嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   
' G' y: S: Z" e9 I! b: Q' x6 D) S" ~1 W# ~0 _

6 T; e1 k0 L5 [" y! P7 J& J) ~應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
* s) E' [  Q) L) N2 Y, i我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   8 e' Y6 j' H; [0 h, _. ^' ^# R; v
1 N0 Y- M; s* O0 g. ^/ T
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
# e, r3 V5 p# W; y1 E' O) O! R' y/ X  i4 a# G1 r

2 a' s: ~+ W! t在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。0 u" G' X; H/ S( h
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
6 e- k9 r4 U5 B0 B' u所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
4 d# [* i5 s1 m- o* I# a1 i( x7 N: b7 C1 t* S) [
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
( p  q3 K" X2 P& [* I
2 C9 F5 g# ~$ X% a& J還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
* }! b; v2 A0 _+ w3 R( }3 u% f: e# @) b9 W* d  p

- L8 N# l' m0 ^還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
0 O9 H- n; E, v1 L3 ]
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   
& J3 }* u5 Y% N/ N8 I% J
: I" ~3 S( e/ R: f8 A. S# t水性的除了ky還有沒有其他替代品?
1 @$ u; a, z: D! F, ?/ A8 u! O' E% o& Z, ?7 [8 u
最便宜和容易買到就是這個了啦。
% a. }; [  B7 Y* t
/ o1 ^- @4 ]( k, r之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)! C* a/ t+ i6 v5 v: ~& E- Z' X$ }
ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
! }" J# ~7 F, K3 T, V( j' @5 ~①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
. W' M- R& e" ~' k% @. d& W' I
( k& {; @( V+ V' q# e/ h2 E3 t4 A# |效果可以看看她的文章了啦:. h. @, A0 k8 q* Y
http://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   . l1 D; W1 H8 c4 }6 L  x, A0 I

( ~2 I1 `; ~4 N* E3 U# J5 V/ t4 i3 \1 i- _1 q( L1 @8 b- @
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
$ x3 }* E# ]5 H0 {

! `: _# x6 ~1 V, x補充一下啦,自發掘到這個方法後呢," L5 ~6 i  c& E+ }
也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。
& h7 H& L3 u" Z. g! R6 V$ K; n/ C( [7 m
3 R$ k' Z5 N1 o) _7 V8 O( G" M! @你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
0 S  {8 K5 k" @$ d; f4 |
! o& B& \# z6 r7 V
- t+ q+ \! E9 L$ ]- S* R最便宜和容易買到就是這個了啦。/ ?, h; _# F/ q0 S, ^" W( l( ^

3 u1 m  Q, S: ]0 |之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
/ Y; J7 C; b1 w% o- q( i. C0 ^& {ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b029564 q& U/ X3 Y+ X: E& }! R6 ^
①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
+ f+ G5 S5 L! z
6 U" A' L; v& V' L) }3 B ...
3 @2 E6 M/ R2 b: ^, Z1 S! q* C6 j( @
呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
$ k" l/ T$ D: ~- k# g5 j7 c, e如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   
" q* W2 N2 g- s5 [3 F, o. b: d) @1 s( d

6 R0 V$ w0 U5 S2 `4 L4 b5 D4 }# [- f呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
$ h* D% p2 _! V* Z如果用量不多不如買現成樽裝的
' i5 H5 {6 X! d; P4 V$ ]

& V3 h7 p, t" ?0 W買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。+ v. ]( a2 [; e7 l
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   7 g. U% @9 ^/ N3 }

: `1 W- P' L$ X: U1 g6 n水性的除了ky還有沒有其他替代品?
# B7 E- I. g+ {2 X& o. G3 j5 i& A/ R% K* Y) U2 ]
5 s6 ]$ |; |/ p/ g$ P# N8 z
補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,
8 f$ u0 B5 W& A+ H. C3 q; {而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   * r' m: U( x; F5 ?, _: X! |1 E; M
我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
9 l0 y" B9 H% V6 |; `  Q
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   7 [( a' Y3 a% X; r8 z

% a- z& ^7 p: H9 r3 t; n* ~: _你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
, x& F' {! r7 h" i- e+ L/ j
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   / {% ^; {2 U2 K% m' ^4 S

. I% T# C' j0 i仲有兩件係到
! u+ |. R3 N2 R# O: Q
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   
. y% L0 n2 E+ L( Q6 ^( p+ H2 ^- U$ r: s8 z
6 Y6 ]* `; c$ D+ Y2 g# P* @7 z) x會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
, R4 }# f3 Y5 ^% I4 f( I4 d
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
1 R8 o# P! ^9 _7 g所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
2 @, s5 b5 O8 a5 x$ T9 \  x而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   4 J, ?- Y' g+ a6 C
8 e/ ]8 U5 \9 ^- i$ [
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
9 Q" ~$ r2 }$ M3 T. j) E+ r- @. k所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
0 _4 G3 j2 V5 V/ E而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
+ z' L/ }/ t& G) _' ~) Q淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   , }- \6 Z' @0 M& p/ l! o

( _5 |/ s5 C7 p0 }4 Z9 Y2 v淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
/ k& O) X( i% {; L. N1 T
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   ! ^! O  D5 ^( b) B6 }' H

) ]' q+ D: Z& h" Q% c& d我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
. |+ V; v' S2 H) e) h5 a( V我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   
3 D. y5 T5 |7 X+ C$ f+ x  w5 d) A3 C
我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
# D" F! P$ W. L) i; ?5 H1 _3 d我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛1 q+ \! s6 |" D2 I2 ~+ Q
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   9 U7 f& c. L% K) w
0 \, }5 b0 @) f- U. j
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛3 m; |* G  y/ m9 \
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
9 K$ R1 V" V; w/ I9 e9 X* H我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   ; y$ w  g/ v3 K: I

* Z8 S! W2 ~. X& ^& {+ i: p我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
( U, N3 Y+ e' Y長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服