嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   
& k  S2 u! l+ _3 K* v
2 `5 Y" j6 Z2 L' k0 N& o, z% ?2 a! e我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
6 M+ }/ G5 Q" M( ]8 S8 t/ x  J所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
6 ?5 `7 C3 p+ w  K3 y2 o5 s% o% y  c, i7 Y
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。
" [+ h' f4 ]8 j8 {不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   ' \6 n* E$ D3 P6 H

/ \4 [) Z6 \4 i0 [3 T/ r4 A7 _8 ~. u6 ^
我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。; a& q  J7 i4 b1 ~
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
6 E0 T5 c" g! S4 n) ?我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣* c& t  x2 s+ M
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   " G! `0 H+ d! N% B

: x1 Z  O$ T" A. G9 ~我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣7 e# f% e( i3 k  `+ Z$ L
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
) E( m. S; g1 M! _% Y8 g5 u6 `3 s& }
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   
" q% v. i7 F$ ~: S
% f; D# P2 ^4 ^: q. h9 f' {/ H& C' i$ j/ x
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
1 D+ d8 X& G5 s( \: [" |我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   
/ h- g1 F# _  I+ i; y+ u8 e; m' v" ]+ O2 K
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
, @- q% R% y+ C9 J2 b
9 K$ C; [/ A! m3 s, j
$ q  [2 c9 o0 T/ w0 q. W3 N
試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
! e  x; H, [$ y! L7 O雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
& j9 ^. P7 v/ @$ g2 o" [裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   * z" m: ]9 J- y( ]% M# V* a2 l
" K1 U' ~; @' Y4 G5 Q0 I1 I" u
" J$ Z3 b7 p( s1 d
1 j" q8 [0 N- A9 h% p- U
試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
4 O3 C0 U- u( G  F# d- [雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,0 L1 ^2 F5 x& k. B
裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
" C, K2 I! y% Z# b9 D9 a1 p! K清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   
& @0 s) O$ ]; l2 i+ b) j& s5 @/ T$ E3 s3 Y) [  q
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
$ I+ ?' m9 O( H2 u2 K7 }* C  D
7 z& F8 o+ ^# E& u6 c- w$ d
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
2 m# S/ H8 ]2 C" c0 w/ g! d& L9 x( h不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表     F( ]( J, ]0 S: n6 r
6 [& Y% L) M4 n2 z# \4 J
/ J( ^2 ~  B" H$ Q! _
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
% d6 K2 @; F4 C& u- n; s  A* d
3 P. D! S/ `9 e+ S2 u0 @前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
5 l) Z+ q( o7 p2 K
  b' }7 I1 u8 O6 o) b: z% g
( P  M4 @: j. v, W前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。7 G7 Y2 E$ c7 a: O$ j( u$ j, l

) F  ]  X" P  |& `& L3 X: O3 B前面的左右位置:可以 ...
% d8 j& D3 ~; Q& q7 L$ x
! Q0 B, F9 [$ f# `  k. {9 G' G- x
1 p) K7 W. A9 s) }# h. K呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
- n7 T6 @* ^% N$ S9 Q2 h: E9 ehttps://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   0 a! o( l, O1 A( p) h0 _0 ~
# I' n5 [- {& c! l" F- t; [" L0 v
; k* u7 ~$ e$ N. C# K$ y
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,2 r. g0 w2 A; K: X/ L
不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
2 U, f/ }6 P  @; H( j+ a咁麻煩。。
: L5 L) O' |2 f定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
& Z' L* |' K0 ?' y6 J4 [1 |: I% `9 P* q
/ N/ T7 |6 J/ P9 C" t4 H- l: T4 |& [

5 O: v0 e- W7 P, y6 U呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
6 Z# a. t4 y, X9 ]- h: C* F- l. Khttps://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
. L0 A3 Y. M" \

2 _# W8 u3 e9 [" X0 g" ]日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢). Z& F1 B8 a2 w* F. l
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有) % g% I5 N* _* a3 e
7 ?' k; _* X0 Q# v0 ?
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
  y& G! O6 {0 p- Q9 B) G4 [) T, [, u: W* q- K, w" }  i
咁麻煩。。' Y( I4 M* \+ G
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
& y" h- A3 O# c# P. B( _

. j- a& z) C! ]6 n. S! i6 z雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
, w. m" V; f2 i' G4 w也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。6 z; c+ k1 B* c, _
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
# t6 X/ I% T. }+ [5 |: T+ z0 p  j* M  ^( W& j) }# m7 K: y: Q2 `0 r" K
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
( r  E/ V6 I7 r7 Q1 U/ Y* W+ b但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   ! }% O" E9 D7 P+ c/ U) u) {  A
8 l+ g6 \% K5 f

& ~" Q1 t% M/ K4 ]# X雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,5 T3 B7 L9 c$ H+ V  s/ |% J
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。/ {& F  \8 x( X' x2 B+ P# G0 j( d
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 0 Q/ Y( H' `9 _: [
+ ]" s: P0 g3 u- P, l
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
# Z% B, B0 C4 ?7 v/ c9 _6 M/ {但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
5 X/ G" X$ e! V- ]+ ~8 }; A2 G其實咁緊都好難會變得好大。。。
6 n# Y3 R5 `$ c( Y! f膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   / b. ]; q( C3 N- t
( c7 m3 v6 q- Q' t$ g* c3 J
. I) K' _! ?) y3 |
" Y: r- N# b" `
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體) ~. {% o/ p5 a8 F1 g0 M$ ]& f& L
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
% ~1 M% l; u; m- n
0 q: {6 i) Q+ c還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,' l% Y4 E1 x* S2 t  G6 B
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。; Y4 b3 o0 X! g0 H% L
- f! @0 T# C. d* w' b( w
雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
4 n- A( q" F- q0 y你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   7 T5 U& \  ~% Z. M# [, ~8 f
4 A  u& G5 D4 v9 t; H+ l" s
0 O& Q/ [6 D6 `, L  ~
還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
7 E! S1 A) `1 a8 c/ q這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
: \' H. W# N, V9 _' C$ h
0 S0 Z% z: P. `) e4 ~( E1 @, U雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
. P' v3 ^: }% m+ P6 c你有試過用膠針筒嗎?
9 r& [- I2 l4 o9 c8 }4 _* G; F
) A/ a: y' f" ?: v/ v7 s
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
8 y3 ]" H, ^# l" {1 [- L% t' K
. Y. ?+ ]( L! B& x針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   4 |: K8 o2 ]0 w; ~( c
2 V1 {. S; h! h$ v- [
其實咁緊都好難會變得好大。。。
% D/ M& x% m2 V3 b5 B膠紙係藥房買?要幾錢?
* n/ T; g, i, x& Q' ^7 U
! j% l; ]; M. U" {% S, A2 R$ e透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,
% r5 Z! g* P& X: ~; e! ~6 V手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   ! k8 |; ]' I. b; H/ E

+ U; P3 }' t% Q: b% r( N其實咁緊都好難會變得好大。。。7 t; b; n9 I2 b9 z' E. h
膠紙係藥房買?要幾錢?
& O  ]' Z$ N' a% \8 |$ X, A* a
6 g4 v! c/ U7 u$ p4 j6 K藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種# t7 S. d, e! k& T- \* S/ Q6 b: V
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。. F9 O# l' ]: @# d0 x1 @" l
# j: j/ h7 I& E+ Z6 r8 a
如果想包住,有兩種方法,; n0 P/ v9 b( D/ u7 s
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。
( |5 d4 \+ O+ H  B; W另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   # D! |9 U! U$ ~# E
  P- \! x! r: J, H
7 {# e: u. M  u$ |
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
' q0 S. P. D( Z3 H4 v* _$ p2 g
% A$ b9 m/ `+ _5 f7 l針筒又可以點玩?
9 {* y8 ]' M1 D4 u3 g% @
- ~* f% l) p  h4 B9 }
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,
5 M$ p, f; a& a/ W然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,/ h2 W- M1 B: C( T
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。# O9 a* P; ]) W5 A! l  y

6 O% |. X" g  P然後有兩種做法,
8 X+ U1 \3 X; J* `+ R. B" j可以打結,然後將水球留在裡面,
" B6 f3 K- P  X/ H試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
0 n7 G0 J& _$ z0 }而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。/ e/ ?! m* X. U) b% U0 s
& i5 f- Z. P$ I2 Q
或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   5 c  B4 a6 F. K) V/ j

, H- _1 ~8 T; h
, D! b% S, D" Q: C' h8 Y9 c1 \% s將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,; w4 w7 e  Q* o( x' x4 m1 E
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,6 h' E, {2 Y1 Y2 t
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。+ k$ |' p* e/ }  J) z

# Y- e3 u$ W. F& s然後有兩種做法,3 i# |$ Q+ r! H) O
可以打結,然後將水球留在裡面,& q6 [, z2 Y  L  `$ Z6 y( c. `
試過維持 ...
6 R+ Z% n( G6 w4 I% `
坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   ! T9 \4 f& \  d8 a7 S- W

9 M2 ~7 I2 k1 z- M% ]& H% K" [! E3 Z+ W: E$ V# ?8 C
$ w8 H: T1 @0 q8 x' r' T
- Z* }% w% E; u; g% }針筒又可以點玩?
# q- G0 ]$ q% X; F) o
2 |# r3 i0 Z) s& [3 C還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,5 q7 D: K; t: G- u, V
然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
6 u5 D; ~* m9 q3 X4 M6 u9 F# `蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,$ e* P- K, i% q, P: }
身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,/ t! A# a* U) ~3 h, s! b$ ]" J, Z
即時動腰就可以很興奮啦。
% \2 t3 h; J1 G- F# `
- h' o9 O1 r# B2 }3 |9 o昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。! b" t7 n( j$ E1 y
還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   3 W, `! `& Z0 ^+ d7 ^6 P( C
1 z' g  v( K. M; T9 V, `
坐低唔會整爆氣球?
4 {& w. e+ @3 [8 J
5 `* A3 ]4 F6 i* R6 K6 k
在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。0 K, ]& L" ]& a# k- o
如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。. C: h! {9 C3 L
可會十分興奮了啦。