嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:05 發表   6 x# b7 s7 b! s; I7 ]
; `3 f* s* `$ V

, ?* T0 g( y* S: s  e應該還有些分泌要處理吧,也要抹掉才收埋吧
: }$ N' C- Z. B+ D% O' ^& W9 h我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   
6 d( H0 S' M4 _: Y: b  Q* u! [6 g9 G) R" {  l/ P/ S5 E
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
$ F& a! |) m4 X# U" J* X& r$ c$ a
0 s; p3 A9 n+ |$ w
5 U# m& V9 D) X$ T8 b
在另一邊說了啦,塗在那個位置也會影響刺激效果。  x! s) w! e& g; `: f( t8 s. @3 w
所以說啦,在下體的根部、菊花口、龜頭下的敏感帶和整個包皮。
4 W5 k' m* s* R所以就要清潔和洗澡啦,總不能這樣多混合液體不處理維持一天。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 22:24 發表   & w# c* E8 w6 \( C
% G/ m; D/ P/ i
我瞓覺好少會有分泌,就算有抹兩抹都乾淨,所以唔使沖涼咁麻煩
( ~8 k1 p+ N; |) A6 Z/ ~9 d
' v2 z8 J- K# D. O還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   
2 R/ n# g- U9 S' J6 e+ i' a: T3 @* W# k
) _) Y/ v, m$ K! e
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
3 o. z3 w  w( @
水性的除了ky還有沒有其他替代品?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   8 l- z; B6 K1 N' T9 z
) Z1 g, r$ Z4 Y" o; c
水性的除了ky還有沒有其他替代品?
0 u0 r" V- G0 O# u0 H. w2 @

9 s& s1 [4 m/ H; `1 M最便宜和容易買到就是這個了啦。- Z- n9 K; [3 n$ x; q

# M7 J5 O0 m6 K6 j之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
# b# p3 E$ [1 Z) g2 y6 Jヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
# N( \6 \; g( [; D9 D①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
9 `& N/ a4 y- ^5 B6 w, G. R( i! p2 u0 _0 l% R& K
效果可以看看她的文章了啦:
8 U! m0 D% k7 U0 m) [" Ghttp://hkcd.tv/thread-28923-1-1.html

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:51 發表   8 D6 [5 f8 M1 b

( l0 U% V; w  \+ x- D1 H9 L% j! j' D5 b4 {* m, \( M
還有就是呢,油性和水性的可以混合使用的啦。
( K; E+ e/ B$ r$ g

4 r: W4 P9 B7 E5 Z# T補充一下啦,自發掘到這個方法後呢,
% H" O" K) Y7 M* V" ]& O0 r  W也很少用手劣下體了打了,這讓雙手可以撫摸自己呢。
5 s8 g8 |+ u/ o/ l& u- E7 ^8 a
* j) W: C, y2 d( N1 \7 {你也試試吧,也做好防漏,所以興奮完可以睡到朝早。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 23:31 發表   
6 c; z  l; F1 t  W4 a* p, |# o7 r" ^9 T( G3 y/ P0 d
! Z: b, d( Q$ h# A% T
最便宜和容易買到就是這個了啦。! c4 C4 h5 B% a6 Q

: @, Y% Q3 }9 W/ ]之前 wammaw 介紹了要用水開的,1,360円(税込)
3 ^; W. d/ j2 {4 _! H) _( `ヤ①с эьЧヱЗ сЧДみЖ b02956
5 D1 P8 \- K! |4 ~$ j①みЁъ⑦дЗリЗЪ テペペモ 230ml 入浴剤 れ風呂
8 Z4 v, E' g; K1 J$ U( n9 |' H% d7 k; \* y( N) G1 V3 S5 h
...
" m+ K8 Q; L& x
% t& D0 @% x0 t: s呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩
& Y) D9 F3 f8 V' E如果用量不多不如買現成樽裝的

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-30 08:21 發表   " S3 |" K( Z( y& {) K  y: D9 m

( D& T% g, q6 Q. I( O8 J% S
4 Z3 q# f* X+ t0 J& @呢2種主要係做大量水性KY時用,如果好似你描述日常用要先做好再入樽裝起比較麻煩4 ^& `' a9 z3 Y) C( s
如果用量不多不如買現成樽裝的
& Y& O: i6 m  F  _0 g7 D" I7 ?2 ?9 q3 x1 [: D
買了現成樽裝的,有些還有偽裝的飲品樽招紙。6 `8 u! `7 O8 X  D1 L5 w
不過還是會分開小瓶存放啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 23:16 發表   $ Y; R$ a2 k! m! v7 Q3 {* N# z% I  y# w

H& v/ r+ |. u: t/ m) C+ Q/ M水性的除了ky還有沒有其他替代品?
/ x  F5 Y) Y* q+ s1 y) u9 V

! \0 \( }7 s, j7 V2 N  O, _; A) i+ t8 M9 A
補充的,KY很容易買啦,藥房屈臣氏萬寧也有啦,2 F# U$ G& k3 x) |( K
而且有兩隻牌子和不同的大小瓶包裝啦。

我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 12:09 發表   
. `) @! \: _8 e) `+ w% f我會著兩層白色綿襪褲然後再著細路仔著個種短袖連身泳衣訓 好似我頭像個種 好暖的
. U( j) r) u' d9 t
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 16:51 發表   ; Z) @$ p! K0 u, x. p' C+ _4 h3 f
6 S2 I1 _7 D7 y. b
你有冇買過後拉鍊小朋友泳衣?
+ t, G- a5 a# `3 M, C$ f) Q
仲有兩件係到

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 20:34 發表   ; L* r( T9 _1 l2 Z1 O

% H' {" y2 _1 L+ [& U8 Q仲有兩件係到
  |- L% a' L) C9 z
會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:08 發表   , n1 C( y$ ~2 W5 R+ N4 x

6 Z/ ]5 n+ v3 h' e  ~, {會唔會好難買?有咩牌子會比較舒服?
: S2 e+ U/ d4 }1 a唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼
; H, N' j) }7 g! C9 `( o: c% z所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
5 s( e* ?5 S; }9 w而且叫對方寄順豐去locker拎好方便

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:35 發表   ; X$ |" R; ?! c" P+ {0 ~. K
. K( [2 B2 @9 [9 a
唔難買,但香港係出面好少見到有150以上既碼5 m* g  U- {) d, e
所以大部份都係上洶寶個到買 我17x cm佢標碼145-155高個我著得落
* [) e" P$ R+ h! f而且叫對方寄順豐去locker拎好方便
: x$ v" d/ @: Y( ~4 `5 C淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:53 發表   
: K6 y! c  ^& E  Y0 i% L% D4 o& F# c8 v+ }
淘寶啲品質唔會好易撐爆件泳衣咩?
0 r- H, \- v' ]4 @+ M7 Y我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 22:54 發表   
3 i& C3 ~1 s$ s; i+ k3 r( s( V; }) Q/ g/ Y& }9 O9 O
我又未試過話爆到著唔到 最多有時太緊聽到一兩下爆線聲
" C! a( X1 z& w我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 22:57 發表   1 V9 [+ x* Z# k

& p. l/ m' Q1 ~! f) ^% _- X0 p% c我童裝著開160,arena就未試過爆線,唔想買完返黎好快爛
, i* \, @% B9 l! y: R; ~/ C) F
我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛* K( \& O+ V# @- P( C1 u2 i
但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-2 23:01 發表   
0 |. @; Z- |& J& |+ a+ s5 I' p
4 Y" A8 G& n* k) [: o5 X我有好多件都最少一兩年 唔會咁易爛既 最少我個D未爛
2 j8 p% O9 K& W$ I+ a) }但arana前幾年都有D 160+既短袖短褲款 以前係sogo都買過 lee幾年無晒
! X7 P3 r0 W, ~/ r: J
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   , l! T+ @4 ]; V' F. {9 V1 Z

( b. `/ j9 e8 f我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
/ J5 x. v0 X% k+ j/ t長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服