嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   
1 @. b! `7 o8 q- _  x! R: O  M7 ]. j; v1 e

+ h1 Y5 i8 m! x6 t) W& S! Z4 ~4 w我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
/ R, i* ^" b1 c7 i) g" {
+ H4 m$ M  K) g6 P5 e/ {& {) O
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
; r( \: s0 U/ {9 f$ C有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   
# q' w0 K" K+ P
- w& Z8 w4 T: r( {) D- d; D我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
! [' C( p% N" Z0 b3 z2 m8 g. G: y
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   ) Z( w; d+ T. J$ Z

2 B  s% n$ ~9 C
$ ^! u/ k# r7 ]9 p& x5 [5 f未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
+ o% |) i' E8 |4 ~) |' z' O2 |  V4 V: p5 p+ g, [
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   
9 B& J3 G! }+ z, @# s6 b
# _6 H% g  n: O6 l
1 Q* C5 ]3 j: w! T  _下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。% y3 d* H: a$ h$ I2 s+ T9 h1 Q
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
" B9 D4 C& l6 y6 z0 b3 F所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   
& X* P5 x% |+ t4 q! q& M6 ?: |% l4 V# V1 L7 b6 w! Z
, F, T2 W9 e2 @' }/ A- v
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
) H1 C3 d- g  K, M8 Y
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   % M  R/ n0 Q1 T" g
- O9 d0 P6 i  h9 C, D, ^# ?# L
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
! s; f1 T. N$ t, h! c  [

( u5 e& K! \+ K& t( a8 [戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,/ [- D0 {$ {# H. C3 L0 N) N  V
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   
  u. D$ n9 i% B5 {7 a' P$ k
9 {( e: E' ], p$ l9 R
) g3 d  N% ?; j3 F戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
6 b$ X$ w) Q( x因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
% @7 Z: ~/ A% |; P
無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
, X8 Q0 H  y$ _8 |5 f. \; q; @  a% P% E' ?- m
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
$ R, T  t/ _$ u+ y0 Z2 J2 m3 U- A
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
) x$ m5 E+ P3 `5 v1 ]  `興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   
, \- f- I+ g' Q9 h' z9 d
$ c3 C# J6 \5 X4 w/ Z9 d  W# m2 @3 ?5 c( v/ M
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
4 M) C- f; E0 q
  q! W: K# k) K: N  {水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆& n* E" @8 Z+ W3 k0 ^) Q
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   % A( g4 Q4 K+ G3 ~" L/ l

% Q4 X" b0 X- T. T我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
% a( v/ T$ {) S2 N4 _* {- p

! a3 U/ O4 @( Z我也喜歡軟綿綿的啦,
3 J. T1 Y( ^+ w如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   ; K2 B& b- ]. T* M
# N" D+ h; g7 ~6 m. ?0 u
& m1 X1 W) q) c+ e/ [
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
- ^  |1 }' n0 m5 e興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
% Z8 V9 G6 _# c
所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   , C/ l3 z5 U! w8 |

# u4 ^/ j+ y/ t# q' w6 P# J, Q# Z! ~9 ^4 B( {0 B' V4 Y
我也喜歡軟綿綿的啦,, P' Y' K! V' f
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
% X' m) w' h1 s) [( n1 A
有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   8 [1 p2 q) v- M8 e2 Y4 z
; ^  P9 p! o% f; M5 p# }8 \7 _
所以我都唔使清理就唔麻煩
2 x& Y4 H3 ~- b9 z, T9 j8 }0 V' T
2 @+ ]' |  g! w6 i( K如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   4 {; E; j5 x! K/ N- O  J/ |

' T: N) R( q+ j, w2 |8 i6 h
0 ^+ t  ]) A" V* Z; u) j! ^水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
- f$ L: c, X' `5 ^" X8 w% [想揾細細個氣球再試
+ T. [: e# F) Q7 d- k8 a4 y! `

' G1 @5 ]; N7 [細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
* I5 S$ @9 b" r$ |7 V5 U0 k( T2 ^, x文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
, p. |7 b+ H, E4 l. C) |
- g3 s; f2 d" ^$ |4 f擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   
" X' X/ e& U/ ]7 t5 z0 ?% H! N% e8 |: b7 q7 r$ _
) M! G1 N2 k9 K
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
" l6 G0 h: E- o; {+ [4 h# E
洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   . |3 ~( z% _6 L( E4 w9 j

: Q1 _) w2 g3 l* ?( \. K/ y
+ ^/ g" C$ a; ^0 o細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
: `; e9 e' _( z" I文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。- Y5 E- F" z. A) J
5 ^6 o0 U% X2 v9 V
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
9 T% {! \, H; Q7 X& P+ H

5 ?) j# D9 x  v( z% Z有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   * c, ?0 s7 a* G8 b# |

1 r% z* v$ ]5 W1 L9 j洗完會無咁滑同彈性。。。
' G% f7 ?* N% m& e7 {

" j5 e! p% o1 O6 D# s1 _4 e  ~2 `是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,
$ d; X. C$ K% r* o2 Q) h7 _" m只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
! d& S; G3 B' P所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   
9 w. N5 U6 @( @7 v
% p) j0 I" P& T5 r3 E8 _
4 k) F  i7 @: l1 }0 X有無示範可以參考下?
# @# ^5 d* G; l3 v! B0 E: ~) y" o7 n4 s8 ^8 y7 d( |
有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   ' q" L+ _- w4 J+ V/ R: X

9 m* z( z0 j, s+ J) L4 J  A7 e  B8 ^- P! O; g
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,$ }: V0 g3 d+ h# l  F
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。, L' X0 J5 E+ d
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
( r7 r4 z) Z2 }/ [我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆+ ~! J0 l! R# z9 u' O0 P& q- `
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡 % n9 j2 y" q: V7 |' d- j

9 q( L1 }) t& w9 L" x2 \9 g3 b. q* I: ?1 D
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   ; K5 t/ G7 I0 ^
  ]! A) S" @/ ?( U. G% S/ e# D$ [
* }2 P4 h+ q' h) L
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?0 p% X& j6 `. Z5 W( y
* Y: v, {% `1 b5 p
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
" }% [# U  _* [: ^8 `+ E" x/ I: C+ C1 q; d. y0 U9 q/ y
, @9 N1 \) N" ~
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
$ q" r6 L& a& W2 u& A- ]
7 W# W% e6 @* v5 y, j前面的左右位置:可以 ...