嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   
- `2 r8 C0 \6 C; g$ Y/ l; _有游水堂已經很好了啦。
4 Z% v5 P# h( e: w話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。
3 T! a' \) I( `, O2 y& P' `: N
- a) J) w/ X: M" p6 O
: c7 r) d1 X* s* t; v/ R有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   9 M" ^# t9 E/ |9 H
* s5 q/ q3 g+ M( x/ ?# A$ j' B
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
2 {, h' F- o7 s/ W) `: n2 j
$ s$ y# c' f3 `) k" E0 Y' l
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
) _  ^) Y% R) \% r8 E' J敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   
, V0 P" _# w4 q
* p8 j2 f0 N( A5 I; X, `, E, S; Q& h( i7 x
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
+ p! X9 @) ^* m6 j, d/ O  @敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
' u2 r- S+ Y$ E8 Q9 L: q$ F你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   0 b) x  D  F, Z  W/ b
; T& x" H( L; W; ^
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
* g2 t$ x% o4 V; [

- ^1 o3 u8 |4 R0 p9 Z. i冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,  K) A3 f, g5 ~
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
+ F0 n! g2 O1 ~6 g
$ q" n9 [1 V" ~. ?不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
/ W/ T- \2 U5 D8 C/ S3 U( t$ _3 `0 T2 M$ d0 U  Q+ J" m
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,, U+ A8 V4 _0 U( A. {/ a6 a6 D  v
因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   6 ?# ^7 s$ K1 k# ?

$ x: ?( a7 o( X: n) K/ V5 w
6 ~  ^8 J) h6 i/ @- F冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,4 [2 Q4 d2 q- ^# \
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
) {& a) _" D" A. t: x; L+ v: A5 R: I9 F. z, C; a* H
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
6 F. E8 B. N! I/ S
/ e: `+ e* s* {穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
2 Y) _4 R7 \. S1 A/ C因為朝早才洗澡 ...
( ^+ S8 _1 B8 f6 J9 ]8 [# _你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?( D. w6 [* M2 W" [& x3 E8 R. y! F
我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   
6 U: y( o3 e; t$ f" l" X
! u5 U5 S( ?! I9 R你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
7 f' |1 ]$ F1 Q1 c1 \我試過夜晚著住落7仔課金
/ D; p% W2 X7 z/ C
: K" O6 g& _$ R- ^7 i冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   % }% e& F0 Z8 Y8 c. E3 u2 x6 _/ n
& W+ r5 e& O* a+ Y8 ^  L
8 I7 A4 y: l& ]3 r8 t
冬天就有啦,夏天還沒有
4 d8 x4 e4 a9 S' N4 D& X# h
你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   
5 T4 w& E) h9 E' L5 Q, n1 T- ~
  F% B9 s2 z9 D; ~你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
9 ?; a. F3 |3 m% ^4 m

8 ^, Y. ?5 l# e5 @9 @+ O% ~只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   
4 H/ a8 f) C% j+ y3 W* K
- U4 |7 c0 S& P/ e4 T
1 n' b3 i7 d$ L: d# F6 [$ o只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
9 C; P  }3 k; F: h0 D1 e# q1 z
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   6 G' S* j: E: W1 F9 K5 _

- J& X; d+ T! x6 e$ n. Q4 f5 I* }& }* }無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
$ [  q; i0 L& i- ?% m6 M  E4 [2 u! m8 |2 u* w' \( u
還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   6 r  Q0 Q6 p& Z4 e5 B+ `  T# Y5 h

& C: h# b* B8 g3 T& k2 R
0 t9 E! H" m9 [, i還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
; S# q, x" G9 G3 _$ _  d
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   
3 Q; _' i5 ]: a. f3 X. \5 s& M
4 w$ F; _  ^- q  K我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
4 B) H5 y6 s  v  B+ `& D. g
6 W, t; P8 h1 }7 O
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   
* M% w$ X9 _( W6 e5 P( T$ O6 l1 x8 ~
- t* L0 M4 ?/ \4 `* `4 m$ @8 K& y
! U3 g" v8 }7 m0 M3 U; @不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
/ S: s2 j$ `( \' F1 B$ x
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   % }% ^& ^" ^% B3 G) m  D) W

; J$ J( D0 Y( r- ]  J7 {但會唔會搞到第朝無精神?
) {2 T2 q2 o. B" g/ m6 O% L$ H

, u3 j, E, w1 p第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   ! N" L! `) ^% S! V) S3 q+ R

* z* g# \/ o( H6 U3 h6 v) v& X
2 R- \5 o! z8 z/ Y; k$ o: k第二天放假才可以啦,不能每日吧
" T/ L% V( `! x, ]
我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
1 O# b& V" h, R4 d- M. U+ |8 q. d
; I3 x1 [$ h  `8 [我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
) }* i" F' X# r3 ?

7 {+ p. }9 q8 M我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   $ z! T! D, r( @& B
! N. a) h. d7 E; @' }: W9 q
# \9 `. K7 y* u2 ]
我只有假期時了啦
9 ~) ^/ l* I- s/ D0 [平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   # i; ]2 i! l& c) F5 X& q3 A3 M: V; d% v
9 L% u2 |5 B5 w! o' S
平日驚比人發現?
( C" G  {  k" H# [5 E
1 b! O  @" g1 Z2 k. m
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   
7 m/ \' T; X# v) M1 a  }+ b# ~: a* t" {
4 [3 @& C4 A8 x, b
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
- G: `2 s9 M- U' G3 D我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   
' U' v' F& y8 A6 l. c8 ]; u" {
6 [; _8 Z  y1 ?% w2 t- c" p我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
* N8 A. U, }  U- d1 q8 G8 \
. J) I. z) \) d) {3 M4 M% |應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧