嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   
8 I1 ]' K! Y3 T! }1 t% S" b6 d5 m( Z4 N# b0 w5 U+ l0 y
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
8 r- ]+ [1 q. P
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   
5 `9 Z) f! k4 v: \
6 e3 J1 n# A: U; n% \  }佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
0 g) j% y* g' M- @' p) I* Y2 p* q% pARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表     }4 u- B$ {0 P

! }  }  X1 v: P! ?ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
  E8 f0 x" k. {; T  q3 u
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
0 i' e& q, @" {$ o  f& h4 }' x
2 |8 C' \0 v' b0 ~( G. m我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
3 \8 Z+ u5 Y  R( S# ?/ M* E2 }佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 ! s; J/ i, O; e0 O! O. a; n
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
' v1 W/ X! }3 O* n- b
& q; B; \# ~: \1 F/ Z我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
$ B; k5 O; E- M
8 ~0 }/ G4 c* a8 c1 L9 D7 W7 N3 i長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
) H/ w" _, [  }7 P- T2 P  W8 G3 R
2 E) q9 j' r0 \1 s$ c9 k) ]1 R9 V: T. R0 B
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
  {6 d% G; b2 N( {- n2 p! e: c
我全部都係買童裝
/ i/ W' W: x; R0 X童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   , ~+ B& K' j9 B1 A9 Q
( U/ j( Y$ I: s$ h7 L, M

: A; J" h- e: f3 {9 S" W3 {4 z: N長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
2 `; S+ i, R0 {& c最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   + F0 T" @% a1 o2 a( {
. _2 {7 Q! y$ g2 ]" w2 b& x! l2 b; L
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款
2 y! b* ]0 X' h( t9 D之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
* T$ j' K* L, J) d$ R潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   ) p4 b" l# L+ c% y, M6 a
0 S. x$ ]# X! N( M* H3 [3 Z
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
3 @( h' \! G5 v. B我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
* K3 c7 H# J2 t- A' q( m+ Q  ~$ A
) E) J" c& o! a) G我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
; Y+ ~* K" E4 \
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   4 ^, M) R6 E: M2 Q- ^

' ]: G! b0 D% J保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
9 i# x% z' T% `* U& L4 m9 A) M
又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   . {7 e# F" m: C" @1 L( h
, T" W  |  D. l! E" G3 I
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
( ^- ~9 k7 X% X, ^6 W  d0 f% }. b' a$ I/ A, U. [9 p
同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
8 [# D( m' \+ X* @9 I
! j3 O+ J9 Y% H2 Q
& @4 w" D0 W8 q! \# A- i8 C同感,潛水料表面粗糙
" H# e7 S0 P* P
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
, B! Z6 X3 {1 d5 Z; U
1 D5 s" S9 x( @, m8 D但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
# l" D) v  W4 ^$ W) B1 ?- ]& H. d6 z4 u0 F+ j8 W+ F
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   , \9 K; [" R9 l6 n5 S, Z, g
! l" h. J2 t: x- t# _3 |) S
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
. j6 g+ M0 o9 p+ @' E6 ?+ K: f童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   
& t- \8 n3 R( _* `( M) ?$ Y
( n. l% ~/ R6 l2 ]4 d2 E# d- ~' x童裝好多泳衣料架喎。
. N) A" {/ ]4 H! ~5 p$ A, m; J+ s8 ?

+ w/ \, g# @/ ^) q  c0 O) m請教一下呢,有許多嗎?! j+ Z! d0 W: q% _, y( v7 o
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
+ E( `& x1 G7 t- u& v# h/ }4 ?+ n+ T5 \3 X$ l( z
, ~0 u* u6 H: T" D& |
其實賽衣料係咩觸感
" i) N& C. D# t5 r  k1 D: l
好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
4 o& A$ C6 l" u3 T9 {  U/ n0 R+ p! E$ @" M7 U7 I( Y4 L& ?$ [
好似張紙,但係好有彈性
, R! \$ T/ `5 v% b( w! J/ D& j7 n/ h4 i, T0 P: u9 g
有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   ( m" F  q% I6 B8 }

! V7 m' [" z) Q+ c$ @& o" l* i3 f) y& h3 M" w! J
有嘗試穿這種睡嗎?
  H; J. d3 n$ r, p# p無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲