嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
3 `& P' r4 b) \; f9 r: Q" W. P/ d4 Q: x, O& Q3 S0 T7 z7 N! D3 A
% ~2 R! r3 `' `% z( w& H, ?, H3 A
應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
, m- f) ]5 m! @5 Y6 U  b2 e+ o9 d
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
* x/ t- L6 K; P7 M  q$ w8 m% I; m6 G/ A! u
+ M- D& j* V4 Z+ |

, s2 ~4 i+ P# }& L* L- O7 r' C7 A8 N4 j
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。
7 u! L% x& o% x# u1 }0 |4 v所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
5 p4 z: k, N6 k6 G/ R  h所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
0 Y! s3 f$ x* }. b5 x0 x7 n# g7 {) ]$ |
  g) U2 [* t: Z; J) P! O% `8 d9 F/ J1 K* `
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
. u  ~4 F/ D; l# j9 v# u5 C7 R( G. G* E8 q
' |0 y9 p+ X+ P1 q
0 n- x! K, @9 ?9 a8 V3 K) u水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
6 n4 G- \+ ?9 f7 N$ h& L) g  R0 p$ l* q# Q
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
- U8 c& m4 W; E7 t2 y

8 {+ W6 e8 E1 |) J最便宜和容易買到就是這個了啦。+ c  a; U0 V. d  u6 w

" b% b8 y" U- Y& Y( p之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
7 F6 L! H7 p4 c; m7 m! N: lヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956  L) M9 O" L+ g8 b4 f4 [) I" ?
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂( N' E3 K- N- b, g( A

" L: V  ~& @; ], D. w. }, r5 o效果可以看看她的文章了啦:
- S! v0 l( R6 R8 b. Dhttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   0 b% ~* T2 Y! r$ N
, I* a! G+ v- n2 }- K# Y
5 T$ ^* w/ i$ j: B, k
0 l5 Y7 m, G. Q2 b: ^" ~2 [/ A

" u& I& C/ M) u* Y/ [& H3 K- W  _1 w9 e$ j補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,8 Z) d6 @/ a1 R0 n
也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。
3 Y; a) N7 z. p) u6 `- y# R, r6 }$ j: D: A# v2 U
你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   % n8 S/ M' U( S2 s

3 M1 i' k& `2 d$ P( b2 o/ T$ u7 V1 R! _0 K* a
最便宜和容易買到就是這個了啦。
  n; n( e) E0 K* j- h2 d
( h; ?% Y' o% h+ g# U% w之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)  w# J6 d- P* @; e4 u' f
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
* N/ t4 L3 l' c1 U% `3 @/ q①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂: b" i" a' R' f# V/ {  A7 A$ {
1 U& E9 A; @1 {' K
...
5 W+ l4 D9 S3 P, E+ j# H
' F# x0 H4 u5 w( T; l2 f( i3 p' x# b
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩" X1 T9 v0 i- X2 M" ]) `0 |5 p
如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   " q1 L3 z& E2 p6 G. p  H( \9 y& ^

2 r5 u' b- ^9 G( a/ n6 e' c* f2 }( H2 j5 \
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩' ]' \8 S2 @) X* _* ]
如果用量不多不如買現成樽裝的
: |6 O8 p% d7 s( d& Z
! K! |  }# L6 u) x$ k買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。
5 Y3 s: P  e( m9 v8 y+ r不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
4 ~( @) s3 {6 i2 t3 g3 l* h7 M6 N: a! X$ C( {- M% i. l/ [
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
# L0 q  P) f) Y9 x! l8 V

5 l2 E! T8 h5 y! K4 C4 t2 P6 N- |
# j1 X% k6 r% m0 S; ?4 O2 I- @補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,
4 {2 O  c: B% w" Y' {. B而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
# U5 p, B$ c: r" D/ \- ~我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
' h' y9 A8 a6 Z  \你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   
$ K7 ^5 x: R% f( `7 q$ H* N- A" n! x. W. ^
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
: N; k: C3 \1 z" `7 D: j
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   
# ?1 D! ^) I, V" u9 [; X
0 b/ s4 S  W* h! Q仲有兩件係到
  b$ a, P& d) Z% a9 f
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   
! O+ s+ ~* n2 ^9 s, A& s
1 [2 Z3 ?9 U# w; Q% Z8 F9 f會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
1 a4 R: W0 \. E4 R
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼3 _& z& M; c  h  z
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
9 D7 P2 m5 r$ h/ o# s5 ]而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   + ]" f4 m/ q  P- M* I- W$ @: x: e
9 I4 X1 L2 I/ y6 L+ ]9 |
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼, a% b: H* p& y3 {8 s
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
2 Z( J( Q, R$ F, b  |' q0 L& P+ q而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
5 V, t  V4 m; ~1 h- C# t- r/ v( E6 x, o淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
- k, J1 E* K4 o" R  y
" H% S, N9 @. E- t3 l4 c/ C淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
" ~( O: l  v: ~% ?* l我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   ; j1 l* P: B5 l( \, z
+ g  v) Q# w% c6 ]2 w
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
* T* B# R# K9 G( b我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
; a4 c1 t3 M% S1 ^
3 ?& O) i( u$ Z+ j/ y4 f0 g0 V我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
0 h4 G- C4 V& Y& k8 N9 j我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛. j# y. b: ]- J& C! E: I
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
; Y3 [8 l' z% L. l
, {; {$ @- m2 [. {我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛# e5 m; B$ |" \) O/ C/ O, ?
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
: m& B$ A2 p% W# |: \
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   - {/ }. ?( ^4 x  X! z  A
5 m/ ~$ z8 N$ T; x9 F
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
- U5 l8 `( C1 T5 n0 A! X6 U長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服