嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:31 發表   
0 q+ K; }9 i" o$ B1 l8 [% V% v  |' b有游水堂已經很好了啦。" A  `$ R# t5 L( p
話說回正題,試試這個 #79 方法吧,天冷的夜晚才能做到的啦。
( c; ~: j& O! r$ L3 M% f/ v; P; F$ X3 p" [
3 ^5 U* ]: s" @1 P; U$ D: a; ]有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:33 發表   7 H# L/ f+ r0 d0 Y6 z/ n5 ]* f
( T8 S9 G2 f( s/ l' \
有陣時都會磨枕頭,不過未試過用凡士林,焗都出汗濕曬第朝又要沖涼。。。
9 u7 K5 k" ^8 k9 [; v1 k9 {( n& Q% w# d: \; E1 Y9 |8 z
天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
0 ?3 H2 B7 H$ g2 p  }: _, ?* k% g敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:36 發表   ; [( C" }' |  X

( i$ i4 a# Q0 N; F! R
1 s0 v+ n  v$ ~' X天冷就要試試了,感覺真的很好啦,
0 x5 p; G  c) C* @" ^6 f敏感帶在剛睡醒時模模糊糊下刺激了。
$ Z4 n; j3 C; r- @/ j  u你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:38 發表   
2 A: z: F  G7 C. I2 |+ L, W: \5 l% M6 G) G& a
你瞓嗰陣會出面會著衫定係齋著泳衣?
* s) b0 I* s; \: W7 p( w8 @( Q- X$ R( n0 M
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,
% j' A/ q) M# L/ R- y+ R4 M夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。
; d. s2 r2 q6 h* M' ~7 ?8 c) ^: Q6 P. l7 f+ D
不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
) G. A- v; Z7 h* p$ L4 h" [
5 o: B: A* n) y; g3 y5 Z7 @* Q6 K穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
1 g4 I1 D. z* J. t. ^因為朝早才洗澡啊。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:45 發表   7 M: D& H1 t/ O5 E, @  N, K

8 A+ ?& V: p2 G$ h) O1 m( |# L3 {; R1 L, w" @" r
冬天外面還有棉質運動褲和長袖衫,2 `& ~4 D5 J1 M0 x! b
夏天下身就短褲,上身就T shirt,屋企人在家嘛。 / ^# |6 n! O% t5 R5 D# U: ^

' ^- w( E5 Q( S$ d8 r* ^不過攬著枕頭擺動的時候就沒有了啦,
* g- h& H/ O! a7 O: C' Z9 O* d2 O
穿外褲還有就是為了涉毛巾啦,興奮完會分泌滲出的啦,
( \; ]3 ?$ p$ C4 Q. N因為朝早才洗澡 ...
& e- L2 b5 n  a8 ]" D你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?' Z1 H) y3 }1 G$ F0 o
我試過夜晚著住落7仔課金

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:55 發表   7 l6 i2 t4 e  g' Q
+ Z& T( k1 b, Z$ l8 v$ K
你呢個裝束直情可以出街,有無試過著係入面出街?
' v1 K. R" q4 X我試過夜晚著住落7仔課金
& b2 a: O( I: J& z% G

% x, W0 I& Q. p冬天就有啦,夏天還沒有

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:59 發表   
* O/ _1 E" H& S; c, w
# k: o' J5 S6 |6 ?( L4 n: g  ?# A8 A  ^- X& o
冬天就有啦,夏天還沒有
( W3 {( k5 H, A: K' ?你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:00 發表   9 d4 V- q  j3 p; Z

, \" p$ N, y; [9 g1 v# a你會著出街做咩?我想試下著住遊車河。。
5 Y& U' B) ~) u* ~/ N' }( R: f

- w% R/ c6 o; [1 u7 ]只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:02 發表   
, T& K$ Z) ?3 F0 G9 ?( D, ^' ~+ }( M+ J

1 d( X& o/ o5 h2 F" O只是去茶餐廳買外賣,晚飯啦。
$ `! p  I8 G& n9 t: r無人發現真係好,下次試下著出去行街啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:04 發表   5 D/ T1 W9 D& u/ ~/ T; D
2 p% W! H: t' h4 M
無人發現真係好,下次試下著出去行街啦
% h$ h; s9 o8 q1 N; ]/ q

$ A' `0 \+ f* ?% k: l5 E, Z還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:07 發表   
% I  O+ e9 d( B  x
' b7 j% G# z4 g7 Z* l# t& w) {
( U  D3 V  p, B5 j還是睡覺時穿住連身泳衣最好吧
, Y7 H0 D+ {+ y  _! V$ |; n
我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:09 發表   
7 a+ P6 Z+ ~1 H, N1 F- w$ O
6 w' n; X# b! G( y, W  J5 b+ {7 C我會想將泳衣融入日常生活,當係底衫褲咁著,當然瞓覺都要著住啦
. l' |% C3 ~% V! \3 y5 j4 k
! j4 Y1 Y: r% c) f; l9 K$ u& R
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:11 發表   2 A4 @, U' f: b: f
; }- A$ L5 F3 Z& L
+ Y0 h: G9 e& O  q/ L
不可能的啦,睡覺時是最好時間啦
/ \$ W, y( V+ s' P# z
但會唔會搞到第朝無精神?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:12 發表   ) D' H, ~$ q/ i$ m
2 _; W: ~0 E" r) Z2 L9 m, h
但會唔會搞到第朝無精神?
$ l% u  Y3 A1 U- {

, L. J( D/ A% @5 ]- {9 I1 f第二天放假才可以啦,不能每日吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:13 發表   
3 }$ U3 z2 z4 U1 k  t6 |0 C
3 P5 f; k9 U7 i( Y7 B
# a* i' P# T. d% _: }第二天放假才可以啦,不能每日吧
( p6 D) ~) n( X5 \. U我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:26 發表   
7 X, g  v6 g+ T( V+ _& T* X! L5 }- e/ [: j7 P+ U: M# O
我會每晚瞓覺都著,朝早起身就搵返普通衫,每晚都變做少女
0 ?+ v' h3 N' ^
" h; `" Z, A2 P* b2 A6 t
我只有假期時了啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:33 發表   8 d4 U; W9 C+ n# K1 N4 o

" R$ v7 |/ k2 ?' y! e7 R6 N, D% O$ e7 Y  P  c/ t( E
我只有假期時了啦
6 ~2 ~, |% z+ M+ X平日驚比人發現?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
( e9 t2 J+ p4 U' L3 r; x& H6 S' |/ x5 z! e: i1 ]2 e: [$ x
平日驚比人發現?
% b4 A3 f( L+ A
9 I1 l4 [: ^$ Y4 N5 |! b
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:18 發表   8 _  s8 |3 R. Q

/ P+ E( h# h$ D! ?( J4 ~# O- R  L6 T; A% Y
是懶吧,朝早沒多少時間清理了啦。
: L" u: I  M8 O& J' W- a我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:11 發表   * x6 d  j" V0 |% N: h) O. l" {$ ~
! j* H2 q8 M" [& G# `
我依家每朝早唔使點清理,淨係換衫同收埋啲泳衣就得
" g: j6 |" Z- Z7 ]; [
5 l- H8 P) D' E, a' ]2 c應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧