嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   - i% R6 p8 v* F5 N5 u' C. H0 \

, x9 q; I: A' m# }長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
+ U% i( a2 o: U* V
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   
. M9 x0 p& x& V* g/ G: I" v  H' n
! [+ |8 G4 L# [9 |5 B佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
3 r; g; I) J* y, j# P
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   
# u/ r! w; x; X( w2 P$ C+ o) m* _" `5 ~: }! i  t0 Q
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
1 D& D7 P- @  o" i: j' H我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   . v9 o; r5 G% H& N8 r$ E$ b
' \/ m, i9 E/ e% j4 E
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
5 Y& v1 w. R$ p% P6 @3 a
佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款
: h) Z, f  P( `$ N9 r8 w7 J之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   
( a3 x9 l0 o8 {4 Q0 M3 r
7 }" [! b4 N! @2 n我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
5 O) f* e7 ~8 Y/ _+ C4 E
% s9 |# U, l! r; Y9 i; f+ B長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
9 j/ j1 ^/ o  t9 l& x  f" z9 j" q) O

5 \3 b2 n+ z0 H6 Q長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
7 L8 r, f2 Z* L6 A/ l1 C+ h我全部都係買童裝 ( q6 M$ o& `% m* y
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
3 J9 d( K8 c& x, H: X3 A' Y% w# x
; k2 a% m5 `0 P/ s' t2 r( V
5 v/ i  u3 Q) ?# f& X+ e4 y; q長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
! x" N  M$ E5 h: D5 y
最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   ' j- e, `! z% _4 h6 W8 }% @! F' I( _/ z

. P9 N( j9 M) G3 c佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 : ~" @1 k8 ?6 }. G6 z6 y/ [, T
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
' C' r' J, t% J+ x9 f4 N# J潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
7 O; b  T  R  O5 w$ l
4 P1 g* L0 D' I9 Z; l+ i& r潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
6 r& v4 ~/ r) _0 d9 U9 y; S我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   ' x" \; u. d+ c. \
& ?$ g3 E  f. h
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
. o: ~: ]- f8 J$ m* l保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   
* P. ]7 v# B" X
5 l: Z+ t) `" a$ S; _& K保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
8 P% K- u- F' x- ]2 {又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   - `# O/ r( A4 [5 ]3 m+ {' I: ]  {

0 }( m3 n! J/ W2 I: p; r8 o潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
, W1 @0 Q0 N3 ^$ B# g- s4 y  A/ I; K6 \' @" {
同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
2 W! g8 W( \, r- @- \
% f+ @: s2 ]' i4 b# N. m$ C0 c3 u( ]9 a
同感,潛水料表面粗糙
6 s+ I" L/ {/ n7 w( w但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   . ?, X  T$ E8 ?0 i2 c
8 c5 Y" d' L5 i3 z4 m/ o
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
/ Z, q7 M% X* y2 n' v2 L9 W8 M6 R0 f( N& ^8 v+ s3 j
其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   * b1 k2 A/ W3 V2 M8 _& _

/ d- Q% `0 u- I; P8 X+ K0 f7 G' v但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
' ?0 Q3 ?8 l1 W9 R: O3 M童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   # ?& y+ B/ a! p, n

5 P9 G# a: e' I, ^# R童裝好多泳衣料架喎。
& Y1 J" H( I- ~& I* w. @( m: f' L

' D2 n$ v$ |, P9 v2 O
* J6 G" R% Z6 p! }7 N1 f' K請教一下呢,有許多嗎?6 Q7 v! J( [. j. a4 h' M$ ^
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表   * d+ u: U* Z; X% i/ M

8 u3 G8 G+ X$ a& |) f/ l+ k4 S/ ~4 j2 _6 ?* d% k
其實賽衣料係咩觸感
; |, S1 O/ i6 `% }3 I5 y8 C好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   
! m9 a5 b- l) A9 }! E8 \* l
9 y0 G% S* o7 g/ c) b好似張紙,但係好有彈性
9 n) F0 E8 K- X9 l- W, u
. o0 c& m: Q, r+ X6 w; b
有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   2 ]. ]1 R* I0 a. p* S
/ x$ d3 H5 F4 S. s" F. F" k  y! |
' G, v; }& w' Q4 n& Q' h, m9 S# _
有嘗試穿這種睡嗎?
0 J; X( v6 x1 O8 h, U2 ?; F無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲