嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   
: h  I5 D) h( ^5 L
* A8 n' S- i' z1 j; }3 @; ?. c$ S, t
我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
- t# G' L' n2 l, m: {
: R' |& y( I6 @7 O, [
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
7 E7 J1 R) q0 s4 g. F) S9 P$ n有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   
* c5 I* K# D6 C, l- x2 A/ V: @
( ]1 B4 O" ^- s我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
+ M6 o0 G6 [5 X3 j; }; U% f$ }; L2 h

2 _2 X/ {: a8 y2 v4 D如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   
8 R: C. D% M% m( F% e
1 i1 a. S( `9 u5 ^$ I) y
: j# {  C3 o. h3 Q# |* b% Z& x未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
1 D$ S5 l9 W4 _9 V' A5 N, `
+ p* g1 G( f. u7 J還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   
. J* O/ M# }9 ^5 q
( R4 Q  l+ v; g
1 G% q2 a' x4 Z4 Q$ _' \+ R下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
' Q$ [1 W: U3 X' x有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
+ k* N1 u& Q! G) n. z! O% q' V
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   
8 u5 ]& y1 X0 X/ X
" k/ Q3 S) v$ W( Z  g
( M* D, V$ {* g如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
! Z4 `) q9 e+ @+ ~/ u% F- b我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   ; }3 ^1 p9 F$ l! c1 B. Y3 K
) i- ?1 }0 P2 s1 m# N
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
1 a  j% f: R- n$ _% Y- |" G2 W" U
; _% \; A6 _$ d戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
/ \) X! D9 `4 h$ o0 q因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   4 k, j2 a' g. Q( `% S) Y0 D, g

' t; v. S- _; n4 c/ i/ o
- H" E4 f5 p& M% h8 R戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
9 M- r7 N& D' A' }- h) A因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
+ M$ k2 T  Q! p
無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   ; q( G' z, I- ^, ]9 B- m
3 x, P7 ~) T5 J, r0 d+ A7 M
2 W" _7 M; {8 R  Q# ^( R, Z
! r# P2 H8 k( Z; f$ w; A: _
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
% d7 @$ }! E9 b( M% Y1 S# M興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   & U. ^/ O5 \( c  }# b! Q; _) d. G$ @
  f- ?; G7 G) W& m/ S6 |8 P

1 I! o1 V" Z+ J1 u還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
3 r/ K: X/ G! i; }' C3 q1 k: ]
$ n+ m6 \3 o! @1 X水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆6 u' O! S( |; N+ R5 `
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   ) w5 e$ a3 I/ |5 S9 [

5 t. z: i) w4 h6 v我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
, |: E$ C( E7 ?' B+ P' O
! [4 V6 I8 p! |/ u我也喜歡軟綿綿的啦,5 g2 Y7 j! U/ c3 G
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   
; h2 a" ]/ ~$ K1 m! i4 ^+ L* ~  X: E( A. n

8 \  J# k& v! E0 f還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
" R2 L* M# v2 Y* w興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
! n! [9 Y2 j! Q) R所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   0 ]4 Z+ ^* W  C. B% G  Q
7 A! O: B- W9 v5 D6 L1 ^

4 ?7 }/ {4 o  ]$ v; V我也喜歡軟綿綿的啦,
) Y) N& E0 g5 |+ B2 u如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
4 i$ l8 `: n6 {  g
有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   
- c# G1 n  @7 y3 O
$ w  Z9 t) C$ ?, X/ J$ U# {) b$ l所以我都唔使清理就唔麻煩
7 t$ s; c/ L8 J7 m7 N+ Z

3 e0 K1 `6 O8 i, r  [如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   
, X3 `5 [: t* y: s+ u; l4 T/ S% D
: j& E5 N7 \' Z9 i  ~
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆+ z. L; ~( k# z& z' P, w- e1 W
想揾細細個氣球再試
9 @6 G$ @$ f6 ]# K( M
% L# }  z% O9 ]# Y) ]( D$ M
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
# s0 x6 r. N. O! c/ s5 p. X7 J文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。" G/ n4 r3 m7 G, n4 ?

1 X: R" n4 G, {$ k! J. _- v3 e, o擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   9 r+ r6 W5 X8 |/ H2 U* W

( I' p8 D7 E, L, d5 d
: `. z- k5 q: D( @" [如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
4 a. u$ e# w0 |' o3 [  a洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   7 E6 F9 E7 @5 @6 w& m

7 w- P( x* p$ ?! u2 z, w" u/ x- H& W
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
" |0 T+ \+ o) N' ]% q; R5 B  V文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
$ Z) s& N* s! a6 L) Q% u8 t
. w8 K8 S- _' P2 E; y. j  U& l擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
+ U& v6 F: [, U3 ~

9 L/ F4 O+ u$ x' m有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   
, a. S0 p4 G: ~' ?" D: G/ b7 i7 b0 }+ Z/ b
洗完會無咁滑同彈性。。。
5 b" Z7 Q- j8 M$ j

7 U) g& Q8 a. x& I7 [3 H是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,* q9 f  p) b4 ], A2 k4 h
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。: g  k+ R+ P; O9 N5 M
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   , w" k+ S0 X% H' p; F
# N6 X" G5 R. z6 {: _6 o- f
! g- B6 {% v$ B: i& }
有無示範可以參考下?
3 F' z3 v& K- y

4 g: m  [  ]. |( y有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   
. a. _2 I" e/ y0 X8 z; T$ q  `( o; s3 j5 G

& x" B1 l& k, v2 _& v是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,. Y( l/ E) [+ G+ s0 O8 |
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
% @/ ^) H6 A- v8 R& _+ S; l2 b3 B所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
+ S6 l4 a; V. M- B
我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
* }" K1 o3 a9 h& u# d所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡 * F2 ^% l" y; ^# Z; x7 i) X

/ k! s% ^5 q  S1 H0 K" f
# F0 X. u9 d' U% a1 \8 G$ k
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
, Y- Y) |1 F6 U: u2 B, N! C; j% ]
  a" t2 }- u, Z# o& P' b# `% L# x" z7 z2 _' i
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?; [7 B/ i& l: w7 d: _% @1 Q

) \1 j* c6 A: T2 U前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。3 M! O0 w3 L( x! p4 {: b5 f
9 q& }: W0 H, K' U" G. X

0 q. O' ?7 m7 c' [前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。3 j$ F0 o% C* p6 y% V9 o

f) h* C& a7 g1 r$ V( |& |: ?前面的左右位置:可以 ...