嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
, M5 G7 }" M( t( [0 J) O0 R& p8 i- R" v1 R

& n8 o. a+ C' D  i! l% g7 Y應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
. g! ]1 t# {: R7 c- @: r我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
2 w5 ^% J' g- F( B
9 X+ \/ Z/ W0 L. D3 p" H* B我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
! i; E  r) g. D4 ?. t' i$ W; W/ ^
* e2 H4 P5 X% |& T0 z/ N5 T
( J) N! K$ G$ v7 T$ Z$ f! p3 M在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。$ F2 A' n% ?; ^: b
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
4 S, p, r6 ^7 h/ J: z所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
: D$ }$ T. L3 t7 T, G' O) w# c. I' p( Z
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
6 L1 Z3 J8 \  Y7 F, y" y, h
) G7 I2 Q& F/ ~. j. n3 R還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   + H5 W1 V% I  |4 V

) L/ r, A& u9 E; F. D# n, J" t
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
1 K' \2 _6 Y6 W; ?' U( q) R水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   3 E& O0 Z3 _2 v& l. z+ P
& g6 _1 u) }5 k' s0 a  H
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
2 r) k( ~+ t& B4 c* d4 h2 Q/ H& H2 }5 ^( v3 _+ j
最便宜和容易買到就是這個了啦。
% l; x: _1 b# x  j& l6 m. \
- W4 T1 ~, s* o: l6 H/ ~之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
& L: m& x  _) W- e6 g* y2 vヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
# X0 y6 t9 D; w, F, c6 H; k①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
! {' t+ e) s: ~* Q- K
5 x9 d# w+ ?7 e) X) a4 {效果可以看看她的文章了啦:3 P3 o) r5 b9 `" y1 q5 l+ p) u: k
http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
: Z. m5 V* H/ O& E6 Z, c% C+ J9 A, C
: |' R( p4 d' j% N6 t. ^
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
; G4 [" U& i$ n7 b
8 J2 E* I- P) B( b& t: p: C+ z補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
0 I9 X' W0 C; M" L也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 3 b9 y1 `6 u6 m: q+ b

6 U; j4 r9 N5 D$ R  w, a6 w你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   & d) x" O9 z* N& `  c1 o

/ T/ w1 g1 d/ z4 `! X6 u+ s
1 N7 U7 j0 x  S1 Y+ E最便宜和容易買到就是這個了啦。; s6 v; Y& j' Z3 ^! V3 \' ~) l
" L, L! i- }' M8 C
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
) t5 l( X/ ]. e9 @$ Jヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956) g4 @8 N9 g6 ~( `$ T( m
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂. Z+ f9 ]) ?9 U/ ?% P! D- R3 k8 W
+ X, b' P; i/ [! [
...
! o' k* `0 i# @# [

& m0 w: u  \/ j1 Q呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩6 J' U4 d% W, ?# T! V
如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   
& |. B* K+ K2 v1 G2 y! }7 _$ Y4 O5 Y
& \5 \. w8 K1 C& C" v. z* |
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
' s' j7 |3 @' j- Q7 v4 j如果用量不多不如買現成樽裝的
/ Z- m7 n( O1 `# Q/ y' s" I1 |, ^7 c% L$ p, E) ^# h" ?
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。  ^$ C- f% T2 p! _. E( @
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
& x5 X: M# e* v: Q  Q) L" b
' v, b/ v1 }4 D& R& }! [# C水性的除了ky還有沒有其他替代品?
2 I1 i2 f- c, j% ]9 P
3 S- L2 q- D) v/ ~3 Y$ e
; }+ u% r' b4 M% C+ z6 Y補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,
" W2 m" `7 ]+ I  x+ K1 R) b) L" t而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   6 K7 c7 D& N/ A- e
我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
/ E0 J9 _# a: [$ l" }, a
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
& J- n9 N. r5 F
- X  A2 A) x  z$ c你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
4 v( |! H$ D$ z: y$ Z, ]4 A仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
% X1 \1 I. k+ A2 v9 S7 s* M, u5 Y# S
仲有兩件係到
$ ?2 Z! H# I8 L會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   
1 c2 P* h" B0 G/ G9 {
4 I8 [$ N- l( t: {會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
! H, w8 q% ~$ c3 n( G: ]唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼0 z6 @7 [% F! t- a5 j9 r1 N
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落; w  ^+ r, n. q: |. l3 b
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
  I7 p* N* o% |# f) J1 r' J" U' s) o& u+ l9 J4 k
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
4 f" F1 T, L1 A  d& a; q所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
$ h$ Q1 w7 |" a3 y4 O而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
$ V" g+ v) ]3 w% x7 V# z- B淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   - S: w# U# H" i& C5 @
. Z8 l  u* W1 \7 q8 ^3 a
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
" \3 M; L4 _# \  |8 s我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   5 @1 |0 }2 D# {+ c

1 l4 t$ ^. Z- i- ?! C" M7 t$ S- f* j我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
* E$ Y6 }+ `5 z$ R9 D8 D0 O我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
  F8 M. [9 v5 ?( M9 Q0 B" w$ d! Q7 s# [6 |1 b* U$ E6 w1 I
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
/ g8 P! X% m  h* v: c2 u: c) H; h& T4 G
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
5 h& t4 _' g* n  g6 \5 ^: d但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
+ j5 s+ U6 l3 r3 j3 N! S, l& I* K# F! N  Q
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛* r3 p" y+ Y! B! l9 ]
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
6 {! B+ V0 L4 h, G& l
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
! C5 ~3 t7 n$ e: k: d/ s1 Y/ `, l* I4 Y5 @
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
6 b5 g1 b- x  Y
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服

最近訪問的版塊