嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   % n! O: _9 k' V

% i9 s* E  g" u7 o# r! s6 U! ~9 Z6 m' s$ a7 K  i
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
9 J- `; a* u4 f4 w* u# B1 B( ?$ X
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   0 {% d: D. h4 A/ h" C

7 w5 @, b( P/ b' K我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
7 d# Y- L9 ~9 X

9 v" Q3 r8 s# N! [
7 q  A6 x1 t$ k, v: T" ]在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。& o4 w3 W  i) n1 ]1 _/ F$ t# R
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
7 }1 G& j: H+ [8 K/ w所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
+ s5 L1 d+ r' e
) w; O* K% F$ J- I+ J/ O4 R我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
2 G. l$ w  H, X  W

4 D/ x1 p7 c0 X& L6 S還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
. ~& \3 `  V( q' e4 p1 |& x/ Z, J6 C  T& U
0 K2 ?; u9 [; H$ j* @, }
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
2 y+ n5 L- J2 q
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   ( n% Y- f( y+ ?& d

: Q( q9 k. p8 f0 d0 B5 i水性的除了ky還有沒有其他替代品?
  r8 ~# g; x- N3 [0 j
7 K  n" |6 y5 ~最便宜和容易買到就是這個了啦。7 N- R' n' C) ~& p" ]
$ W/ g& A5 h3 k- o- N) o9 X  O
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
3 ~9 `1 P, j4 q  O) n& p3 F$ a7 qヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
1 T* S. `( s6 ?% s. y: |①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
0 o0 k5 I! p. H. N/ Z1 I0 @# l+ u8 W0 ?  @8 D
效果可以看看她的文章了啦:
, \) q8 G0 \  r* v# o; S3 fhttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
) R- R9 s* s$ I+ ~$ ?: r( K9 p" A$ i, b! l
6 [8 z: c; [1 `3 }
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
* C+ y% B3 ~0 R
# g+ ?1 }8 T) U# P, v0 W補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
$ H6 M" g' f  k) I: m" ?$ O也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。 + w) M* i. O  z' d

9 ^, S; b$ V9 f5 f8 C7 A1 L9 v2 m' U你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
/ e* Q2 k9 \4 p& p5 Y. E$ \3 j- i3 {: W
) t. E9 [/ k8 ^: o) P4 x; d
最便宜和容易買到就是這個了啦。
. t1 }  X. U1 W# t8 _5 s  n6 l
之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
8 A9 ]1 |  q2 D9 l- Lヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956: N1 f/ y- N" u3 }* F" V3 `
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂; h8 }. f4 A3 D7 `, x
9 I0 B' {$ J! {$ p* L
...
% d1 w9 W$ m) Z, ~1 }
* N$ q! y9 O7 V! ]! @呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
: Y/ m' j* `1 w! o6 o7 `' o0 ?如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   % f( ~- ?% b  S

4 {; t9 w3 X2 L
8 }: X7 g$ s* T0 `3 E) X2 p呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
2 e$ l" X) k# l/ T2 l如果用量不多不如買現成樽裝的
4 K5 j' j. i; [5 S0 U. N5 r5 f' M
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
- [* ~( \+ \6 G4 i# r不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   4 A* _- \1 x' v2 o2 z: O$ \3 M

8 g& c) ~& V) H, {水性的除了ky還有沒有其他替代品?
+ |9 @# M1 Q* w  ?- n2 ]
" r; N2 a3 ?% |& l9 h
5 V, V+ f5 v* a* R補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,$ j! w- B4 ?, G$ @8 u9 l: A
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   . Z9 R8 c* Q! M  _; Y3 V
我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
% X6 n. R! L2 l5 y$ V7 T: x" ~0 q# \( i你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
: B/ r$ ]3 H: O9 k" E1 y4 U$ e" w( {. N' ^0 e& Z; E0 I
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
  j6 M1 l0 e3 k仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
" h; r' }3 N# [% k1 L) x8 i- T) O6 |* @  j2 t4 {5 ?
仲有兩件係到
. m  G7 `  s; u; R9 u! A
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   / Y5 t: N: F+ R* {
: Z: s9 z5 e; J8 [
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
3 T9 a; f2 Q7 [* \8 a" p唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
9 o1 U( d- m! W& y* g1 O, n/ X所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
: E& W$ M# l$ F. i) T2 i6 B: h而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   
& l; v! S0 r- c# g8 T* w8 A
9 Z8 \! B8 x: y: g' y# i唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
7 X: L2 |/ A) d* A5 O/ ?4 z  Z6 L所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落+ x4 D# `( a- c
而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
" c3 H/ W0 v! A5 ^& ]8 H+ H淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
3 w7 V+ _& F! i* t  b* p! [5 ^. J
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
( s) ?% p; w- x9 Y我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
, f# w5 H* ~# ?& n3 R7 s& ~2 y. j' l: a- T
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
$ y: S1 U9 a* o# }5 `/ w+ {
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   ; y: r+ |% Y! E( v( F
4 U' G& o4 _; T: c" |: B3 x
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
' ], d% B- S+ y6 j8 M2 e: Z
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛: i4 T, `3 M4 ]2 q6 Y9 J
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
9 F  w: Q5 ]. C0 r+ Z+ R. R4 ]; f' y" m6 R( v; y* ?  Y/ ^6 n8 c
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛9 g9 k) d; C( ?) t
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
  i* V2 u% M" k我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   4 A7 C* k& v9 c5 i  r
/ z; @" q9 A* S' Z2 o
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
% E& [7 S0 e: Q1 m$ H長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服