嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   * C, e5 }! Y) F" X  H8 E' p

! g8 p& E( g& O" o+ q8 Q) B+ d8 \! a2 m1 E2 `6 h1 R: Z7 |6 C
我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
) M! T. o$ q, X  x  \5 J- A3 [3 ]3 A7 ~5 v
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。5 j4 u# J- O. R1 z9 y* ^
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   1 R& Y! \; h/ d, a

3 g9 {! o+ \5 f% N( W/ H我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
4 u. v6 [8 R8 R. r

6 H4 E# b! a9 }! M0 t& h8 @如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   8 ]+ H' N2 T  \) V8 _- C

8 O- N6 N+ C1 D- Y( A! a& M+ I2 u% Y9 y6 u; i6 U
未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
2 E9 ^' G4 e# M, A
( _( ]: h" z( N# H8 ~4 ~3 N. H還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   
2 n3 [1 D4 ]1 p, p0 f2 Y# R; H" \! U. H' ?: P. g
, [+ ~4 ]# |6 T  A- U" `
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
; G$ N: A$ C5 Z; P* z' D有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
$ a5 Q- q3 H* W. M9 m" q所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   
0 C, r  X" q1 S7 G2 m) f- X
6 \# l0 u, B7 G; Z+ v& M9 w. I. x6 ]! O3 c& U$ q( e0 c
如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
: b9 Q+ \2 I7 C, Y" {我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   8 [8 Q3 |  q) G+ T4 l; E  h1 s

( N5 V& y% L6 ?$ k  c所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
  L5 U) v/ ]# ?1 d9 Z5 U$ |5 A( X$ @5 X- _3 C' C, W
戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
, f; |; F7 L& G0 G$ ?3 u因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   
& O; h7 H, S8 t. t
* M* y  ^2 P8 }9 u; ?0 N% S7 H& D: @; |
戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
0 A1 T- t6 x3 U$ y2 \2 ~. U4 J因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
9 J( g! E: e2 F% A* S. D& C
無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
. X, }' F  V! F2 z2 Y7 f! @& S- U$ B) `, L. ^5 O; x3 i  j
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
. K. o- m9 x" o) ~4 Z+ w/ s' _( D
4 m8 z( P: e, [- F+ F
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
( [6 Y( i& w1 a; C( ]" [興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   
8 J# Z4 q0 `2 z
4 q* I) O; q6 f( I  o# C4 X2 V7 `& ~* d7 t4 d
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
+ u/ Q, f; a* q

8 c2 x/ u+ A+ ]2 P7 Y7 {: A$ f+ u  ^9 s水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
' `3 b: `: h/ f. p- J想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   3 x$ J# e2 l% C

! b+ }# \8 Z* {3 q我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
8 `6 X4 g8 U( d# p  }5 H, c

4 Y8 r1 h; ~' o* `$ w1 Y# _9 P我也喜歡軟綿綿的啦,
& w" f" Q+ _- O0 m如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   * t/ U; C- n+ i7 Y2 c" D' R

3 K0 p$ Q$ q+ [; u7 i' h- A$ H6 w, ?/ m( V* B* D
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。" Q1 x! f2 p/ Q2 S; s2 C; O( E
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
# B3 ], x, h* i, F9 d所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   ' I) v/ m1 }$ X( I8 y. z; p5 a
  [" f1 k; l% q$ ^
2 _6 v* f" X4 M
我也喜歡軟綿綿的啦,6 Y1 m" y+ w# ~  M) R0 A9 W7 P" V% W
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
* n9 f# M9 H+ D$ A& P; R3 j) ]
有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   2 |5 |* n, P  w4 M5 B

/ x" n( N% u2 ^/ r6 b9 w" j所以我都唔使清理就唔麻煩
9 I$ ^& k8 ~% H% T8 Q
3 A& h; ]# i  D7 |6 X
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   
5 M1 J9 e0 x6 d- Q; }* H% j/ x" s( c, b6 v
$ `* I+ |* k7 G- J2 i* S
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆8 I/ I) Z& s8 {5 ?: C% d1 \
想揾細細個氣球再試
7 m2 E" b! D" l) z- c! f8 I
; C: _; n% Y: \6 ^) x細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
+ r% H& |0 [: H文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
( n5 C" {' g, A) d2 q- ?( ~! [: L$ M. f
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   ; o3 D( h+ h  m
. H6 {! {$ U* ~8 l  V

) v" f! L# J1 _; E8 s3 P如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
) `, q. |7 J# P+ u) L  S洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   
) Q; {7 D. n$ q' x7 |
5 |: T7 I& H7 ~, l5 J" l4 V+ q: O- N+ o9 X4 u6 U
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,% K' Y4 M, I  J- ?$ f
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
1 Q) z. j! Z8 n4 L7 @1 E! ]! c7 ^& K3 ^0 A+ z" b
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
" Q" Z" t" Z: y- Y
$ d1 W6 Q3 [' |1 n  z有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   7 h4 L3 B/ F. G1 o1 N! `1 P
) c& R* J# K) n2 x6 A% M
洗完會無咁滑同彈性。。。
& v+ H7 K" P. X" u
% m0 E+ B' _# F* h" Q; D; v: w& I是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,2 c* R$ ~7 R, R2 t
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。" G9 U2 Y! t% O  a# P% I
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   ; V" x$ h, A% Q# a

1 u0 F) v- F6 ]2 U" `5 c! a3 N$ C' e/ c8 H
有無示範可以參考下?
- [+ l6 L- P& o. `3 p' w
" Z$ ]6 @& M- L% S有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   
8 z( h, A; d% K8 M! D& g4 I2 l+ B. [6 t* R8 v

g" D8 B0 `4 Y4 X5 ]( E是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,
7 e7 ~0 F& m4 K" ?只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
# E' ?1 s# ~" B" L所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
$ A1 H7 v  ?8 X2 S! A5 w& n( y我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
' x5 ^4 I# s  c所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡 # y( z) ~$ Q( D

6 {  M- T% \- `7 {; B+ l( I4 c1 m5 f
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   0 |: e: c$ C7 [1 e0 L; \- A

3 w4 E/ X5 l7 l/ H, F5 x% S1 G9 p: C. T
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?5 @' O$ d9 c; D& j# C
' l- A8 J+ p  K! s8 E
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。& ^; B8 \9 R  F* p* O

* a$ c8 P: g1 o6 z! e$ o4 n! w; i. e( ^4 z/ i: H9 ]9 @* t: w$ P
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。+ h3 y0 d. ^! M* ~' J3 l

3 l9 J9 ]! e7 [8 H前面的左右位置:可以 ...