嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   & @2 q, x  L' G* \5 P; w* @8 V- I

7 G' `& G# e( Q4 q8 e3 F# a長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
1 z3 n( h+ s% k& P. O; A佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   0 M4 r9 I7 _. ]
. C' S: w. E/ s5 @# R
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
6 {( A+ m1 t; V1 N$ @9 i. sARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   + C0 j6 R4 z/ F- |% U" i! F
$ g4 E1 W, [6 p/ p
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
+ L% f+ |5 E, S+ B6 c' l
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
8 A( g+ Z6 c: N# d9 d- r- F5 \& R) b
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
# P' S' |! O0 O& Y  w佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款
; ?# {6 Z4 _  F0 O, }/ e5 x之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
$ D2 ~% t' T' q! F- A
& C* l- F% N8 o  u' L, e" E我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
# `- h6 D+ l  N
, g  F" E5 i2 N! L2 `# M
長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   7 s7 O+ }6 C, B  i+ _* q; x; O' n

W8 n  k1 X6 K* p* g) U: l( u8 }; k& v# L1 _" F" ?3 {: ~  u
) ]9 u4 q% e1 P6 x" O& E我全部都係買童裝 6 D# f5 O* [2 C8 p
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   - L- T3 D3 }) i# d6 L; M
: m3 N7 L( G3 i  q8 K  t: A# G! d
  J4 F0 ]: M, K5 e+ w6 ?; n
; b' E( B& A0 N1 x* G% N+ v, A
最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   
8 w- |8 |2 ~" F5 [9 O" }7 q& R7 V5 l* I! z2 l0 O: K" L
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 3 b0 H4 n9 u$ J7 F1 ]1 z1 b7 r
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
+ ?# F/ M1 S5 @潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   , V8 }7 R0 w3 ?. T6 d6 [9 g
3 z% G  o3 |; r& k  b3 f
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
& u. E! D* p) C" p: |0 j( A
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
, z- @$ c! K9 n$ h; j6 T+ T; p- N7 T$ q9 y
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
- p- N8 f+ A* E
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   ; ~+ e1 E! Y4 S5 a, G# i, |

0 d# g  f# k( h9 r' d& E5 F+ C保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
" j% g% O5 R0 V( P+ U又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
. P% v- @, m' I2 {+ k: |6 b& N
* F4 D+ X) M" U8 Y! m潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
" }9 ^1 C* X: K  H" k' j
' G& ^3 z6 p. @/ e4 N$ k1 b同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   & \, n. R2 V+ H1 l3 O2 |
' W4 H4 s- c2 ~! j- W

* h& O  g  n' i4 n同感,潛水料表面粗糙
3 J: d3 W' R: r, K9 \2 [# F& A但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
$ r& ^% j+ H0 \% S% a" J9 L5 g3 z$ o
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
5 |% e8 r9 ?' I- s. ~: n
" T& a  O: U8 \8 e5 `其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   2 i' P; R( j- Q
$ c& J( G" i/ p- _  G6 u) I# _% I8 z
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
( |4 u( L; D0 N
童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   
: m; m$ ^* A2 ]3 I' r/ k3 t% }4 R& X" v5 W  w
童裝好多泳衣料架喎。
! ]  G" N3 u! B" @! y7 J: R5 ~+ E2 y+ l3 R  p  n3 S2 o/ K7 T1 x  ?
/ Y1 N" I0 X. f$ `
請教一下呢,有許多嗎?; L# B- ]6 w2 M! O
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   
* F+ r. \! i# X
: ], t: [% _: h3 _+ S8 y* }$ `" I, _% x& s# [
其實賽衣料係咩觸感
, a$ J, I# p$ P& B9 @好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   ) t& p) @0 I+ m4 f- ?1 y% ^

1 a' t7 r3 G5 K好似張紙,但係好有彈性
: Y5 m  X3 B. Y8 \

& t8 ?3 ]$ `6 |2 x2 P( I* T0 }2 Z有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   
2 T- Q5 V9 G; ]9 K) s/ h" R( Z0 ?  q: U. [0 \1 R

+ I; P1 Y* p/ @  e( Q8 a% O- K( n, {有嘗試穿這種睡嗎?
! \. g  p& o/ `
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲

最近訪問的版塊