9 |0 |- d7 C; z我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛* }) w) a7 {( r. ]% g
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
& u6 \. v' G7 q( L  ^/ N, Z" }, p, A$ l7 M6 r; A
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
8 R5 M) y9 F( l但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
; Q; F0 T+ ~3 L  d' `. _我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
# O7 ]  P: B, C) R
( Z- `- ~; v6 [2 N我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
# H+ `1 j% H" O" P* h
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服