嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   
8 v$ A2 m. W5 K1 A$ W2 b0 j3 }
3 C$ r) b$ H+ A% G" W0 m/ w我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆
/ M" Q3 i7 `: |; f7 h+ i" z4 \所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
) v4 s* \1 ~+ A- @+ q' ]; ?
. y, D! M# k. ]3 N2 v我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。- @! g; d0 D3 x
不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   2 k9 J, `( N8 }" M* \, C

5 s- D. ]9 {1 m" U" [
* q- x; `4 U5 s我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。
( o. v: B4 h$ U8 M  ]+ W5 V) o, Z不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
4 Y) K* S$ K! L6 ]# x
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
9 j& S6 v# R5 Z/ D  Y唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   & V3 t. ]$ |3 }
9 B4 h, ^/ r/ N% e  R8 f8 C* a
我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣4 Q1 x0 d9 N( C) H
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
, B6 F' C; f: b5 s

$ c- U1 b8 Z* L. h# o8 Q8 V! G用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   
' q# K4 S4 E: B' H* Q
; L& j$ P& m# r& u/ @
" B" i2 e9 `  H( H6 P. m5 l用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
& j8 |! ]: s  F) T5 T我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   
# {& Q- g# `6 ?5 Z& h- g& U# u
/ E$ }4 R7 ]; a% g5 s# o我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
: T: x0 ]$ {0 h% b* I1 B  b% e

. `6 y- h, w$ ~6 P
' p0 F# P3 E' V" P" v( C5 P試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,( s1 v' Q( T  L
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
) q# y8 {1 \# j( z4 t裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   
3 Y, X9 X5 {0 f( ^8 R3 z* @/ r! F0 F: {  r$ A7 F, Y
- o9 W) J! g8 Q$ [& B- R. `" M

4 M. _- @1 L: D# W試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,, @9 ~1 |7 m8 q/ e8 e$ L+ i
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
! j# b* @6 F3 k. m; H2 H7 k/ h+ F裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
! {2 T9 J( b0 q& P; E& i$ ^
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   5 m: V1 l9 l/ O
* m+ ]" e% k2 R
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
) z0 z, s7 a# t$ V! p' r5 [
. p% P6 j: M3 Z* e3 I- @不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
- o6 r; F8 D) \# D! `( n' a& f" j* ]3 z不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
; \2 `5 ~9 y9 ^+ T7 N) T) m) O# ?, K" A! c9 d3 u1 G' |
/ s5 |2 m- W1 W
你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?
0 ]3 @0 y3 ]0 E; C8 ^
+ k- d0 ^0 Y. c7 M: `, s前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。( \1 [- k, K; q2 `

6 K' g9 I. G  p# {9 t- Z; f* }! ]! ^. g/ R) ?, ~7 k/ j2 G, o- m
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。6 a- c; G& {1 p. b; P9 O

7 s+ g1 S6 ~* O$ l7 W, i0 e前面的左右位置:可以 ...
' D% k+ {! u0 S- S4 b8 [- E7 f0 I$ @/ L& H1 D
0 n9 ~8 ~  E  T
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體1 U( w& ~0 y$ d; b1 u
https://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   
% I1 p8 K! N6 x3 V9 b) M
0 ]# X' }9 l( [# A
+ A( s% t/ e6 E( R% C0 h0 f9 {$ g不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
0 A$ e; T/ M8 ^# i不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
, O5 y9 r( E8 P+ w) A/ D咁麻煩。。
4 ^7 k2 i* ?5 [( d定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   ( b. G3 [+ S) I1 T3 W

# o( `* x, U0 v$ Q" u6 |* `* t3 r8 l1 b
0 @4 d7 {) ]/ ]
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
! r8 E3 T/ a& R! Q, Zhttps://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
2 H- ]2 E1 v! d- B, r1 W9 Q/ ~
2 w: e1 `" o. i4 A
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)
" t1 s4 U1 F1 A  ?, I不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有) ; A) e) B2 C' ^. S( |
4 B7 F3 a, U: U7 q, B+ k# Q" z
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
4 R- ~% G8 l' p* T! k5 E5 {
5 ]0 t. C& x4 w& Z咁麻煩。。
2 c; j9 ^- {" Y& ^# S# d( L# @4 J) @定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
$ F1 B* |3 M7 L2 R4 R! _1 ?# T7 [
0 i6 \* _" Z6 `* Q+ P. b雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
% _+ h6 y/ I: s% \6 m& [4 Q也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
0 w0 |- L4 _% X& N; a, Y$ J沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 4 T9 E4 I$ f4 U8 i: [, Z- a" s

3 }0 g! `* W! v% e) D這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
  J6 v$ r+ G8 q+ V1 s/ o5 y但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   + W7 y! f7 F5 o$ O/ ~) T/ d

& s* M: J1 s4 ?3 M6 F, O0 T3 v# z, I# f; J' F' s* ^6 u
雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,2 v& y; ~6 ?0 `
也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
& l- Q" ]7 e' O( F- E7 b3 @沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。 . s$ U, Z& u" J6 w3 d
, n) U" {' ?4 T6 Y3 H8 m6 \. x  Y" g
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。1 K% R( E" @9 p5 `/ d. X2 A
但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
+ w5 q5 k9 G0 G4 X: U其實咁緊都好難會變得好大。。。
' z; v4 x5 Z, X; z" k2 \膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
% g. g4 ^& F, Z8 y7 l
3 `* _* j# M3 F; _3 t7 o& i0 S, _! N: Q% j; W% X% C

2 @' ?9 ~6 G# [! ?* M呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體+ s, j. b; S4 `& r+ i
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
# i) |+ S! ]; z0 J' X6 E( t
) q+ D* N4 c% M- K: z4 `3 h# h) ~還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,. |+ P/ i4 n% z7 a
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
! f1 S1 z- U8 z# N- \
) N) W8 K1 y. ~雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
. a: M' E! d/ r1 |8 D7 {" p: ]你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   ! |: D+ R$ ~9 N0 `$ |* E% V( ^3 K& b
/ f" O1 ~5 b6 b

0 V- b$ y, D8 w0 z2 }) i8 C3 d還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,
  q' M1 q& a- Y% J' j3 s這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
3 l, I# I2 S8 d. t' {* `5 {
9 ^5 a& R7 c& y6 [! h) w) l雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
% n: I. d) c) h/ y8 M5 @% {你有試過用膠針筒嗎?
* w4 \2 V6 f$ `, q3 ~2 e% t0 z6 }) J% b. W( J1 O: z& n, z
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄  @( J& n4 W9 e
% z  i# D( d' ^: o
針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
; v' Q: p2 F8 A8 [- C2 a) E( v2 j' S8 b  G) X1 J& S  Y
其實咁緊都好難會變得好大。。。
+ V$ R" C3 ]# K: ~# v膠紙係藥房買?要幾錢?
1 k7 a  b  s' P/ P4 d

: M: w1 z0 {- K透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,
/ {$ A, B. D+ `: M& ~. `/ U2 Y手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
% S/ r# g" ^% i# k6 B! o: [9 O/ V. |1 _- a1 G! }: }
其實咁緊都好難會變得好大。。。. C7 M( A) u1 H$ ^( c1 j
膠紙係藥房買?要幾錢?
7 Q( w5 y4 r8 u2 Q( x; ~
. R' V1 d! n7 G6 [. Q4 R3 P$ R藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種* R7 i0 x; H8 }4 H
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。
3 L1 b; ?% ?% ]/ }% C1 f; ~& t! s# l$ D$ l: Q
如果想包住,有兩種方法," X+ ?) y& _6 g2 q, N3 f/ w4 y
一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。& ?( V/ @# H. w
另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   7 R' z' }4 c( Z( W6 B* k& v- T

/ S; |8 v. @  N* E7 Q
2 o  X5 v3 j4 c; a5 O  u- P普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄( ]3 I) O+ u6 d# ]5 X6 F
1 Q$ k. t, D7 e( l' w% |
針筒又可以點玩?
  ?1 n5 U# v6 ]# {
' A5 R$ L0 M2 J9 _; S將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,& R  _  ~( z8 i" ]  h
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,' A# b0 X+ K" Z
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。
) h) B  z1 @+ v0 U- H2 O# o* y8 i
. e& D# G% A/ v2 d( O然後有兩種做法,7 [+ |5 j. [) m1 {" z' X. O% j
可以打結,然後將水球留在裡面,
% p, M6 E4 E. e+ C試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
) h' H& z+ R( @* c4 E2 D/ P而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。4 k& m) d: @* u( f: |0 d/ Z

6 `0 h; U, ^# }% Q或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   
/ V7 P0 J4 p# D6 ]. o3 U4 r7 B8 {1 W' ]9 i7 |% P1 ~3 b: A/ U: a" Q

7 ?% I% u9 q# z/ z. ]- h將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,2 q: h* L! ]! S7 k4 H2 B; K0 E$ q8 I
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,+ t, R* l( s- q1 {- D9 u' ?
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。
3 \0 u. s9 P0 F( B2 w. L
3 X" I. l, A. P* q9 x然後有兩種做法,
9 S1 F1 r3 W. x( O  w& a: m可以打結,然後將水球留在裡面,& o' x5 u* Y& e& S0 v" P7 |
試過維持 ...
/ F% L- O& h8 U0 {坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   6 ^+ j! o- C9 E0 D
! m( u/ Q1 t7 x3 Z% k
" G! l! F: ]! }: F3 Y' E' u
普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
5 p+ o- s6 ]! i( w6 o
1 ], Y9 x/ b6 L: B) M, i% A針筒又可以點玩?
' J9 b, Z( w, S" U: L
( b6 p/ }: k" E" _
還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,+ d. T9 H/ @. L# ?; k% |6 O
然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
! C6 u( m2 `  T; O( R& e蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
+ d& G: W1 Q" h3 i3 \) J2 [/ G' K身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,
' ^- m6 ]5 ^' q0 d, d# y即時動腰就可以很興奮啦。
$ Y, A' b2 y7 z& R8 Z5 D; k6 [( d1 s/ S
昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。
9 Z" Y. U; b) u$ R7 L$ h還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
. T( x6 p3 q% f" p9 M
# z% q3 p+ n' d% N) y坐低唔會整爆氣球?
, |- R" [  |2 R5 V2 O6 v- T

. V3 K- E# N- C在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。
, a; M' `; G! R! O' e0 s8 k8 u如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。
5 @0 M7 d9 p7 z/ h$ |/ s7 x: N9 e可會十分興奮了啦。