嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   " m8 _4 p  d0 W6 _  U, ]
7 g1 ^5 ^) z9 L: @4 ^( [7 p
: Y, a6 K! g: s. G0 E" ]
我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
( B9 f4 d# [" d  m! Z/ c0 l" y9 D* q- J7 l
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
& R( j3 R# U0 ~' |  F有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   : p6 O8 x1 \) Z

# d( ?7 k- E$ t我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
  _( W% t6 Y: u' u8 B

$ {/ Y3 g0 ^6 N# X如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   " y& a3 D* Y. d. N
% M( ]2 o$ ?5 e" z" K* I/ T0 e

" B4 M! b: j0 @未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
1 R1 V) s/ @5 X' s
, i' J$ Z6 b! {0 t. a1 j1 y( k4 X# C
還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   ! k& P. R% M5 A6 f$ z# ~+ u

! u- Y+ R  M0 M3 [- b" `0 J8 t$ R# E' j9 |0 V" A) O5 e
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。
$ x6 ?; X9 p+ c/ D有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
0 V, X! e( J1 g6 D所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   1 m: f6 E* L5 c5 Y& Z  ^. a
" b' w! i  |) ]" p& j! x

. V! j, w7 B' a如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
3 R0 O& M/ m' X" t# Q  M" U- A- C我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
7 @7 P* [" X( x% q4 b
4 u) V+ y1 L2 `! K* p所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
. ?7 a% n* m  }# M. H- S( u
& W. S" y/ [! k2 @4 Y戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了," A# ~; ~+ b2 h  D9 W1 }  ?2 Y
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   ' y6 |2 ?5 k* w

9 \$ D# k2 e  J& |. m! \/ s4 [' z$ p, E& p+ r$ s; x
戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,
2 `  d" u3 D+ g# O! t) o& f6 v因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
3 B- b( f# y1 {5 C; y; G無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
; x+ u' z  H- `5 m8 o0 \2 ^+ m- ?5 _- p- ^/ y
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
  t7 D) J1 R5 \" L+ d
. n& a8 h2 w7 j: @. g- P4 x- O還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。
% Q0 i4 o# z# O+ r1 \9 q/ z興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   
% z1 ^- \# {9 H- M: v7 |( V* E; K! l" ?9 A6 v

9 t" J$ O* ~& N8 }* }& E還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
" x! y3 l+ F: b+ G" S; W4 G$ }8 ~. @7 W0 g; p% a: k( w
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
2 r* ?& g  b8 y3 I" i* D想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   - ^% ]+ _& f8 l1 h5 O0 b+ z
0 ^. R! B' q7 m# d
我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
7 P8 j% C' y" r/ K( w' z
0 t2 I4 q* S/ T- ?$ k0 m
我也喜歡軟綿綿的啦,3 `2 k# ~& o% X9 Q( o
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   # `9 c( f; T  h/ o$ ]. G

9 e. y9 W- O; B* r5 ]
/ m& ], O) U9 p& p還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。* N$ @3 |; r% c) Q5 R' B4 Y8 B
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
# ]" ]/ @2 F+ |& x5 r所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   8 n0 V$ r4 D0 J
  c  b4 {8 n6 u; E; ^9 h
/ j! u  ~# j0 @" A3 Q7 R
我也喜歡軟綿綿的啦,% X' J; M% g! Y* I- G& Q0 a% T6 u  ~! m
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
5 z/ Y6 C, L; [1 @( S9 r有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   
9 g6 }4 ~' g! G' o/ o2 W/ p1 ~# z. _" E3 N# ?; y, P8 p
所以我都唔使清理就唔麻煩
- \7 L" J9 N1 B9 f  P
! d: s! d+ R' q4 s" E6 O; V6 D9 ?
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   / Q1 h, K+ r, F. T3 o- Z

! w4 ?: f' B$ l$ f# V( G$ ~6 K# W+ m  @+ ]7 T
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆
, V, p% i% \4 d3 r: a; i想揾細細個氣球再試
* J8 d& @) J( T) E
* ?" R! ~1 W9 {; u; \9 ~3 e/ p; b細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
# b4 F3 J) X6 m$ w7 T5 d& U' A5 }% ^文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。% U. c5 I6 B2 u9 \
; h# i) ~* V. a
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   & O/ @6 [3 v2 y5 Y

) w1 ^  r* v/ g& s' o
4 d6 c4 D& F% d% ~) Q1 v' I( |9 w如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
& y) f: T' d2 g8 X- Z) {& d+ t. |洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   6 U# Y2 X6 S  ]! d5 K

: R2 T+ W0 Q: j) u2 F. K3 n1 Z5 `9 [; X. I
細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
7 U( z! w2 w. a文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。  g6 ^- t6 I/ i! _% e; [- Y% l3 k2 I

& C! D( O4 c: J0 h7 |' @" p/ M* g9 M擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
9 _- ?( _  j4 m8 @# c
1 u4 @5 }  j1 D4 N( x
有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   - v  G6 ^& S3 |" z0 i# l

/ e) [; T* |/ o洗完會無咁滑同彈性。。。
; x( D3 a& u; m" B3 r% D9 [( M1 h- C' T; P3 |( k3 b& R
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,+ O" z4 C  V1 l$ X
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
' n$ \+ U$ U$ H  s所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   : f) Q1 F% r& V

1 n/ T; }% y! _  y2 O/ X3 E6 e! }0 k1 G0 J
有無示範可以參考下?
8 V8 u) [& v) C% l6 A! D1 f) _

6 I- J" E$ H3 Y* K有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   
" R, g) i. p8 f( M3 A
4 @; U5 z) U+ v- A1 E/ @- D" i2 l. R0 P, t0 N9 C/ l
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,
! A* b% E6 V7 x) A只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
1 V* C& F5 G( B% [. P所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
- R" E6 T4 D2 {8 q% L
我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆9 p( s! b$ M4 R( R0 U
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡
& Q2 u, c7 K+ L. l  _) g
* S: b% x( S% Y. T3 Y/ `
, i: i' Y) ?3 L- {+ e
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   8 f( C: a5 O3 K" _0 H5 ~- n

) C1 |5 o( |) H% D6 f
7 a1 Z/ y7 k9 i! u* \2 e你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?! C3 F; y5 ?- g* H- V0 |  _
5 B  |! C) H( T5 V
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
# Z9 I( V* t: T- m$ G: E5 W& ]
* {( _& k9 T# X+ E: }( n; a3 r
7 l( n* d/ I8 D7 `. Y: d前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
" h* l* E$ u; d$ O" k$ c, o. h2 p1 s6 U' a
前面的左右位置:可以 ...