嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   7 b& b# @9 X5 o3 m' n% v$ L- G

) q7 D% |0 H0 g, X6 l8 {+ ?2 @
  H7 ^0 B/ u; ^$ j- h應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
8 }0 ]+ [" u4 z5 m  }
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
/ a0 G6 z3 ^! ^: L2 I% o, I0 d# G3 d' e, f8 e+ x6 y4 r+ N
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
3 o' F) D1 @/ a7 b& C" `& h4 F- z
, u4 J( ^$ o# M) x* T/ i
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。
+ C4 B$ Z* ^4 B所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。! V6 E* S4 d. E; {# a
所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   : K2 O$ i! S& i0 M/ H

9 K& n- O, H! H( k我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
- A! c( H, {0 W2 ^; F. F7 n0 q. @
7 C  q- [; @+ g6 s還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
+ }7 y! v; ~" I8 x! n& J6 T$ }' h: z# U$ M* k
4 p! ?/ V0 r, C
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
9 T. _+ z. j8 n  K. L水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表     _( @  R8 j+ T% u" @
5 ?; j; o' L# l
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
$ l! ^+ P8 T' N" t) d* f; H) C* m; z2 t; U$ M9 p
最便宜和容易買到就是這個了啦。# ]+ k2 A' f/ n
( K" d: ?+ W0 B$ ^: @) V2 h. U
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)/ M- A5 @2 Y& g
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956$ u3 K8 S* y8 p% o- y- C
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂2 c  W- p# h: [* [* s3 V9 U* K
8 L! O; m3 a+ v, k
效果可以看看她的文章了啦:( b$ |1 N; h. Y* P* P* i
http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
& a2 v0 d! @$ S% k- c6 k: ~4 L- \  \+ q# z- k# Y

( x0 `! X4 T# N/ [6 a還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
- Z. ~- f1 `. \+ e

% R" h" P9 X& ^; S# K- R補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
7 [7 e; ^9 k6 A$ }也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 4 g- z+ c# t( i* }$ S; O% n! Q

1 Q: |; r) `5 d  c& f你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
1 [" v6 ^) w7 T2 [6 j% R6 H' J/ Y2 q

9 d5 Q  I2 i( N/ x最便宜和容易買到就是這個了啦。0 @7 B; @+ g5 X0 v' G

# L2 `8 a8 |% x' N之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)2 C9 I; V3 e! l/ g4 E4 p
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956/ O3 d& C, }! Q. d7 h
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
6 `3 z  g& ~& Q7 r! |
# C2 U  \" g1 m9 Q3 w, J( C ...
) |* T+ b5 G; A1 @+ e* M- {! w, F
& U" |0 H5 }1 o! i$ e, L
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩0 v1 u0 J) ^- G+ w
如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   5 b8 F5 j8 u% A6 A& w# i# \
( x7 H( ?, x# M$ e( q0 ^
7 K! }' e$ x3 ~5 V
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
" G2 `8 W) v) p* t: K  B) r如果用量不多不如買現成樽裝的
7 z/ Q1 s% n( n. e' e* Q6 R8 N

# e3 e  W8 i1 l( G" ]! z) p$ u: o$ Q買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
0 x; Q: L' `6 a$ H, p9 f( M( Q* y; d不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   " j6 r5 M  z! I% U* k0 Z/ p

1 V/ }& W2 ]) x2 f水性的除了ky還有沒有其他替代品?
+ w3 K8 }& Q# `( m$ `+ ]2 E& [1 ^' o9 t
3 u( W- b# r% }( j

8 X; F1 F6 I& M" Z1 s; y9 x補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,1 d1 t5 s* Y5 U7 A; O
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
" Y# I7 Q4 w7 m+ B我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
( n. [. Z( o* k$ \, \
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
0 [9 [6 V% ]" d7 \& p
/ c1 T/ d5 i6 I你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
6 e/ }! j1 N1 _; X2 y% H
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   2 v  [6 k+ i/ l8 y# {6 ~6 Q8 K
% h& B9 `$ ]% c# J
仲有兩件係到
4 h" L9 J5 X) j會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表     \' q2 \8 C( X7 z8 k6 f' M* a* Y

) M- m  w; d1 |會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
2 D% K7 E: Z, W; y& F4 P- q6 b
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼" e5 p) k0 `  G( [; M
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落* l8 G+ C7 ~/ Y3 X3 J3 w% _
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
4 X# P, w. e" ?7 L* ?/ s
+ u4 Y) S$ A  i8 u- j/ C唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼7 I1 q* p. k5 g2 M% n1 W4 W
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
/ J9 h6 ]3 A$ b/ F1 e而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
  v# A! e( t; u& o- E8 _/ h淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
3 j' `9 k7 d9 J/ Z# R& j. W4 @+ y  V- k1 J- }# r
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
1 g+ C+ b. }! B5 @7 Y6 V& o
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   7 ?+ Q& f: D$ _1 c: U( z

. Q% ~3 i  O/ T& k) t! R我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
8 S: Y5 k$ U4 ~( z
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   0 A, ?. o" y; @' t, f: Q% b2 ?

1 D, f$ U8 s8 |2 ?6 m$ |) ~* V, v我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
3 z+ C( R2 O! V! ^8 v- g* X* P' q
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
3 `% @% ]: p+ s( K但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
0 S5 P9 y* B( X4 a0 y8 k5 t4 ^0 W3 W0 N) ^
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛9 ?, ~$ r$ v* b9 W' P5 A
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
( A, {& l, @) O, ~5 Y3 p+ a我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
$ a- _4 W4 Q3 z* m, @
7 r6 f+ F5 q0 S. m  \5 a我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
) X" I: ~0 H1 v; g1 x$ L2 B
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服